Şimdi Ara

[24.01.2019 - YENİ KAMPANYA] Yeniden! E-gurme.com'da kahve kategorisinde %45 İndirim! (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.133
Cevap
29
Favori
36.050
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet aynı şekilde kahvem bitti geçici olarak starbucksın kahveleriyle idare ediyoruz bir kampanya olsa da alsak yine
    @egurme
  • Beklemedeyiz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son 3 gün!
  • torku42 T kullanıcısına yanıt
    Kampanyaya mı nisanın bitmesinemi?
  • darkph0bia kullanıcısına yanıt
    Sözlerini yemelerine
  • 23 Nisan'daki Kivahan %30 indiriminden faydalansanız iyi olurdu arkadaşlar. Zaten e-gurme bugün kampanya yapsa en erken bir hafta ya da on gün sonra elinize geçer kahveler ki henüz ne zaman kampanya yapacağı belli bile değil.

Kahvesiz kalan arkadaşlar için, kahvefabrikası önerebilirim. 1 kilo kahve aldığınızda güzel indirimler oluyor. Örneğin sitedeki "El Salvador El Barbaro" yöresel kahvesi 250 gr. alırsanız 22 lira ama bir kilo alırsanız fiyat 75 liraya düşüyor. Her kahve için geçerli bu indirimler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bar_Fedaisi

23 Nisan'daki Kivahan %30 indiriminden faydalansanız iyi olurdu arkadaşlar. Zaten e-gurme bugün kampanya yapsa en erken bir hafta ya da on gün sonra elinize geçer kahveler ki henüz ne zaman kampanya yapacağı belli bile değil.

Kahvesiz kalan arkadaşlar için, kahvefabrikası önerebilirim. 1 kilo kahve aldığınızda güzel indirimler oluyor. Örneğin sitedeki "El Salvador El Barbaro" yöresel kahvesi 250 gr. alırsanız 22 lira ama bir kilo alırsanız fiyat 75 liraya düşüyor. Her kahve için geçerli bu indirimler.

Hocam senden alıntı yaptım ama fikri olan tüm arkadaşlardan öneri bekliyorum. Sabahları ciddi manada uykusuzluk çekiyorum ve gözlerim açılmıyor çok uyumama rağmen. Diyetisyen bir arkadaşım kahve içmemi önerdi ama bana artık üçü bir arada etki dahi etmiyor.. Arkadaşım kafein eşiğin yüksektir sert kahve iç dedi. French cofee olabilir dedi. Bana bu konuda sert çarpacak güzel bir kahve önerebilir misiniz ancak çok acı kahve sevmem biraz da sütle güzel olacak bir kahve olursa sevinirim@egurme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.McNulty -- 29 Nisan 2015; 20:32:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir arkadaş öyle dedi, diyetisten böyle dedilerle olmaz sağlık işleri. Ya da buradan alacağınız tavsiyelerle de olmaz. Sağlık şakaya gelmez, mutlaka bir uzmana danışın.
  • Başlık değişse. Yeni indirim geldi sanıyorum her gördüğümde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30.04.2015 TARİHLİ BİLGİLENDİRME MESAJI

Arkadaşlar Merhaba,

Belki hatırlayanlar olacaktır, her iki kampanyayı da ben paylaşmıştım, E-gurmenin Nisan ayında yapacağını duyurduğu kampanya bugüne kadar yayınlanmayınca sizler de bu kadar sorunca zaten Akasya Apple Store'a gittiğim için sabah ofislerine uğrayıp bilgi almak istedim yol üzerinde olduğu için. Daha önce yayınladıkları iki kampanyada da açıkladıkları gibi, bu kampanyaları hatalarını görmek ve eksikliklerini gidermek adına yaptıklarını, son kampanyadaki gönderimlerde biter bitmez çalışmalara başladıklarını söylediler. Bir sonraki kampanya da hiç bir sıkıntı yaşanmaması ve bizlerin memnuniyetinin en üst seviyede tutulması için bir çok yenilik ile yeni kampanyayı yayınlayacaklarını söylediler. Detaylı açıklamayı kendilerinin 5 Mayıs'ta kendi hesaplarından yapacaklarını, çok büyük yenilikler ve hizmetlerle döneceklerini, çok az daha sabretmenizi, beklediğinize değeceğini umduklarını söylediler

30.04.2015 TARİHLİ BİLGİLENDİRME MESAJI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokceonur -- 30 Nisan 2015; 11:32:04 >

• Ben bu sefer kendi harmanlarını deneyeceğim!

Kusura bakmasınlar kampanyayı nisanın dışına taşırarak zaten ilk golü yemiş oldular, en fazla berabere biter beklentiyi serin tutun siz yinede!
  • quote:

Orijinalden alıntı: torku42

Ben bu sefer kendi harmanlarını deneyeceğim!

Kusura bakmasınlar kampanyayı nisanın dışına taşırarak zaten ilk golü yemiş oldular, en fazla berabere biter beklentiyi serin tutun siz yinede!

Ne golu hocam😊

• quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Arkadaşlar Merhaba,

Belki hatırlayanlar olacaktır, her iki kampanyayı da ben paylaşmıştım, E-gurmenin Nisan ayında yapacağını duyurduğu kampanya bugüne kadar yayınlanmayınca sizler de bu kadar sorunca zaten Akasya Apple Store'a gittiğim için sabah ofislerine uğrayıp bilgi almak istedim yol üzerinde olduğu için. Daha önce yayınladıkları iki kampanyada da açıkladıkları gibi, bu kampanyaları hatalarını görmek ve eksikliklerini gidermek adına yaptıklarını, son kampanyadaki gönderimlerde biter bitmez çalışmalara başladıklarını söylediler. Bir sonraki kampanya da hiç bir sıkıntı yaşanmaması ve bizlerin memnuniyetinin en üst seviyede tutulması için bir çok yenilik ile yeni kampanyayı yayınlayacaklarını söylediler. Detaylı açıklamayı kendilerinin 5 Mayıs'ta kendi hesaplarından yapacaklarını, çok büyük yenilikler ve hizmetlerle döneceklerini, çok az daha sabretmenizi, beklediğinize değeceğini umduklarını söylediler

Bu cok guzel oldu ya insallah bu seferki kampanyada kahve cesidi bol olur yeni kahveler deneme imkanımız olur

• Maşallah elindeki siparişlerine nasıl da yetiştiriyorlar, 3 hafta geçti benim tamper i gönderemediler, bügün de özür dileyerek iptal ettiler, bakalım para iadesi olacak mı kaç günde olacak göreceğiz
  • Benim için çok da önemli değil kahve çeşidim çok ama Nisan ayı içinde dendiği için çoğu arkadaşımız kendini ona göre ayarlamıştır belki kahve bile almamışlardır kampanya olacak diye. Şimdi kampanyanın olmasına 4 gün var. Bir de bunun gelmesinin eklersek 10 gün var en az.
  • Şimdi de e-gurme para iadesi yapmıyor. temin edemedikleri üründe hala satışta, firma batıyor mu hayırdır.
  • quote:

quote:

Ne golu hocam😊

2. gol de geldi, 5 mayıs patladı
  • quote:

quote:

quote:

Ne golu hocam😊

2. gol de geldi, 5 mayıs patladı

Hocam aciklama yapacaklarmis bugun kampanya degil, daha saat gec degil yaparlar illa ki

• Arkadaşlar Merhaba;

Son yaptığımız kampanyada da bahsettiğimiz gibi, bu kampanyaları sistemimizi test etmek, geliştirmek, talep ve yorumları değerlendirmek amacıyla gerçekleştirmekteyiz.

Son kampanyamız tamamlandıktan sonra belirlemiş olduğumuz eksiklikleri gidermek için bir çok projeye başladık ve çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Başladığımız projeler ile ilgili, bu başlığın rakiplerimiz tarafından da takip edildiğini göz önünde bulundurarak, tamamlayıp yayınlamadan detay verememekteyim. Ancak, son kampanya da yaşanan en büyük sorunlardan birisi kargoya teslim sürecinin çok uzun olmasıydı, bu konuya çözüm olarak gelen sipariş adedi ne olursa olsun aynı gün kargoya teslim edilmesi üzerine bir çalışmamızı tamamladığımızı söyleyebilirim. Bu küçük bilginin dışında ipucu veremeyeceğim diğer detaylar da sistemimize eklendiğinde e-gurme.com 'un sektör ile ilgili tüm beklentilerinize cevap verebilecek bir düzeye erişeceğini belirtebilirim.

İthalat sürecinde olan, kahve sever arkadaşların merakla beklediği birkaç özel yöresel kahve ile ilgili önümüzdeki günlerde yaşanacak gelişmeler ile birlikte tekrar bu başlık altında aktif olup sorularınızı yanıtlamaya çalışacağım.

• Mesaj çok gizemli benim anladıklarım!

İşe adam almışlar.

Adam işe başlamamış.

Adam işe başlayınca buradan duyuracaklarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torku42 -- 5 Mayıs 2015; 22:37:41 >
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.