Şimdi Ara

2500 TL ye kadar mutfak şefi (stand mixer) önerisi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
9
Favori
29.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Bu ürün için sanki özel ve uygun bir fiyat gibi. Uzun süredir takip eden arkadaşlardan, fiyat-performans ürünü olup olmadığına dair teyit rica ediyorum.


    https://m.trendyol.com/kenwood/kvl8320s-mutfak-sefi-p-923677


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese hayırlı akşamlar hayırlı Ramazanlar olsun inşallah.. Youtube da BENGİ KURTCEBE videolarını biraz izleyin az çok fikir sahibi olacaksınız diye düşünüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freedom36 kullanıcısına yanıt

    bugün n11mobile sitesinde kenwood titanyum chef indirimde klv 8300s 5990 tl 8320s modwlinin sürahisiz hali diye aoylediler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umgaca U kullanıcısına yanıt

    iyi günler bende uzun zamandır araştırıyorum ve mantığınıza katılıyorum. Yalnız kullanıcı deneyimi ve yorumları benim için çok önemli siz Grundig kmp8650s modelini kullanmaya başladınız mı? Rica etsem yorumlar mısınız? Beğendiğiniz ve beğenmediğiniz yönleri neler?

  • muyguc M kullanıcısına yanıt

    merhaba,

    ürünü bir defa kek hamuru için denedik ve eşim gayet memnun kaldı.

    ancak henüz ekmek, mantı, poğaça hamuru için kullanmadık. nasipse hafta sonu deneyip bizde göreceğiz.


    şuana kadar tek kötü yönü olarak biraz gürültülü çalışıyor özellikle yüksek hızlarda.

    bunun sebebi de videolarda izlediğimizde genelde bu kısımlara müzik eklemeleridir diye düşündüm. yine de uzun süre çalışmadığı için ve ses çok rahatsız etmediği için bence sorun yok.


    hafta sonu hamur yoğurursak eğer buraya yazacağım durumu.

  • Vestel Tarçın S modelini kullanan var mı acaba? Bilindik markalardan en uygunu bu gibi duruyor.


    https://www.vestel.com.tr/vestel-tarcin-s-stand-mikser-p-348

  • eozen81 kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Konu eski ama size danışmak istedim. Bende aparatları çelik ürün arayışındayım. Siz 1068 i çelik olduğu için tercih etmişsiniz ama çelik makinede kararmaz diye biliyorum. Alüminyum sanırım aparatları değil mi?

  • agritux kullanıcısına yanıt

    Merhaba, evet AR1068 in aparatları çelik gibi görünüyor ama değil, alüminyum kaplama gibi bir malzeme, bulaşık makinasına falan sokamazsınız, direk kararma yapıyor

  • eozen81 kullanıcısına yanıt
    Karacaya mail attım hangi ürünlerinizin karıştırma yoğurma ve çırpma aparatları çelik yazdım, cevap olarak SMS ile döndüler ve şöyle dediler; "Değerli müşterimiz ,Öncelikle markamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Talebiniz ile ilgili olarak ürünün tüm aparatları çelik olup makinede yıkanabilir özelliğe sahiptir. Saygı ve Sevgilerimizle,Karaca Müşteri Çözüm Merkezi B040" :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • agritux kullanıcısına yanıt

    Doğrudur, gene de tabii parça çelik diye makinadan tam istediğiniz performansı alabilecek misiniz onu da teyit etmek lazım, yani ihtiyaca göre bol inceleme sonucu ürün seçimi yapılması gerekiyor. Ayrıca hangi cihazla ilgileniyorsanız nacizane tavsiyem mutlaka alım kararı vermeden önce kullanma kılavuzunu sanki almış gibi okuyun, oradan okuduktan sonra bir çok faktör fikrinizi değiştirebilir ya da tamam işte ben de bunu arıyordum dediğiniz seçenekler gözünüze çarpabilir.

  • eozen81 kullanıcısına yanıt

    Hocam yok yanlış anladınız. Karacaya model sordum, alakasız cevap verdi. HB de ürün yorumlarına baktığımda makinede yıkanınca karardığını görüyorum. Doğal olarak çelik değil. Halbuki soru cevap kısımlarında sorulara hep çelik demişler. Sanıyorum hiç bir marka ve modelde tüm başlıklar çelik değil. Peki bu sağlık açısından sorun teşkil etmez mi? Sonuçta yoğurma sırasında hamur da aparatlar da ısınacak. scheffer dan ve karacadan kullanım klavuzlarını mail atmalarını istedim. scheffer attı karaca henüz atmadı. sanıyorum tüm ürünleri çalıştırılması tavsiye edilen süre 10 dakika. sonrasında dişliler çarklar vs zarar görebiliyor anladığım kadarıyla. işin ilginci youtube da videolarda 45 dakika çiğköfte yoğuranlar var. ha bu arada o başlıkların çiğköfte baharatı ile hele ki 45 dakika gibi bir süre çalışması sonucu gıdaya zararlı madde salınımı yapmayacağını sanmıyorum. Siz de sanıyorum alüminyum başlıklı model kullanıyorsunuz. Yorumunuz ne olurdu acaba?





  • Makinaın 10 dk çalışması konusunda bu başlıkta daha önce yazdığım mesajımı okumamışsınız sanırım, linki veriyorum, okuyun: https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/144017204


    Bulaşık makinasına giren çoğu parça zaten çelik değil o açıdan ben çok takıntılı birisi değilim, bu işlerde çok takıntılı olursanız makina değil, elle yoğurma en doğrusu bence. Ben evde kullandıktan sonra tüm parçaları elde yıkıyorum, uzun zamandır da aldığıma çok memnunum, sık ekmek/makarna hamuru vs. yapan birisi olduğum için bana vakit kazandırıyor.

  • eozen81 kullanıcısına yanıt

    Bu başlığı ve yorumlarınızı sonuna kadar okudum hocam.

    Hatta culina'nın kullanma klavuzunu da inceledim (http://fakir.com.tr/upload/files/public/URUN-GRUBU/mutfak_grubu/blender-mikser-robotlar/culina-chef/culina-chef-IM-5dilA5.pdf)

    Bu tarz şeylerden çok anlamıyorum ancak orada hamur için, çırpma için, karıştırma için hangi seviyede kaç dakika çalışması gerektiğini tek tek yazmış. Ben o süreleri aşmamak gerekiyor şeklinde yorumluyorum; belki değildir.

    Bulaşık makinesi mevzuna gelince, demek istediğim makinede yıkama kolaylığı değil. Dediğiniz gibi çeşitli malzemelerden üretilmiş çeşitli ürünleri atıyoruz makineye. Ancak burada durum sanıyorumki biraz farklı. Plastik gibi diğer malzemelerin kendi şekil veya yapısında bozulmalar geliyor. Veya diğer metallerde bir kaplama mevcut. Sanıyorum bu cihazların aparatları direk alüminyum döküm. Dışında kaplama yok veya var ama ince. İnanın bende takıntılı değilim ancak alüminyumun gıdalara salınım yapması ile kansızlık ve daha ileri hastalıklara sebep olduğu bilgisine sahibim. Yoksa granit tava tencere diye kullandığımız (döküm) gereçlerin kendisi zaten alüminyum döküm üzeri kaplama.


    Konuya hakim gördüğüm için sizi alıntılamıştım, meşgul ettim kusura bakmayın. Cevabınız için teşekkür ederim.





  • agritux kullanıcısına yanıt

    Rica ederim, Arzum AR1068 başlıklarının kaplama olduğu kesin, çünkü sehven bulaşık makinasına attıktan sonraki halini aşağıda görebilirsiniz.


    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/145733340

  • Merhaba,

    Grundig KMP 8650 s ürününü 1 ay civarında kullandım.


    en büyük eksisi biraz sesli çalışıyor, başka ürünlerle kıyas yapamadığım için daha mı fazla daha mı az bilemiyorum. yaptığı işe kıyaslayınca tolere edilebilir.


    12 hız seviyesi var ve hamur yoğurma kullanılırken zaten 3 en ideali. bu hızı geçmediğiniz sürece ürün sarsılmıyor, yerinden hareket etmiyor. döküm olması da etki ediyor tabii.


    bayram arifesinde baklavalık hamur ve böreklik hamur için kullandık ve hiç zorlanmadan gayet ideal şekilde yoğurdu.

    kek hamurunda yüksek hızlarda kullanırken hiçbir sorun yok. yumurtayı bir süre dolap dışında bekletip öyle kullanmazsanız kekler falan kabarmaz. bazı kullanıcılar kabarmadı diye yazmışlar ancak bu makine yüzünden değil kullanıcı hatası.


    ürün ile alakalı sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim.

  • umgaca U kullanıcısına yanıt

    Hala memnun musunuz artıalrı eksileri nelerdir? Aparatları bulaşık makinesinde yıkanabiliyor mu?

  • Phantom7 P kullanıcısına yanıt

    Merhabalar,

    en çok eşim kullanmakta ve hala çok memnun. iyi ki almışız.

    daha önce yazdığım sesli çalışma olayını başka mutfak şeflerinde de gördükten sonra eksi olarak yazmaktan vazgeçtim.

    aparatlarını hiç makineye atmadım, daha önce bir kaç arkadaş bu aparatları makineye attığında karardığını yazmıştı. biz işimiz bitince hamur kurumadan yıkıyoruz. riske girmedik hiç.

    genel olarak makineden memnunuz, tavsiye ederim.

  • Arkadaşlar anneme doğum günü hediyesi olarak almayı istiyorum 2000-2500 arasında ne önerirsiniz ya da daha uygun rakamlara alınanlar iş görür mü ?


    @eozen81




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özket -- 26 Kasım 2021; 17:21:53 >
  • özket kullanıcısına yanıt

    Şu anda Arzum AR1068 bile o aralıtka satılıyor, daha iyi bir makinayı sizin bütçenizin altında bulmak zor bana kalırsa. Gene de yorumları okuyun, risk alabiliyorsanız deneyin derim.

  • Arkadaşlar 2000-2500 tl bandında stand mixer bakıyorum.Bulduğum modeller şunlar:

    1:Electrolux EKM3700 Mutfak Şefi

    2:Arzum AR1068 Gastromix 1200 W

    3:Karaca Mastermaid Chef Stand Mikser Red 1500W 5 Lt

    4:schafer prochef xl stand mikser

    5:Yui M-122 Easy Chef PRO1800W Alüminyum Stand Mikser

    Döviz düşmüşken almayı düşünüyorum,bu yüzden eğer hızlı bir şekilde tavsiye verebilirseniz çok müteşekkir olacağım.Evde hobi olarak hamur işleri ile uğraşıyorum.Profesyonel amaçla kullanmayacağım. @eozen81 @kmesne @oceanblues @gael @Kaan @ucanturk45

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.