Şimdi Ara

250 TL WD Siyah 500GB Performans Hard Disk (www.amazon.com.tr)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.174
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• WD Siyah 500GB Performans Hard Disk - 7200 RPM SATA 6 Gb/s 32MB Cache 7 MM 2.5 Inch - WD5000LPLX - 250 TL

Satıcı amazon.com.tr

Hepsiburada'da Harddisk Dünyası adlı kullanıcı 159 TL'ye satıyor ancak amazon daha güvenilir.
    www.hepsiburada.com
    WD Black 500GB 7200RPM Sata 3.0 64Mb 3.5' Sabit Disk Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/wd-black-500gb-7200rpm-sata-3-0-64mb-3-5-sabit-disk-wd5003azex-p-BD301262

@extra34'ün uyarısı ile düzeltiyorum: hb'deki ürün aynı değil. amazon'daki 2,5" hb'deki 3,5".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bacala -- 10 Mayıs 2020; 3:25:44 >

• Hepsiburadakiler 3,5”. Amazonunkiler ise 2,5” ve yeni üretim. Dolayısıyla amazondakiler alınabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.hepsiburada.com
    WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb 3,5" Sabit Disk (WD10EZEX) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/wd-blue-1tb-7200rpm-sata-3-0-64mb-3-5-sabit-disk-wd10ezex-p-BD301330?magaza=Hepsiburada

Bu daha mantıklı değil mi?

• Lepton355 L kullanıcısına yanıt
    Bu laptop için 2.5 inch.
  • Üzerine biraz daha ekleyip ssd alınabilir, en kötü ssd, hddden iyidir.

Ekleme: 8 senedir 750gb wd black kullanıyordum, 22bin saatte emekli ettim, güzel hdd.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haber veren arkadaşa çok teşekkürler. Bir tane sipariş ettik.
  • 500gb harddisk neden kullanilir pek emin olmamakla beraber ayni fiyatlara 250gb lik ssd ya da 1tb lik harddisk alinmasini oneririm. Cunku depolama dense 500’gb a depolama yapilmaz. Performans serisi olmasina bakilinca ssd’lere yaklasamaz. İlla ihtiyaci olan vardir alir tabii ki ama nerdeyse 10 senedir ssd kullanan biri olarak bilgisayarimda harddiskten dosya acmaya calisinca bile ikinci kez acicaksan masaustune atip oyle kullaniyorum artik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

500gb harddisk neden kullanilir pek emin olmamakla beraber ayni fiyatlara 250gb lik ssd ya da 1tb lik harddisk alinmasini oneririm. Cunku depolama dense 500’gb a depolama yapilmaz. Performans serisi olmasina bakilinca ssd’lere yaklasamaz. İlla ihtiyaci olan vardir alir tabii ki ama nerdeyse 10 senedir ssd kullanan biri olarak bilgisayarimda harddiskten dosya acmaya calisinca bile ikinci kez acicaksan masaustune atip oyle kullaniyorum artik.
    Bu masaüstüne atma olayı bende de alışkanlık oldu dediğiniz gibi.
    HDD'lerin ömrü doluyor 1 TB bile yetersiz geliyor depolama için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Worcestershire

Bu masaüstüne atma olayı bende de alışkanlık oldu dediğiniz gibi.
    HDD'lerin ömrü doluyor 1 TB bile yetersiz geliyor depolama için.

Alıntıları Göster
    Zaten bilgisayari formatlamak senelik rutinimiz oldu. Fotograf dizi film disinda ne varsa ssd’de. Biten isleri de harddiske atiyorum ama yani acilmayacak kullanilmayacak dosyalar hep. Harddiskin depolamaa disinda kullanilmasinin bi amaci kalmadi benim icin.

• Amazon kargoyu AGT (Aynı Gün Teslim) isimli bir firmaya vermiş. Telefona takip kodu geldi. Tahmini teslim 12 Mayıs diyor ama bakalım yarın gelirse çok güzel olur. Ha birde hızlı teslimatı seçtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-809FC2E19

Amazon kargoyu AGT (Aynı Gün Teslim) isimli bir firmaya vermiş. Telefona takip kodu geldi. Tahmini teslim 12 Mayıs diyor ama bakalım yarın gelirse çok güzel olur. Ha birde hızlı teslimatı seçtim.
    AGT.. Tam 40 gün oldu kredi kartımı teslim edecekler halen. 15 günde bir arayıp hal hatır soruyorlar. İnşallah kargonuz gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: AktasarimTr

AGT.. Tam 40 gün oldu kredi kartımı teslim edecekler halen. 15 günde bir arayıp hal hatır soruyorlar. İnşallah kargonuz gelir

Alıntıları Göster
    İnşallah herkes kargosuna kavuşur hocam.
  • HDD gerçekten eskidi. SSD alın, bir defa alınıyor ve yıllarca kullanılıyor. Rahat edersiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alanlar onca yorum yapmışlar, bu performans modelinin hızının ne olduğundan bahseden yok. Beklediğim gibiydi, memnun kaldım vs bu nasıl inceleme kardeşim.

Hızı normal hddlere göre ne kadar yüksek neden tercih etmeliyiz bu ürünü?

• AGT firmasının çalışanı 11 Mayıs 2020, 23:00 sularında ürünü getirdiğini fakat, teslim alınmadığını beyan edip, tekrar dağıtıma çıkılacağını söylemiş. Siteye bakınca bu şekilde gördüm. Bakalım yarın kaç gibi gelecek.
  • Az önce kargomu teslim aldım arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.