Şimdi Ara

[24.01.2019 - YENİ KAMPANYA] Yeniden! E-gurme.com'da kahve kategorisinde %45 İndirim! (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
29
Favori
36.050
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten büyük bir firma ise şimdiye bırakın biri iki defa yapmış olması kazımdı ama adamlar daha biri yapamadılar
  • Benim geçen kampanyadan kalan sipariş ne oldu acaba ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sudo -- 12 Ağustos 2015; 16:24:36 >
  • Heralde kahve satma işini bıraktılar :)
  • Nette reklam nasıl yapılmazın tipik bir örneği şu konu!
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

quote:

Orijinalden alıntı: torku42

Ben kampanya olmayacağını söylemiştim, genel tavırları belli ediyordu zaten ama her şeyin şeffaf olarak yazıldığı bir ortamda bunu markalarına nasıl yakıştırdıkları asıl soru!

Adamlar bildiğin yalan söyledi.

Size kefilim bu kampanya olacak hocam, o kadar buyuk degisimler var ki e-gurme'de ambalajdan kahve cesitlerine kadar inanamazsiniz.

Hala ses yok hocam?
  • Görünüşe bakılırsa işi bırakmamışlar benim şubat ayında verdiğim sipariş elime ulaştı sıkıntı yok.
  • e-gurme'den haber var mı? yeni kampanya bekliyoruz..
  • kampanya var mı?
  • Yeni kampanya var mı arkadaşlar?
  • Kampanya varmış yeni sanırım
  • Evet pm ile duyum aldık ama son zamanlarda firma ismini pek duyamadım.

En son 3-4 sene önce almıştım, ondan sonra en az 50 tane site açıldı.

Yenilerde alanlar varsa yorumlarını bekleriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana da pm geldi ama bu firmadan her sene muhakkak siparişim oldu sıkıntılı bir firma değil bence.
  • Nasıldır buradaki yöresel kahveler, fiyatlar için yorumda bulunabilecek var mı 3. dalga kavurucularla kıyaslarsanız?

• Ben geçen ay 1 kg kahve aldım genelde filtre ve v60 da kullandım öneririm gayet güzel . Bu sefer de 2 kg civarı almayı düşünüyorum

• hicbir detay yok kampanya ile ilgili. otomatik mi düşecek sepetten?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasım ayında sipariş verdiğim fiyatlar ile karşılaştırıyorum indirim falan yok o zaman 25 TL olan kahve şimdi 45 TL olmuş önce bindir sonra indir yani

• 28 e aldığım kahve 50 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: xantorus

Kasım ayında sipariş verdiğim fiyatlar ile karşılaştırıyorum indirim falan yok o zaman 25 TL olan kahve şimdi 45 TL olmuş önce bindir sonra indir yani

Ben de sipariş verecektim ama dediğiniz gibiyse sipariş vermem.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 100 grlık 15 farklı yöresel kahveden oluşan toplamda 1.5 kglık paket 105 tl

• Kampanyaları buymuş. 5 pakete %45 indirim
    6. Yıl Kampanya Detayları
    Kampanya; Yöresel kahveler, Harman kahveler, Türk kahveleri ve Cold Drip kategorilerinde geçerlidir.

Toplamda 5+ ürün alımında %45 indirim uygulanacaktır.

5 adet altı alımlarda indirim oranı;
    2 pakete %15
    3 pakete %25
    4 pakete %35 olarak uygulanacaktır.

***Tüm seçenekler için kargo ücretsizdir.

-Önceki kampanyalarda olduğu gibi yoğun talep olması durumunda kargoların gecikmesi sorunu yaşanmaması için tüm kahveler stoklarla sınırlandırılmıştır.

-Gelen siparişler 25-26-27 Ocak kavurma, paketleme, kargolama sürecinden sonra 28 Ocak Pazartesi’den itibaren kargoya verilmeye başlanacaktır. Kargolama süreci Pazartesi-Salı-Çarşamba günlerini kapsayacak olup ilk gelen 200 sipariş Pazartesi kargolanacaktır.

-Kahveleriniz sipariş üzerine kavrulmaktadır, gelen siparişlerin %90’ı açık kavurma, (light cinnamon, 1. Crack sonu) olarak geldiği için bu siparişler öncelikli olarak işleme alıp çıkarılacak (dark roast, 2. Crack veya hemen öncesi) kavurma talepleri Perşembe-Cuma (31 Ocak – 1 Şubat) günleri hazırlanacaktır. (Siparişleriniz bekletilmeden kargoya verilsin istiyorsanız aynı sepet içerisinde hem açık hem koyu kavrulmuş kahveyi eklememenizi öneririz.)

-Yöresel kahveler kategorisinde 15x100 gram, harman kahveler kategorisinde ise 11x100 gram olarak yayınladığımız tadım paketleri ise 100 gramlık paketlemenin ekstra işçiliğinden dolayı 250 gramlık siparişlerin tamamı kargolandıktan sonra işleme alınacaktır. (bu süreç en geç 4 şubat tarinde kargoya verilecek şekilde yürütülecektir.) (hem tadım paketi sipariş verip hem de 250 gramlık paketlerden alım yapmak istiyorsanız, siparişinizin kargoya geç verilmemesi için bu iki farklı ürünü aynı sepet içerisine eklememenizi öneririz.)

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.