Ayakkabıyı görür görmez, hay tipini diye sövmeye başladım. Bu ayakkabıya bu parayı veren akıl sağlığı testi yaptırsın. Bu ayakkabıyı alacak kişi kesinlike parayı çöpten bulmuştur. https://www.beymen.com/p_balmain-unicorn-siyah-erkek-sneaker_1056477 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 12 Kasım 2022; 11:48:52 > |
24.450,00 ₺ olan ayakkabı.
-
-
Tip ile alakası yok Parasi olan alir olmayan almaz.Bunun konusunu neden gündem de ? Herkes gariban mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu parası olan da almaz.
Böyle mikik tasarımları nasıl yapıyorlar.
Aslında bunu tasarlayanı, tüm insanlık adına falakaya yatırmak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 12 Kasım 2022; 12:17:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
türk-iş - türkiye işçi sendikaları konfederasyonuEKİM 2022 AÇLIK VE YOKSULLUK SINIRIhttps://www.turkis.org.tr/ekim-2022-aclik-ve-yoksulluk-siniri
YOKSULLUK SINIRI (DÖRT KİŞİLİK AİLENİN YAPMASI GEREKEN TOPLAM HARCAMA) 24.185 TL!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 12 Kasım 2022; 12:35:36 > -
özelliklerine baktım mp3 çalar bile yok üstünde, 24 bin lira eder bir yanını göremedim ben, ne özelliği var bu ayakkabının? tipine yorum yapmıyorum çünkü zevkler farklıdır ama sırf tipinden dolayı bu kadar para verilmez buna.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9C4E635E7 -- 12 Kasım 2022; 13:29:46 > -
50 numara üstü olursa o kadar vermek zorundayım
-
millet buna para veriyor, ayakkabı da son moda çizgileri bu tarz hep
-
-
Bunu alanlar baba yada koca parası yiyip ortamlarda piyasa yapanlardır. Gerçek iş sahibi ayda yüzbinler de kazansa bir ayakkabıya 24 bin lira vermez. Ederi değil çünkü.
bu ayakkabıyı alıcak imkanım olsa almazdım beymen ucuz ürünlerin satıldıgı bir magaza degilki her zaman piyasadan pahali satar pahalı markaların oldugu bir magazaydı
Alanlar vardır parası olana bu miktar ne ki tartışmak gereksiz.
agam sen fakirsin.
adamın aylık 30.000 euro
yıllık 360.000 euro getirisi olan işi vardır.
bu ayakkabıyı şirkete yazdırsa bile yine yıllık vergisinin 1/10 i etmez.
yeni dünya düzeninde fakirler vergi öder... zenginler yatırım aracı olarak gösterir , kar göstermez; kar olmayınca da vergi ödemez.
-
1200 dolar. çok pahalı değil
-
bu mağazalar şov amaçlı araya böyle ürünler yerleştiriyor
-
4 kişi olmasınlar o zaman
Yada o parayı kazansinlar
Keşke baban da öyle düşünseymiş zamanında.
-
Ahhh yavrum haaa
Benim babamdan bana 5 katlı bina kalıyor
Maddi durumumuz gayet iyi hem benim hem ailemin
Sen kiradaydin dimi vahh cok uzüldum
Parası olan gidip alır ne alaka ? Size ne ?
-
Prada istinyede aykkabi 3500 tl di 2014 te hey gidi gunler😂
4500 tl ye aldigim mont 17 18 bin tl olmustur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 16 Kasım 2022; 18:49:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Tip ile alakası yok Parasi olan alir olmayan almaz.Bunun konusunu neden gündem de ? Herkes gariban mi
|
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X