Şimdi Ara

250cc 'Commuter' 'Naked' 'Cross' tarzı F/P motosiklet önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 250cc "Commuter" "Naked" "Cross" tarzı F/P motosiklet önerisi?

uzunca bir zamandır kafamda ama alacakken vazgeçip duruyorum, sorun hangi motor? küçük turlara çıkmayı da düşünüyorum... fiyat/performans motoru ve 250cc yeterli olur diye düşünüyorum(ötesine zaten bütçem yetmez). tabi gönül 500cc+ motorlarda ayrı mesele :)) neyse önerilerinizi yazarsanız sevinirim... sıfır/ikinciel önerebilirsiniz.

•  250cc 'Commuter' 'Naked' 'Cross' tarzı F/P motosiklet önerisi?
  • F/P olarak alabileceğin iki motor birincisi naked model olan Pulsar NS İkincisi ise Enduro model olan RX3i Evo
  • Suzuki gw250 inazuma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1069_ati

F/P olarak alabileceğin iki motor birincisi naked model olan Pulsar NS İkincisi ise Enduro model olan RX3i Evo

hocam netten okuduğum, o parayı vereceğime 2000 lira daha ekler japon motoru alırım diyenler çoğunlukta ama sen kullanıyor musun tavsiye ettiklerini yada kullandın mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 18 Haziran 2015; 13:31:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

F/P olarak alabileceğin iki motor birincisi naked model olan Pulsar NS İkincisi ise Enduro model olan RX3i Evo

hocam netten okuduğum, o parayı vereceğime 2000 lira daha ekler japon motoru alırım diyenler çoğunlukta ama sen kullanıyor musun tavsiye ettiklerini yada kullandın mı?

pulsar alın hocam motosiklet forumlarında da çok övüyorlar pişman etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

Pulsar kullanıyorum tavsiyede ederim. 2000 lira fazladan verip ikinci el almaya değmez bence. Ama yinede motorla ilgili bazı olumsuzlukları söyleyeyim sen kullanım amacına göre değerlendirirsin.
    Öncelikle selesi pek rahat değil uzun süre ( Bir saatten fazla) oturduğunda rahatsız ediyor, zaten forumlarda tüm motorlar için bir bir buçuk saatte mola verilmesi tavsiye edilir hem Pulsar tarz itibariyle naked şehir içi için tasarlanmış selesinin konforsuz olması normal.

İkinci sorunu ise denge sensörü denilen zımbırtısı neredeyse tüm pulsarlarda 5000 - 6000 devirde ses yapıyor kimileri denge sensörünü değiştirerek kiminleri farklı yöntemlerle sorunu çözüyor. trafiğin sesinden motorun kendi sesinden ben pek ayırt edemediğim için ben hiç dokunmadım.

Üçüncü sorunu ise titreşimin olduğu . tek silindirli tüm motorlarda var olan titreşim bunda da var kimileri için fazla kimileri için az. Sürüsü etkiliyor mu diye sorarsan hayır yoruyormu, uyuşukluk yapıyormu diye sorarsan hayır.

Dördüncü sorunu Aynaları görüş açısı dar bu en basit sorunu 30 ile 50 lira arasında değişen fiyatlarda pulsara uygun aynalar onlardan alıp takmak yeterli

Bunlar dışında bazı motorlarda motor soğukken debriyajı çekince stop ettiği söyleniyor. Benim motorda böyle bir sorun yok. Onun için yorum yapmıyacağım.

Bütçe senin için de önemli ise kesinlikle japonlardan uzakdur. Motorun kendi fiyatı dışında yedek parçaları ve servis ücretleri aşırı yüksek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim aklımda Bajaj var Umarım hayırlısı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I'm-uzi

Benim aklımda Bajaj var Umarım hayırlısı olur

ben de bu sıra bajaj a sardım, birde hero var...

ehliyetim yoktu dün başvuruyu yaptım ağustostaymış sınav, b sınıfı olduğu için sadece direksiyona giricem bakalım hayırlısı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.