Şimdi Ara

250w PSU İçin Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şu bilgisayarı i 7 işlemci diye aldık. Ancak 5450 ekran kartı ile basit oyunlarda bile perişan eyliyor.Üstelik PSU 250w PSU değiştirsem rezil eder miyim? Bu PSU ya uygun ekran kartı tavsiyesi var mı? 600 TL. ye kadar çıkabiliriz.

Teşekkürler.

Ayrıca bir aylık HD 5450 üzerine ödeyip ikinci el de alabilirim.

• kaç para verdiniz hocam bu ürüne ?
  • hatrix kullanıcısına yanıt
    1400'e aldım. Sadece kasa. Uzman değilim ne yapalım.

GT 730 alıyorum bu arada.http://www.vatanbilgisayar.com/zotac-gt730-gddr3-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html
  • Kafkasmurat kullanıcısına yanıt
    neyse bir kere almışssınız hayırlı olsun... vatandan o kartı almayın hocam... ikinci el gt 650 alın derim... fiyat olarak 150 ye bulunabileceğini düşünüyorum...
  • hatrix kullanıcısına yanıt
    Tavsiye için teşekkürler, ancak sistem kaldırmaz diye düşünüyorum. Bu kart 23w güç tüketiyor. Önceki ile aynı. http://www.netsiparis.com/gigabyte-gv-n730d5oc-1gi-geforce-gt-730-1-gb-gddr5-ekran-karti 200 TL. ye alacağım sanırım.
  • Kafkasmurat kullanıcısına yanıt
    neyse sağlık olsun hocam... 1400 TL ye uçak alırdınız ama haberiniz olsun =/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran karti ve psu
    4 ay önce açıldı
    Ekran kartı mı PSU mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam benim tavsiyem 600 liralık bütçenin 100-150 si ile bir psu almanız
    Artan para ile de ikinci el bir ekran kartı bakabilirsiniz ya da sıfır 750 ti alabilrsiniz.
  • sıfır almakta kararlıysanız bulduğunuz ddr5 gt730 25w çekiyor güç kaynağına olabilecek bir iki karttan biri zaten ötekine sahipsiniz 5450.lakin pek kuvvetli bir kart değildir gt730 o yüzden ben de 100-150 liraya güç kaynağı alıp kalan paraya ikinci el kart alın diyorum en mantıklısı bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

sıfır almakta kararlıysanız bulduğunuz ddr5 gt730 25w çekiyor güç kaynağına olabilecek bir iki karttan biri zaten ötekine sahipsiniz 5450.lakin pek kuvvetli bir kart değildir gt730 o yüzden ben de 100-150 liraya güç kaynağı alıp kalan paraya ikinci el kart alın diyorum en mantıklısı bu.

Hocam peki r7 240 kaç w çekiyor? Ben de ikisinden birini almayı düşünüyorum fakat PSU 230W olduğu için en düşüğünü almak daha mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elindeki 5450 19w cekiyor o psuya en uyacak kart ama oyun oynatmaz.biraz oyun oynatsin dersen gt730 zaten bulmussun 25w cekiyor.biraz daha iyi olsun dersen 240 30w cekiyor bundan sonraki kartlar olmaz psuya 50-60w olanlar.islemci i7 diyorsun guc kaynagini aradan cikardiginda cok daha kuvvetli kartlar alirsin gta5 filan oynamak istiyorsan.sana bi guc kaynagi mesela

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/aerocool-vx-serisi-ae-vx500-500w-12cm-fan-guc-kaynagi.aspx

bunu alirsan yanina sifir istiyorsan 450 liraya bu karti alabilirsin 240'a gore daha hizlidir.

http://www.webdenal.com/msi-r7-360-2gd5-oc_791059.html

• 500w psu+gtx750 ti veya r7 370 bence.

• Arkadaşlar yanıtlarınız çok güzel, ancak 730'u aldım bile. Hepsiburada çek yüklemiş kargo dahil 240 TL. ye GDDR5 2 gb aldım.

Aslında yeni PSU ile r9 alınsa en mantıklısı, ama ona verilecek parayla ileride konsol alınabilir. Zaten strateji oyuncusuyum TW, EU, HOI tarzı grand stratejiyi orta ayarda açsa yeter. Zaten bunlar hariç konsollar oyunun odak noktası oldu.

Şöyle bir sorun var: 2 GB. Asus hiçbir yerde güç kullanımı yazmıyor. Hep 1 gb GDDR2 için özellikler var. 1 GB si ile 2 GB si aynı gücü mü tüketir? Veri yolu ve ram aynı sadece büyüklüğü farklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kafkasmurat

Arkadaşlar yanıtlarınız çok güzel, ancak 730'u aldım bile. Hepsiburada çek yüklemiş kargo dahil 240 TL. ye GDDR5 2 gb aldım.

Aslında yeni PSU ile r9 alınsa en mantıklısı, ama ona verilecek parayla ileride konsol alınabilir. Zaten strateji oyuncusuyum TW, EU, HOI tarzı grand stratejiyi orta ayarda açsa yeter. Zaten bunlar hariç konsollar oyunun odak noktası oldu.

Şöyle bir sorun var: 2 GB. Asus hiçbir yerde güç kullanımı yazmıyor. Hep 1 gb GDDR2 için özellikler var. 1 GB si ile 2 GB si aynı gücü mü tüketir? Veri yolu ve ram aynı sadece büyüklüğü farklı.

ddr5 730 aldıysanız 25w çekiyor asus olunca değişmez bu model kartların referans değerlerini oynamıyorlar oc edition gibi modeli yok benim bildiğim.

• quote:

quote:

Arkadaşlar yanıtlarınız çok güzel, ancak 730'u aldım bile. Hepsiburada çek yüklemiş kargo dahil 240 TL. ye GDDR5 2 gb aldım.

ddr5 730 aldıysanız 25w çekiyor asus olunca değişmez bu model kartların referans değerlerini oynamıyorlar oc edition gibi modeli yok benim bildiğim.

Hocam bu kaç W çekiyor?

GT730 Gigabyte GDDR5 1G 64 Bit

• quote:

Orijinalden alıntı: Cool Storm

quote:

quote:

Hocam bu kaç W çekiyor?

o da 25w çeker 1gb 2gb olması gpu'nun güç kullanımını etkilemiyor benim gördüğüm.

bu linki inceleyebilirsin.

http://www.nvidia.com.tr/object/geforce-gt-730-tr.html#pdpContent=2

• bence o güç kaynağını değiştirin bugün sorun çıkarmazsa yarın çıkarır 250w psu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cool Storm

quote:

quote:

Hocam bu kaç W çekiyor?

o da 25w çeker 1gb 2gb olması gpu'nun güç kullanımını etkilemiyor benim gördüğüm.

bu linki inceleyebilirsin.

http://www.nvidia.com.tr/object/geforce-gt-730-tr.html#pdpContent=2

Hocam bir de r7 240 ile r7 250x'in bilgilerini paylaşır mısın?

• Güç kullanımı farklı değilse 2 GB gddr5 kart beni götürür. Dediğim gibi FPS falan oynamıyorum strateji işimiz. Onlar da aç gözlü değil.

Ayrıca az güç kullanarak çevreci bir kart almış oldum. Tek tesellimiz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.