Şimdi Ara

[24.01.2019 - YENİ KAMPANYA] Yeniden! E-gurme.com'da kahve kategorisinde %45 İndirim! (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
29
Favori
37.527
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 50grlik paketlemenin bir mantigi yok. valfli pakette acilip kapanma herhangi bir soruna yol acmaz kapatip havasini bosalttiktan sonra kapalı paketten farkı olmaz. zaten kapali paket acilsa da acilmasa da 1 ayda bayatlar. hicbir onemi yok yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sipariş verdiğiniz tarihten sonra sadece 1 iş günü mevcut. Bu firmanın haftasonu çalışmıyor olabileceğini kimse düşünmüyor mu?

Bu insanlar herhalde siz sipariş verinde hemen kavurup paketleyip yollayalım diye hazır beklemiyordur, var olan sipariş sırasına göre yolluyordur.

Toplum olarak biraz acımasız olduğumuzu ve karşıdakini kendi "özel emrimizdeki çalışanımız olarak gördüğümüzü" düşünüyorum
  • <Sipariş #12916

hafız bi hafta oldu daha kargoya vermediniz:D

ince dedim diye m, böle oldu:p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satanpist -- 17 Şubat 2015; 18:12:54 >

Yarın sabah siparişlerin 300 tanesi kargoya verilecek, anlayış ve sabrınız için teşekkür eder,

İyi günler dileriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: egurme

quote:

Orijinalden alıntı: kbere

quote:

Orijinalden alıntı: egurme

merhaba,

öncelikle siparişim iptal oldu diye bir mail geldi, sipariş no 13064 ilgilenebilir misiniz.

ayrıca sitenizin güvenlik sertifikasında sorun var.
    bu sebepten siparişi paypal üzerinden verdim ve siparişimi iptal etme nedeninizin bu olabileceğini düşünüyorum. zira forumda aynı sorunu yaşayan sipiarişi iptal edilen diğer arkadaş da taksitli sipariş vermiş, ödeme yöntemleri ile ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. bu arada paypal sayfama baktım iade edilmemiş ödeme

Merhaba siparişiniz düzeltilmiştir. İyi Akşamlar

merhaba,

siparişim henüz hazırlanmamış görünüyor sitenizde. tahminimce yoğunluktandır. benim için çok sorun değil. ancka bu arada aklıma bir şey takıldı. az - çok - orta kavurma ile belirttiğiniz kavurma oranları neler? ben ortayı seçtim ama istediğim filtre kahveye uygun kavrulması, o yüzden orta seçtim. sonradan düşündüm, koyu seçeneğini full city plus plus için de koymuş olabilirsiniz diye. ben bu çekirdekleri filtre için kullanacağımdan kavurma seviyesi FC'yi geçmesin lütfen. hatta daha az kavrulması tercihim. siparişim belki kargoya verilmiştir. kargoya verildiyse orta seçtiğime göre hangi seviyede kavrulmuş geleceğini söyleyebilir misiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: torku42

Bence bir karar verelim artık

2kg kahve alırken kendimizi çok mu özel hissetmeliyiz, yoksa en fazla zeytinyağı alırkenki kadar mı?

Eğer bu kadar butik, bu kadar gurme bir zevkse kahve (hani 1 günde bayatlıyor ya çekilince) 50gr'lık paket talebi bunun yanında çok sıradan bir istek.

Bir teoriye göre firma bu istekleri ağır toplumsal baskı altında onaylamak zorunda kalıyor! Ben onlarca pm attım baştan beri yaklaşımı müşteri odaklı firmanın, etiket görünmesin hediye olacak dediğimde kendileri ikinci bir paketlemeyi teklif etti(etiketsiz).

İlk kampanya iletişim faciasıydı hiç bir yanıt gelmiyordu site üzerinden ama ikincide gayet güzel toparladılar, hafta sonuna denk getirselerdi daha çok kişi yararlanırdı ama vardır bir sebebi!

Firma ne yaptığını biliyor ama türkiyede o kadar alışmış ki müşteri itilip kakılmaya en ufak jestte panikliyor

2kg alınca kendini çok özel hissetmemelisin. eğer birisi bu kadar çok aldığı halde kalkıp ufak paketlere kyodurmuyorsa, siz 10 liralık ürün için 10 tane paketleme ile adamı yaptığı kampanyaya pişman ettiriyor, kafasında küfürler ettiriyorsanız bu ayıptır. kalkıp da sana "oeh ulen, 50 gramlık poşet mi olur tipi kes" dediğini çok emin bir şekilde biliyorum.

22 lira 250 gramı indirimle oluyor 12 lira. yahu bayatlasa ne olur? 5 paket daha harcatıyorsun adam da reklamın müşterinin derdinde kıramıyor.

kavrulmuş kahve 1 ayda bozuluyor bayatlıyor istersen balkona koy, istersen buzluğa at. zaten çekilmiş kahve alıyorsan 1 saat sonra bayatlıyor, senin evine geldiğinde bayat oluyor. sistem bu arkadaşlar, bunu yeni nesil yeni türkiye bellesin artık. neskafe dönemi bitsin, dışarda çekilmiş kahve almak bitsin.

demek istediğim, 12 liralık kahvenin bayatlamasından endişelenip 10 poşet halinde isteyecek kadar gurmesiniz de, 30 liralık değirmen alıp evinizde öğütmeyecek kadar da çelişkilisiniz. ben 2kg aldım kimbilir kaç poşette gelecek, tahminim 250likler halinde gelir, nasıl gelirse gelsin ömrü 1 ay zaten.

aman neyse kolay gele.

• egurme.com'da kahve siparişin ardından işleme giriyor bu nedenle ortalama teslim tarihleri sipariş tarihinden sonra 5-7 gün.

ayrıca olayı 50gr lık paket seviyesine indirenler için sitede seçenek sunulsun ve paket başına ek bi maliyet eklensin. zaten 250 gr lık pakette de 50 gr lık pakette de aynı sürede bayatlayacak. arkadaşlar 50 grlık paketle mutlu olacaksa firma bu gereksiz eziyetin maliyetini de o siparişlere eklesin.

mesela 250 gr kahve 20 tl..

50 gr lık 5 pakette isteyenler için 23.75 tl gibi.

adamlar imaj sorunu yaşamamak için kabul etmiş ben olsam 50 grlık paket seçeneğimiz yok deyip isterseniz iptal edelim derdim..

Bir saatlik kahveyle 1 günlük kahveyi ayırabilen damakların olması hem takdir edilesi hem soru işareti, çift kör deney yapsak ne bahaneler dinleriz sonunda acaba bugün griptimde, kokuyu tam alamadım da falan filan

Her halukarda uçucu yağ asitlerini kaybetmeden taze çekip tüketmek daha sağlıklıdır eminim.

sayın @e-gurme müsait olduğunda bir nokta koyar konuya. Küçük paket isteyenlere özel cahiliye vergisimi gelecek, gerçek gurmeler seçimden önce parti mi kuracak bakacaz.

Atalarımız ''küçük paketten değil dolar kurundan kork'' demişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torku42 -- 17 Şubat 2015; 7:41:33 >

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 26 Şubat 2015; 11:39:51 >

Orijinalden alıntı: torku42

Arkadaş haklı eğer yeni bir maliyet hesabına girilecekse bu sadece küçük paketleme isteyenlere yansıtılmalı yoksa indirim oranı yada fiyatlar üzerinden genele değil.

Bir saatlik kahveyle 1 günlük kahveyi ayırabilen damakların olması hem takdir edilesi hem soru işareti, çift kör deney yapsak ne bahaneler dinleriz sonunda acaba bugün griptimde, kokuyu tam alamadım da falan filan

Her halukarda uçucu yağ asitlerini kaybetmeden taze çekip tüketmek daha sağlıklıdır eminim.

sayın @e-gurme müsait olduğunda bir nokta koyar konuya. Küçük paket isteyenlere özel cahiliye vergisimi gelecek, gerçek gurmeler seçimden önce parti mi kuracak bakacaz.

Atalarımız ''küçük paketten değil dolar kurundan kork'' demişler

Bir gün önce çekilmiş kahve ile yapılmadan hemen önce çekilen bir kahveden aldığınız espresso shot arasında dünyalar kadar fark vardır. Bunu makineden bardağa akarken bile gözlemleyebilirsiniz, bırakın tadına bakmayı. Hayır bir de anlamadığım bilgiyle bu kadar dalga geçmek neden? Bir konu açılmış, insanlar bu konu hakkında artık dünyanın kabul ettiği bizimse yeni yeni tanışmaya başladığımız bir şeyi anlatıyor. Yok deney yapılsa şöyle olurmuş da, gerçek gurmeler parti kursunmuş da. Bir şey hakkında fikrin yoksa okur, araştırır öğrenirsin. Bizde öyle değil, zerre bilgin olmasın ama zilyon fikrin olsun. Doğrusunu söyleyene de "ne zaman parti kuruyonuz genç"? Hee öyle miymiş bilmiyordum, öğrendiğim iyi oldu yok, olmaz.

• bu 50 şer gramlık meselesini firmanın başına ben açtım sanırım 250 gr. lık ürünü 125+125 olarak paketleyin diyerek. doğru mu yanlış mı bilmem fakat konudan çıkardığım kadarıyla kapalı poşetteki kahvenin daha uzun süre taze kaldığı kanısına vardım. yani 250 gr.'lık paketi 1 haftada bitiremem, 125+125 olursa açmadığım paket bayatlamaz diye düşündüm.
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• benimki hala "hazirlanmakta"
    kargoya verilen var mi?

Orijinalden alıntı: spongio

benimki hala "hazirlanmakta"
    kargoya verilen var mi?

Az önce telefon açtım. Siparişleri 3' ayırmışlar. İlk parti hazırmış kargocunun gelip almasi bekleniyormus. Bugün çıkacaklara mail atilacakmis. Digerleri yarin ve ertesi gün dediler.

Orijinalden alıntı: Eyvallah

bu 50 şer gramlık meselesini firmanın başına ben açtım sanırım 250 gr. lık ürünü 125+125 olarak paketleyin diyerek. doğru mu yanlış mı bilmem fakat konudan çıkardığım kadarıyla kapalı poşetteki kahvenin daha uzun süre taze kaldığı kanısına vardım. yani 250 gr.'lık paketi 1 haftada bitiremem, 125+125 olursa açmadığım paket bayatlamaz diye düşündüm.

Hocam kahveyi öğütülmüş bir şekilde alıyorsanız aslında aldığınız kahve zaten bayat. Paketi açılsa da, açılmasa da pek bir şey fark etmiyor. Yani biri bayat, diğeri bayatın da bayatı gibi bir fark olur en fazla. Çekirdek olarak aldıysanız ise o zaman bu gönderilen tek valflı paketlerde 1 ay kadar tazeliğini koruyor kavrulmuş kahve. Yani gerçekten taze kahve içmek istiyorsanız bir tane el değirmeni edinmenizi öneririm. 30-40 liraya satılıyor Sözen el değirmeni ve filtre kahve tüketiyorsanız gayet de yeterli (espresso için de kullanılabilir fakat kullanımı epey zor). Taze ve nitelikli kahve, bir el değirmeni bir de buradakihttp://kronotrop.com.tr/pages/teknikler teknikleri kullanarak çok güzel kahveler içebilir, şu an dışarda seve seve içtiğiniz kahvelerin aslında ne kadar kötü olduğunu görebilirsiniz.

Bu arada 50 gram istemeyle de pek derdim yok, istenebilir tabii. Benim tepkim daha çok bunun işe yaramayacağını söyleyenlerle alaycı konuşulmasına. Hayır sen daha iyisini biliyorsan de ki yok efendim şu şu yüzden böyle paketlenmesi daha iyidir, şurada yazdığı üzere de öğütülmüş kahve de tazeliğini şu kadar süre korur. O yok, hadi gurmeler bi parti kurun bakalım var.

• Hocam #13184 numaralı siparişi 125lik paketlere ayırabilir miyiz?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.