Şimdi Ara

[24.01.2019 - YENİ KAMPANYA] Yeniden! E-gurme.com'da kahve kategorisinde %45 İndirim! (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
29
Favori
37.527
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tashunkee

quote:

Orijinalden alıntı: egurme

quote:

quote:

quote:

Sipariş hata verdi cevap veren yok.Sonra da stok yok diyecekler Biraz iş lütfen

Merhaba, arkadaşlar henüz siparişiniz ile ilgilenmedi ise, sipariş numaranızı verebilir misiniz, düzeltme yapayım. İyi Günler.

13057 sipariş numaram.iş dolayısı ile ancak girebildim siteye şuan.yardımcı olursanız sevinirim?

Merhabalar,

Ödemeniz onaylanmamış gözüküyor,

İyi günler dilerim.

Ödeme yaptıktan sonra iki defa karttan çekim yapılmasın diye size 2 kez mesaj alıntılayarak ulaşmaya çalıştım sizden bir cevap gelmedi.Şimdi siz "Bizim ödeme sistemimizden kaynaklanan bir hata ve maalesef kampanya bitti ama bizden kaynaklandığı için telafi etmek isteriz kusura bakmayın. " gibi bir cevap yerine sadece " iyi günler " dileğinde bulunarak DONANIMHABER kullanıcısına güle güle mi diyorsunuz? Yaptığınız ticaret bu şekildeyse bilgimiz olsun,YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN KİMSEDEN BEDAVA İSTEDİĞİMİZ BİR ŞEY YOK.YAPILAN BİR İŞİN DÜZGÜN YAPILMASI ÇABASINDAYIZ.

Merhabalar,

Yanlış anlaşılma için özür dileriz, size ödemenizle ilgili bilgi aktarmak istemiştik sadece, yoğunluktan dolayı mesajlarınız kontrol etsek de atlamış olabiliriz, kampanya kodunu girdikten sonra kampanyadan yararlanamamanız gibi bir durum söz konusu değil, çalışma mantığımız tamamen müşteri ve çözüm odaklıdır, ödeme sorunu ile ilgili bir sorun varsa maalesef size yardımcı olamayız bu konuda,

İyi günler dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

Aha kampanya bitmiş.Bugün sipariş verecektim.Ne alacağıma karar verememistim.İlk defa bu kahve işine girecektim ama olmadi.:((

Merhabalar,

Sitemize üye olursanız bir sonraki kampanyayı size mail olarak bildirebiliriz,

İyi günler dileriz.

Orijinalden alıntı: alperturgay

Ne çabuk bitmiş kampanya. Neyse bir sonraki kampanyada denerim artık. Haber veren arkadaşımıza ve egurme yetkilisine teşekkürler.

Merhabalar,

Eğer sitemize üye olursanız, size bir sonraki kampanyayı mail yolu ile haber verebiliriz,

İyi günler dileriz.

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sipariş hata verdi cevap veren yok.Sonra da stok yok diyecekler Biraz iş lütfen

Merhaba, arkadaşlar henüz siparişiniz ile ilgilenmedi ise, sipariş numaranızı verebilir misiniz, düzeltme yapayım. İyi Günler.

13057 sipariş numaram.iş dolayısı ile ancak girebildim siteye şuan.yardımcı olursanız sevinirim?

Merhabalar,

Ödemeniz onaylanmamış gözüküyor,

İyi günler dilerim.

Ödeme yaptıktan sonra iki defa karttan çekim yapılmasın diye size 2 kez mesaj alıntılayarak ulaşmaya çalıştım sizden bir cevap gelmedi.Şimdi siz "Bizim ödeme sistemimizden kaynaklanan bir hata ve maalesef kampanya bitti ama bizden kaynaklandığı için telafi etmek isteriz kusura bakmayın. " gibi bir cevap yerine sadece " iyi günler " dileğinde bulunarak DONANIMHABER kullanıcısına güle güle mi diyorsunuz? Yaptığınız ticaret bu şekildeyse bilgimiz olsun,YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN KİMSEDEN BEDAVA İSTEDİĞİMİZ BİR ŞEY YOK.YAPILAN BİR İŞİN DÜZGÜN YAPILMASI ÇABASINDAYIZ.

Merhabalar,

Yanlış anlaşılma için özür dileriz, size ödemenizle ilgili bilgi aktarmak istemiştik sadece, yoğunluktan dolayı mesajlarınız kontrol etsek de atlamış olabiliriz, kampanya kodunu girdikten sonra kampanyadan yararlanamamanız gibi bir durum söz konusu değil, çalışma mantığımız tamamen müşteri ve çözüm odaklıdır, ödeme sorunu ile ilgili bir sorun varsa maalesef size yardımcı olamayız bu konuda,

İyi günler dilerim.

Önceki kampanyanızdan faydalanmış ve ürün satın almıstım fakat neyse artık.Siz benim kartımdan kaynaklı diyeceksiniz, ben de sitedeki ödeme sisteminden diyeceğim. velhasıl orta yolu bulamayacağız. Ama burdaki mesajları incelerseniz 2 defa çekim yapılan ve ödemesi onaylanmayanlar var. Hayırlı satışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkese iyi haftasonları,

Öncelikle belirtmek isteriz ki kampanya boyunca sorduğunuz her soruyu yanıtlamaktan keyif aldık, çünkü sorulan her soru sizi kahveye bir adım daha yaklaştırmaktaydı, mesajlarınıza, mail ve telefonlarınıza en kısa sürede cevap vermeye çalıştık, umarım size yeterince hızlı dönüş yapabilmişizdir, kampanya süresince başka hiçbir işe odaklanmadan sizler tarafından gelen soru ve sipariş ile ilgili notlarınızı almakla ilgilendik, dünden itibaren forumda yazdıklarınıza geç cevap vermemizin sebebi, kahve üretim kısmına siparişlerinizi yetiştirmek için benim de dahil olmam, bu süreçte verilen geç cevaplardan dolayı özür dileriz, paketleme istekleriniz, ürün değişim talepleriniz bizler için müşteri memnuniyeti anlamına geldiği için bu taleplerinizi yerine getirmekten keyif duyuyoruz, bu süreçte kahveleriniz için istediğiniz ufak paketlemeler biraz ektra vakit alsa da sizin için dün geceden beri uyumadan, siparişlerin kavrulma ve paketlenme aşamalarındayız, Pazartesi gününden itibaren de kargolayacağız, kampanya çok büyük çaplı olduğu için ve dolayısıyla çeşitlilik arttığından (öğütme, kavurma, paketleme) gün içerisinde sorularınıza hızlıca yanıt veremeyebiliriz, fakat kesinlikle size dönüş yapacağımızdan emin olabilirsiniz.
    Bir sonraki kampanyamızda bu hazırlıklarımızın üzerine bir şeyler daha katarak gelmeyi, sadece indirim kampanyası değil ufak etkinlikler de düzenlemeyi umuyoruz, son kampanyamız ile ilgili hiçbir sıkıntı olduğunu düşünmenizi istemiyoruz kampanya bizler için çok mutluluk vericiydi, bir ekip olarak sizlere en iyi hizmeti verebilmek için çalışıyoruz, ancak yoğunluktan dolayı oluşabilecek sorunlarda yine ürünlerimizin arkasındayız ve size sorun yaşarsanız sonuna kadar destek vereceğimizi söz veriyoruz, siparişlerinizle ilgili sorunlar olursa eğer lütfen bize direk mesaj yoluyla veya sitemizdeki mail adresi üzerinden ulaşın, bu güzel kampanya ve güzel konu için herkese çok teşekkür ediyoruz,

İyi günler dileriz.

Bugünden ufak bir fotoğraf paylaşmak istedim sizlerle bir de...

[24.01.2019 - YENİ KAMPANYA] Yeniden! E-gurme.com'da kahve kategorisinde %45 İndirim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egurme -- 15 Şubat 2015; 11:33:15 >

• birtasarimci B kullanıcısına yanıt
    Tabiki bir kampanya sürecinde ön görülemeyen maliyetler çıkabilir, bunların yönetimi de firma hakkında fikir verir.
    Bence firma stres testlerini başarıyla geçti Teste devam etmek isteyenler paketlerini farklı renklerde isteyebilir
    Kaygılarınızı anlıyorum bu maliyetler şimdi sineye çekilsede sonraki kampanyada indirim oranında düşüş yada kargoda artış olarak yansıyabilir çünkü artık öngörülebilir oldular ama müşteriden bu yönde talep varsa forum bunu konuşmak ve doğrusunu bulmak için uygun bir ortam. Sadece ayıplanmasına karşıyım o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torku42 -- 15 Şubat 2015; 11:49:40 >
  • Niye 50 gram olayın takıldı herkes bu kadar zerre anlamadım. Kahveyi öğütülmüş aldıysanız o kahve zaten bayat, 50şer gramlık paketle de gelse, kiloluk paketle de gelse bayat. Kahveyi çekirdek olarak aldıysanız, tek valfli pakette ha 50 gram olarak durmuş ha 250 olarak. Kavrulduktan 1 ay sonra bayatlayacak, aromalarını kaybedecek. Yani siz öğütülmüş olarak alıyorsanız kahvenizi hiç insanlara eziyet edip 50şer gramlık zilyon tane paket istemeyin derim ben, hem çalışana yazık hem de içen için değişen hiçbir şey yok. Çekirdek olarak aldıysanız da dediğim gibi tek valfli pakette zaten 1 ay kadar tazeliğini koruyacak.

E-gurme müşteriyi kırmamak, kaçırmamak için kabul edip yapacağını söylüyor ama bence taze kahve sattığını söyleyen yerler kahveyi öğütüp satmayı son seçenek olarak düşünmeli ve müşteriye bunu anlatmalı. Kimseye de 2000 liraya öğütücü al demeye gerek yok bunun için, Sözen el değirmeni yapıyor işte 30-40 liraya öğütme işini (ki bütçe minimum 600 lira seviyesine çıkmadıkça da rakibi yok hala).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thuringwethil -- 15 Şubat 2015; 13:47:28 >

• 13210 siparişim için yarın sabah hesabınızda olmak üzere eft onayı verdim sabahtan kontrol edebilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: thuringwethil

Niye 50 gram olayın takıldı herkes bu kadar zerre anlamadım. Kahveyi öğütülmüş aldıysanız o kahve zaten bayat, 50şer gramlık paketle de gelse, kiloluk paketle de gelse bayat. Kahveyi çekirdek olarak aldıysanız, tek valfli pakette ha 50 gram olarak durmuş ha 250 olarak. Kavrulduktan 1 ay sonra bayatlayacak, aromalarını kaybedecek. Yani siz öğütülmüş olarak alıyorsanız kahvenizi hiç insanlara eziyet edip 50şer gramlık zilyon tane paket istemeyin derim ben, hem çalışana yazık hem de içen için değişen hiçbir şey yok. Çekirdek olarak aldıysanız da dediğim gibi tek valfli pakette zaten 1 ay kadar tazeliğini koruyacak.

E-gurme müşteriyi kırmamak, kaçırmamak için kabul edip yapacağını söylüyor ama bence taze kahve sattığını söyleyen yerler kahveyi öğütüp satmayı son seçenek olarak düşünmeli ve müşteriye bunu anlatmalı. Kimseye de 2000 liraya öğütücü al demeye gerek yok bunun için, Sözen el değirmeni yapıyor işte 30-40 liraya öğütme işini (ki bütçe minimum 600 lira seviyesine çıkmadıkça da rakibi yok hala).

Ben de tamamen hemfikirim.

Ayrıca egurme umarım tekrar kampanya düzenlediğinde bu 50 gramlık isteyenlerden dolayı indirimi azaltmaz veya paket & paketleme maliyetini sadece talep edenlere yükler...

@egurme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birtasarimci -- 15 Şubat 2015; 22:19:56 >

• Forum kahvecisini buldu benceBir sinerji yakalandı firma ve tüketici arasında, paketle maketlede bozulmaz, en fazla reklam gideri olarak görür google'a birisi kahveyle ilgili bir şey yazdığında ilk okuyacağı konu burası olacak kivehan değil, Ağlaşmayı bırakın keyfini çıkarın artık.

İstisnasız her konuda elitist ve üst perdeden konuşan birileri çıkar, kahveden anlayan adam şöyle yapmaz böyle içmez diye ahkam kesenler olmuş burada da, bence firmanın hedef kitlesi sizlerden ziyade kahveyle yeni tanışan bizleriz, firma kendi müşteri portföyünü kendisi oluşturuyor hazırla yetinmiyor.

Ben arkadaşlarıma hediye edeceğim hala neyini eleştiriyorsunuz 50gr'lık paketlerin, herkesin kendince bir gerekçesi olabilir kimi de şizofrendir 50 rakamına takıntılıdır paketleri 50gr'lık alır, çekirdekleri sözen değirmende 50 tur çevirir bilemeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: thuringwethil

Niye 50 gram olayın takıldı herkes bu kadar zerre anlamadım. Kahveyi öğütülmüş aldıysanız o kahve zaten bayat, 50şer gramlık paketle de gelse, kiloluk paketle de gelse bayat. Kahveyi çekirdek olarak aldıysanız, tek valfli pakette ha 50 gram olarak durmuş ha 250 olarak. Kavrulduktan 1 ay sonra bayatlayacak, aromalarını kaybedecek. Yani siz öğütülmüş olarak alıyorsanız kahvenizi hiç insanlara eziyet edip 50şer gramlık zilyon tane paket istemeyin derim ben, hem çalışana yazık hem de içen için değişen hiçbir şey yok. Çekirdek olarak aldıysanız da dediğim gibi tek valfli pakette zaten 1 ay kadar tazeliğini koruyacak.

50 gr lık paketlemenin daha taze tutacağını zannediyorlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 12 şubat sipariş verdim hala hazırlanıyor galiba sipariş üzerine gerçekten kolombiyadan geliyor
    Sipariş #13037 (12/02/2015, 21:51)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Evde Cafissimo Espresso makinem var. Büyük olandan (espresso,cafe crema ve filtre kahve seçenekleri var)

Genelde hep espresso içiyiorum ancak tadı çok sert geliyor ve açıkçası ben Türk Kahvesi içmek istiyorum bu makineyle.

Kapsül doldurma olayı var, onu yapıcam içine Türk Kahvesi koymak istiyorum.

Türk Kahvesini Espresso şeklinde çektirebilirmyim? Evde değirmenle falan uğraşamam, bayatlama olayına takılıcak kadar gurme'de değilim, aradaki farkıda anlayamam, zaten istediğim günde 1-2 tane kahve içmek :)

Hangi seçeneği seçmem gerekir.

Yardımcı olursanız sevinirim.
  • 50 grlık paketmi olur güldürmeyin. Etmeyin eylemeyin.
    Yeni kavrulmuş çekirdek valfli pakette ise tazeliğini 1 ay korur zaten. Ben 1kglık valfli paketten 250gr lık valflı pakete aktarıp tüketiyorum. 1 hafta içinde de tükeniyor zaten. Böylece 1kg paket oksijen almamış oluyor.
  • Sipariş #13008 (12/02/2015, 19:48)
    Kargoya verilmedi ?
    @egurme
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.