Şimdi Ara

24-25 ekimde Almanya'ya gidiyoruz BMW götürüyor :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    YERE GİDİYORUZ!

Sayın Altay Anıl ... ,

24 - 25 Ekim tarihlerinde, BMW'nin doğduğu yere, Münih'e gidiyoruz. Hazır mısınız?

BMW'yi seven ve merak eden herkesi, efsanenin dünyaca ünlü merkezine davet ediyoruz. Sizlere BMW tutkusuyla dolu bir deneyim yaşatmayı hedeflediğimiz iki günlük turumuzun ilk gününde, BMW otomobillerin üretim sürecini fabrika turuyla yakından inceleme şansı bulacak, ardından da müze ve etkinlik merkezi olarak hizmet veren ve yılda 2 milyon ziyaretçi çeken BMW Welt'i ziyaret edeceğiz. İkinci gün ise BMW Sürüş Eğitimi Merkezi'nde, BMW eğitmenleri eşliğinde benzersiz bir sürüş keyfi yaşayacak, sonrasında da şehir merkezinde Bavyera mutfağının lezzetli yemeklerinin tadına hep birlikte varacağız.

Rezervasyon için BMW İletişim Merkezi'mizi hafta içi 08.00 - 20.00 ve diğer günler 10.00 - 18.00 saatleri arasında arayabilirsiniz. Son kayıt tarihi, tur tarihlerinde geçerli Schengen vizesi olan katılımcılarımız için 15 Ekim, vize başvurusu yapacak katılımcılarımız içinse 5 Ekim'dir. Satışı VIP Tourism tarafından gerçekleştirilecek olan turumuzda sizi de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Tarih : 24-25 Ekim 2011
    Ücret : Çift kişilik oda kişi başı KDV dahil 1.277 Euro.
    Tek kişilik oda kişi başı KDV dahil 1.427 Euro.

Bugün bmw'den gelen bir mail
    Arkadaşıma gönderdim aynı maili ve kararlaştırdık gelcek hafta pasaport işlemlerini hallediyoruz ve gidiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 1 Ekim 2011; 0:57:58 >

• İyi yolculuklar bol bol fotoğraf çekmeyi unutmayın merakta bırakmayın bizi.
  • zer schön
  • bi düşünmek lazım fena değil aslında muhabbet ii olur
  • 2 günlüğüne o para fazla geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 1 Ekim 2011; 2:38:22 >
  • 1500 euro, ohanes.

Frankfurt da hilton da kaldım 3 gece 450 euro ya.
  • Yeşil pasaport var.Gitsem mi acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ocak ayında ordaydım.
    Münih yapı fuarına gitmiştik. 6 gün kaldık münihte.Son gün müzesine gittik.
    Bir başka alem orası.Apayrı bir dünya.gavur yapıyor derler ya,aynen öyle.
    Adamlar bir müze yapmışlar,akıllara zarar.BMWyi bir daha takdir ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 1 Ekim 2011; 4:42:33 >
  • Bende bedavaya götürüyorlar sandım.O kadar para verdikten sonra 2 günlüğüne X6 kiralarım çatlayana kadar gezerim bee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhilleus -- 1 Ekim 2011; 12:26:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayerxp

zer schön

ufak düzeltme

Sehr schön
  • çok pahalı ya bu ne böyle 2.5bin tl ye bmw fabrikasınımı gezicem yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Bende bedavaya götürüyorlar sandım.O kadar para verdikten sonra 2 günlüğüne X6 kiralarım çatlayana kadar gezerim bee

hakkaten ha adamlar bu işten bile para kazanmaya bakıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Bende bedavaya götürüyorlar sandım.O kadar para verdikten sonra 2 günlüğüne X6 kiralarım çatlayana kadar gezerim bee
    ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro_34 -- 1 Ekim 2011; 12:55:38 >
  • hayırlı yolculuklar fotoğrafa izin varsa paylaşırsınız artık
    1500 euro da iyi para
  • HEM DAVET EDİP HEMDE 1500 EUROMU İSTİYORLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

HEM DAVET EDİP HEMDE 1500 EUROMU İSTİYORLAR

Ben yorum yaparsam uyarı alırım. Bu konudan hemen uzaklaşim

• quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

HEM DAVET EDİP HEMDE 1500 EUROMU İSTİYORLAR

Ben yorum yaparsam uyarı alırım. Bu konudan hemen uzaklaşim

neden ? almanyaya gidenler site sahibimi

• Fiyat olarak fazla evet biz zaten 1-2 haftalıgına arkadaşla almanya ve ordan diğer ülkelere bi gezi düşünüyorduk. Bunu görünce bizim için ekstra oldu biz bu parayı vermeden (yani otel ve gidiş gelip ücretlerini vermeden) arayıp konuşcaz dicez ki biz almanyada olucaz zaten sadece 2 günlük turunuza katılabilirmiyiz bi sorun olcagını zannetmiyorum en azından 2. günü kaçırmak istemiyoruz :)

Eğer bu şekilde yapamazsak gitmeyiz zaten 2 gün için miktar baya yüksek

Edit: Konuyu açma sebebim bizim gidiyor olmamız değil herkesin haberinin olması gitmek isteyenlerin başvurması için başlık dikkat çeksin diye böle yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 1 Ekim 2011; 13:52:47 >

• "BMW Sürüş Eğitimi Merkezi'nde, BMW eğitmenleri eşliğinde benzersiz bir sürüş keyfi yaşayacak" Bu ciddi bir eğitim olacaksa uçak biletlerini de hesap edersek .
    Dedidiğin gibi Almanya'dayken katılabiliyorsanız ücret de mantıklı bir seviyeye düşer üstüne bir de düzgün bir araç kiralanır hız sınırı olmayan otobanlardan farklı ülkelere geçilirse tadından yenmez.
    Konuşmalarınızın sonucunu da buraya yazarsanız Almanya'da tanıdıkları olanların değerlendirebileceği bir fırsat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ex-Diesel

quote:

Orijinalden alıntı: slayerxp

zer schön

ufak düzeltme

Sehr schön

düzeltme için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.