Şimdi Ara

25-30 Bin TL Otomatik Vites Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gündüzleri eşimin işe gidip gelirken kullanacagi diğer zamanlarda da benim tarafimdan kullanılacak mümkün mertebe sedan olmayan ancak çokta ufak olmayan otomatik vites bir araç ihtiyacımız var. Ben punto ve colt üzerine yogunlastim ancak buradan da mantıklı teklifler geleceğini düşünüyorum.

Simdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bir ara bende düşündüm. Annem için B sınıfı otomatik bir araç araştırdım. En önemli kriterde kolay park edilebilmesi olsun istedim.

Aklıma ilk gelen Sıfır model Hyundai İ10 idi. Ama işte fiyat aralığının dışına çıktığı için eleniyor. Yoksa Güncel i10lar sınıfında hem kaliteli hemde kullanımı çok kolay.

Benim size önereceğim araçlar

1-Polo
    2-Colt
    3-Corsa
    3-Punto
    (Bunların dışında Fiesta,yaris, i20 ve 206 var. Fiesta ve Yaris fiyatları yüksek, 206 ise vasat kronik sorunları var. İ20 ise bilgim yok.)

Polo özellikle bu modeli tavsiye ediyorum. Bu araçı 1000 km kadar kullandım. Konforu ve genişliği o yıllardaki araçların arasında ön sıralarda idi. Uzun yolda polodan ben çok memmun kalıyordum. Tavsiye ederim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-polo-highline-tam-otomatik-1.4-2004-bej-deri-koltuklu-252496565/detay/

Corsa ise daha güncel modelleri sizin fiyat aralığında uygun modelleri var. 6-7 yaşında bir corsa alabilirsin. Corsa ise poloya yakın bir araç.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-otomatik-corsa-256557620/detay/

Colt ise hiç kullanmadım. Ama burdaki colt kullanıcılar çok övüyorlar. Özellikle performansı ve az yakışı çok dile getiriyorlar. Sürüş yapmanız kararınızda etkili olur.

Punto ise 1 haftalığına kiraladiğim dolu donanımlı olan 2012 model idi. Açıkcası bu araçla uzun yolculukta çok memmun kalmadım. Daha çok şehiriçi arabası zaten Fiatların araçları konfor ve izolasyon da vasat ve vasatın altı. Ama Punto motor olarak özellikle multijet olarak başarılı o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducatine -- 11 Ocak 2016; 21:14:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.