Şimdi Ara

28 yaşından sonra üniversite okunur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dalgaya almazsanız sevinirim. Şu an kadrolu bir memur olarak bir yerde çalışıyorum. Ama işimi hiç sevmiyorum, çok stresli bir iş. Şimdi işimin ne olduğunu söylemeyeyim, kusura bakmayın. Tekrar üniversite girip meslek değiştirmeyi düşünmüyor değilim açıkçası. Ygs, lys ciddi ciddi hazırlanıp, okumayı gözüme kestirdim gibi. Ama şimdi yaşımın artık geçtiğini söyleyip, caydırmaya çalışanlar da var, mesleğim de yapılacak iş değil. sürekli bazı kesimle muhatap olmak zorundayım. Bölümüm sayısal bölüm, sayısaldan tıp,eczacılık, fizik tedavi ve rehab. (özellikle tıp ve ftr) bölümlerini çok istiyordum zaten, içimde ukde kaldı. ftr kazanmama rağmen ailem tarafından engellendim. Şimdi imkanlarım da var, sizce tekrar deneyip, eğer kazanırsam okunur mu bu yaştan sonra, iyi forumlar herkese.

• Okul bittikten sonra alanimla alakali is bulurum diyorsan neden olmasin.
    Ha bide etraflica iyi dusun.Geri donusun olmayabilir.
  • Bizzat benim sınıfımda 50 yaş üstü bi abim var valla okumanın yaşı yok. Yaşı her ne kadar sen problem etsen o ortama girdiğiniz zaman yaşın bir önemi kalmıyor yine örnek vereyim okuduğum üniversitede 30 yaş üstü rahat 500 kişi vardır siz düşünüyorsanız sonuna kadar gidin.
  • 29da uniye girsen 33de mezun olur hadi 1 yilda is aradin 34 yasinda istedigine kavusursun bence denenir hocam okumanin yasi yoktur
  • okunur 30 yasında yenı baslıyanlar bıle var benceoku
    hayatının sonuna kadar her sabah sevmediğin bi işe kalkmak kadar kötü birşey yok
  • tıp okunmaz ama ftr deneyebilirsin.tıp okusan en iyi ihtimal 6 yıl okul sürecek bir yıl da sınava çalışacaksın 35 yaşında pratisyen hekim olacaksın çekilmez.
  •  28 yaşından sonra üniversite okunur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25 yaşında tıp okunur mu ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o bölümleri kazanmak kolay değil yanlız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goldenflower kullanıcısına yanıt
    paran, zamanın ve ders çalışmaya azmin varsa okunur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumanın yası yoktur boun ıtu ytu bıcok yerde 30 lu yaslarda baya var okuyan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.