Şimdi Ara

25 yasından sonra ingilizce ogrenmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • seviyem a1 seviyesinde. bu yastan sonra sonra sizce kursa gidilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: T1WCM

seviyem a1 seviyesinde. bu yastan sonra sonra sizce kursa gidilir mi ?

tv lerde 60-70 yaşında adamlar ünv bitirdiklerini gördüğünde ne düşünüyorsun ? peki live mocha da yaşlı amcalar türkçe öğrenmek için türklerle muhabbete giriyorlar. ve birden fazla dilleri var. demem o ki yaşın önemi hiç yok bence. eğer vakit yaratıyor, mazeret uydurmuyor ve gerçekten öğrenmek istiyorsan öğrenirsin. ancak sabırlı olmak gerekir.

bende kurs yada dil merkezine gideceğim. araştırmalarım devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Ray // 7

quote:

tv lerde 60-70 yaşında adamlar ünv bitirdiklerini gördüğünde ne düşünüyorsun ? peki live mocha da yaşlı amcalar türkçe öğrenmek için türklerle muhabbete giriyorlar. ve birden fazla dilleri var. demem o ki yaşın önemi hiç yok bence. eğer vakit yaratıyor, mazeret uydurmuyor ve gerçekten öğrenmek istiyorsan öğrenirsin. ancak sabırlı olmak gerekir.

daha cok elimde defter kitapla kursa gitmek rahatsız ediyor beni malum yas 25 yoksa tabi ki de ogrenmenin yası yok

siz kaç yasındasınız?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: X-Ray // 7

quote:

daha cok elimde defter kitapla kursa gitmek rahatsız ediyor beni malum yas 25 yoksa tabi ki de ogrenmenin yası yok

siz kaç yasındasınız?

hocam ben 28 yaşımdayım. kimseye bakma. sen kendi yoluna bak sonuçta sana iş bulacak olan onlar değil. çalışmanın,okumanın ve öğrenmenin utanılacak yada yaşla ilgili bir durumunu göremiyorum.

walla öğreneceksem 40 da da 50 de de giderim. hem ortam yaparım yeni insanlarla tanışırım.

• öğrenmenin yaşla çok ilgisi olmadıgını düşünüyorum senin öğrenmeye nekadar istekli oldugun önemli hele de 25 yaş neki başlayıp bırakmazsan bence her şeyi öğrenirsin insanoğlu çabuk sıkılıyor ve bıkıyor birçok şeyi öğrenemiyorsak bu yüzden
  • 25 yaşı sen büyük yaş olarak mı görüyorsun?
    Kurslarda 50-60 yaşında insanlar var. Onlar ne için gidiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkur ederim arkadaslar AMA cesaretim yok nedense Bu yas mavzusu takinti oldu bende

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum sen kafa mı buluyorsun? şimdiye kadar birçok dil için birçok kursa gittim(gittiğim her dili öğrenmesem de) ve dil öğrenmeye çalışan 55 - 75 arası dünya kadar insan gördüm, haddi hesabı yok bu miktarın. 55 altı olanları söylemiyorum bile. :))
  • :)))

21-22 Yaşlarımda Cape Town'a dil öğrenmeye gitmiştim sınıfın yarısı benden yaşlıydı. 60 Yaşında Italya'dan gelmiş bir teyze vardı. 50 Yaşında bir Alman vardı. Tabi 18 yaşında Brezilya'dan gelenler de vardı.

25 Yaşının geç olduğunu düşünen arkadaşlar sakın böyle düşünmeyin. Öğrenmenin yaşı yok. Ben 27 yaşındayım şu an yeni bir dil öğrenme planı yapıyorum :) Küba'da İspanyolca öğrenmek kulağıma hoş geldi ama takvim ve uçak bileti yüzünden Avrupa'ya yöneldim.

25 Yaşı sakın dert etme.
  • Tesukkur ederim

• Arkadaşlar söyleyenebilecekleri söylemişler zaten..
  • 25 yaş geç değil hocam arkadaşların dediği gibi kaç yaşında öğrenenler var 25 ne ki
  • ohooo.. yaş 28 olmuş ben halen ingilizce eğitimi diye can atıyorum. speaking im bomba da ah bi de listeningi çözebilsem :)) Hedef mi TOEFL :))

- yurtdışına çıktın mı > hayır
    - hangi kuruma gittin > english time
    - kaç kur aldın > 6
    - İzlediğin yol > prep + 1 lvl + 2 lvl + 3 lvl + 3 lvl (tekrar) + 4 lvl + 4lvl (tekrar) + askerlik molası + 5 lvl + 5 lvl (tekrar) + 6 lvl + 4 lvl tekrar (6 dan neden 4 düştüğümü ingilizce hazırlananlar bilirler)

şimdi mi =)

listening uğruna tekrar kurs..110 saat sonrası toefl... :)) inşallah..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.