Şimdi Ara

230 km/s hızla radara girdik, ceza yok YOL BOŞTU YOLDA SADECE BEN VARDIM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
351
Cevap
3
Favori
26.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .Berkay.

1.6 dizel 2017

Alıntıları Göster
    1.6 dizel ve 260 km

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marseltalon -- 10 Eylül 2018; 16:44:1 >

2.0 biturbo 195 hp olanlar 280-290 görür yokuş aşağı ya biz 260 gördük bunla

Alıntıları Göster
    Hocam 2.0 biturbo ilede deneme imkanı varmı? 70-80 derecelik bir açı yakalanırsa rahat 300 görür tahmin ediyorum. Ama dikkat edin sinyal vermeden şerit değiştiren denyolar çok aynadan bakıp sizin o hızla geldiğinizi anlamayabilirler, bir sakatlık olmasın.
  • 1.6 dizelle 260 hmmm...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: The-Undertaker

Hayatında ilk defa 230 Km/h yapmış burda hava atıyor hız yapmak marifet değil kardeş bunu bil sen ralli pilotu değilsin Ken Block gibi adam da değilsin gelip burda 120 Mk/h geçmemiş kişiler boş laf yapmasın diyosun ne sanıyorsun kendini ?
    Arkadaş kendini ben sanmış hocam no problem. Takmayın. Hayatımda gördüğüm en net aptal insan bu konuyu açan kişi olmalı

Msi B450 Gaming Plus Max - Amd Ryzen 5 3600X - G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz - Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD - Msi RTX 2060 Super Gaming X - Aerocool AirHawk Duo ARGB - CoolerMaster 750W MWE 80+ White - Aoc 24 1ms 144hz Curved
  • Kafana takma burdakileri, çoğu sırf gıcıklık olsun diye yazıyor. Aklı başında insanlar azınlıkta burda.

• Frankfurtta Otobanda 200 ile orta seritte gidiyorum, önümdekini sollayim diye sola sinyal verip yan aynadan arkadan araba geliyormu diye baktim araba yoktu. Yavasca serit degistirip burnumu sola sokarken arkamdan bir korna caldi. Ben birden yine kendi seridime girdim yanimdan fisek gibi bir araba gecti, markasini bile göremedim. O günden sonra Almanyada 200 ile giderken sinirsiz limit olan otoban bölümlerinde en sol seride gecmeme karari aldim .

Türkiyede Otobanlarda Section Kontrol var ortalama hizi ölcüp otamatikmen ceza yazan bir sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 10 Eylül 2018; 17:5:34 >

Orijinalden alıntı: The-Undertaker

Hayatında ilk defa 230 Km/h yapmış burda hava atıyor hız yapmak marifet değil kardeş bunu bil sen ralli pilotu değilsin Ken Block gibi adam da değilsin gelip burda 120 Mk/h geçmemiş kişiler boş laf yapmasın diyosun ne sanıyorsun kendini ?
    Kıçımla güldüm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gran Turismo 7 kullanıcısına yanıt
    Tokyo drift mazda veilside modifiye siyah turuncu arabanın içinde

Orijinalden alıntı: Ken Block43

Arkadaş kendini ben sanmış hocam no problem. Takmayın. Hayatımda gördüğüm en net aptal insan bu konuyu açan kişi olmalı

Alıntıları Göster
    Ken blockmuş sizede neremle güleyim bilemedim 😂

Orijinalden alıntı: Boss Boost

1.6 dizelle 260 hmmm...
    Hocam neden tereddüt ettiniz, olamazmı. Mesela S seriler 250km de kapatıyor ya kendini bir düşünün S içerisindeniz Opel amblemli uzun ince bir araç 260 la yanınızdan süzülerek kuğu gibi geçiyor (bir öncekide tombul ördek gibiydi) fakat çaresizsiniz gaz pedalı döşemeden çıkacak ama Lanet olası S serisi 2.5 ton olmasına rağmen 250 de sınırlandırılmış, Mercedes yapacağın arabanın içine tü....

Orijinalden alıntı: Guest-2DF698DD0

Boyle sizin gibi saygisiz gerizekalilar oldukca daha cok masum insan trafik kazalarinda ölür.
    Yoldaki hayaletleri öldürdüm galiba

Ken blockmuş sizede neremle güleyim bilemedim 😂

Alıntıları Göster
    Hız meraklısıysan istanbul parkta kapışalım genç. Kendini bi halt sanma. İstanbul parkta pist dışına çıkıp ağlama sonra

Msi B450 Gaming Plus Max - Amd Ryzen 5 3600X - G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz - Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD - Msi RTX 2060 Super Gaming X - Aerocool AirHawk Duo ARGB - CoolerMaster 750W MWE 80+ White - Aoc 24 1ms 144hz Curved
  • Kimseye zarar vermeden kendi çapında yok olursun umarım.

Orijinalden alıntı: YediGüzelAdam

No Video No Güven
    230 km/s hızla radara girdik, ceza yok YOL BOŞTU YOLDA SADECE BEN VARDIM

• 4 4 luk hava atayim videomla derken 3.5 atmışsın inşallah kesilir.kimsenin canina kastetmeye hakkınız yok.kendi canınızı hice sayabilirsinz ama ordan tesadüfen geçen birinin canına kast edemezsiniz. Umarim trafikten men edilir sizin gibiler. Daha geçenlerde küçük bir kiz çocuğu sizin gibi soytarılar yüzünden canından oldu.
    Arabanın plakasi kaçtı ve güzergahı neresiydi onu da yazında egm ye bizzat şikayet ediyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nyanaa -- 10 Eylül 2018; 17:25:15 >

Orijinalden alıntı: Ken Block43

Hız meraklısıysan istanbul parkta kapışalım genç. Kendini bi halt sanma. İstanbul parkta pist dışına çıkıp ağlama sonra

Alıntıları Göster
    Ben sana kötü sürüyorsun demedim. Türkiyede sadece sen değilsin iyi süren bilmem anlatabildim mi. Sen ekmek yerine ego yiyorsun anlaşılan.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.