Bildirim
23 YASINDAKI BIRINE ARAC ONERISI!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yaşına göre biraz daha yetişkin büyük sedan tip arabaları seviyorsun sanırım. Ben sana, astra hb, golf, a3 gibi hb öneririm ve 23 yaşındaki bir gence daha çok yakışacağını düşünüyorum.
Belirtiğin araçların arasından seçim yapmak istiyorsan, jetta beklentilerine göre en iyi durumda, volvo 2.el çok iyi olmadığı söyleniyor, yeni focus'u ben beğenmedim ama göz alıştıktan sonra insanın fikri değişebiliyor._____________________________ -
Yeni focus sedan daha genç işi, volvo servisleri pahalıdır fakat sağlamdır. Jetta konusunda bir fikrim yok.quote:
Orijinalden alıntı: Alfredo
Yaşına göre biraz daha yetişkin büyük sedan tip arabaları seviyorsun sanırım. Ben sana, astra hb, golf, a3 gibi hb öneririm ve 23 yaşındaki bir gence daha çok yakışacağını düşünüyorum.
Belirtiğin araçların arasından seçim yapmak istiyorsan, jetta beklentilerine göre en iyi durumda, volvo 2.el çok iyi olmadığı söyleniyor, yeni focus'u ben beğenmedim ama göz alıştıktan sonra insanın fikri değişebiliyor._____________________________ 
-
aralıkta gelecek sunrooflu golf tdi dsg highline lar var birkaç tane , makul fiyatlarla alabilirsin. en azından sahibindendeki kullanılmış ilanlarındakine göre daha az ödersin :)quote:
Orijinalden alıntı: iGroN
Yeni focus sedan daha genç işi, volvo servisleri pahalıdır fakat sağlamdır. Jetta konusunda bir fikrim yok.
Alıntıları Göster_____________________________ -
volvo s40quote:
Yeni focus sedan daha genç işi, volvo servisleri pahalıdır fakat sağlamdır. Jetta konusunda bir fikrim yok.
Yeni Focus alırsan hem genç işi hem Ford ikinci elde güçlü oldupu için aracı kolay satarsın fakat 5.000 tl zararla da satabilirsin 7.000 tl zararlada satabilirsin bunun için bişey söylemek erken olur Yeni Focus piyasası daha tam belli olmadı..quote:
Orijinalden alıntı: ridleyscott
aralıkta gelecek sunrooflu golf tdi dsg highline lar var birkaç tane , makul fiyatlarla alabilirsin. en azından sahibindendeki kullanılmış ilanlarındakine göre daha az ödersin :)
Alıntıları Göster_____________________________ Nobody can interfere everybody's life -
JETTA 1.6 DIZEL HIGHLINEquote:
Orijinalden alıntı: Lego95
Yeni Focus alırsan hem genç işi hem Ford ikinci elde güçlü oldupu için aracı kolay satarsın fakat 5.000 tl zararla da satabilirsin 7.000 tl zararlada satabilirsin bunun için bişey söylemek erken olur Yeni Focus piyasası daha tam belli olmadı..
Alıntıları Göster

_____________________________ Muzun Başkenti Anamur 🍌
-
Kafan hangine yatıyorsa onu alquote:
Orijinalden alıntı: MeganeCC
JETTA 1.6 DIZEL HIGHLINE

quote:
Orijinalden alıntı: Alfredo
Belirtiğin araçların arasından seçim yapmak istiyorsan, jetta beklentilerine göre en iyi durumda, volvo 2.el çok iyi olmadığı söyleniyor, yeni focus'u ben beğenmedim ama göz alıştıktan sonra insanın fikri değişebiliyor.
Sevmiyorum ama suan biraz mecbur kaldim diyebilirim. Astra nin dizeli 1.3 ve teknik verilerine baktigimda 0-100 14/5 gozukuyor oldukca agir bir araba bu sebeple eledim. golfu ise 2012 eylulunde yeni kasasi gelecekmis bu sebeple eledim. Cok guzel a3 ler buluyorum aslinda ama yakit sikinti cikaracagindan dolayi onuda elemek zorunda kaliyorum._____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: bykush99
Yeni Focus alırsan hem genç işi hem Ford ikinci elde güçlü oldupu için aracı kolay satarsın fakat 5.000 tl zararla da satabilirsin 7.000 tl zararlada satabilirsin bunun için bişey söylemek erken olur Yeni Focus piyasası daha tam belli olmadı..
Ben bugune kadar 2008 polo kullandim ve oldukca da memnun kaldim. Ford hic kullanmadigim icin biraz korkuyorum desem yanlis olmaz. VW den aldigim randimani konforu acaba ford da alabilirmiyiim? sorun yasarmiyim diye acikcasi korkuyorum ford da._____________________________ -
quote:
Volvo servislerinin pahali oldugunu daha once de soyleyenler olmustu. Bunu sorun etmem aslinda ama 2. eli sorun cikarir sanirim._____________________________ -
kriterlerine uymayan kullandığım araç lancia deltayı öneririm ya da alfa giu
_____________________________ Dacia Duster 4x4 Prestige-2018// Huawei P40 Pro 128gb// Apple Iphone 11 256GB//Sony PS 4 Pro 1TB// Xbox One S 1TB// Nintendo Switch// Bose soundwear Companion // Bose Quitecomfort Qc25 -
Giullietta senin yaşındaki birine daha çok yakışır.quote:
Orijinalden alıntı: ALPEREN A.
kriterlerine uymayan kullandığım araç lancia deltayı öneririm ya da alfa giu
_____________________________ Eski Kullanıcı Adı: Fly Emirates
YGS - LYS 2015

-
2011 Golf 1.6 tdi comfortline senin beklentilerine uyar bence sahibinden de 56-57 bine çok az kullanılmış alternatifler bulabilirsinquote:
Orijinalden alıntı: Arctic Monkeys
Giullietta senin yaşındaki birine daha çok yakışır.
Alıntıları Göster
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: |Ne-Yo|
+1_____________________________ -
23 yaşında birinin nasıl 65bin bütçesi olur ve baktığı araçlar nasıl bu kadar yaşlı işi olur bir türlü anlamadım.quote:
Orijinalden alıntı: sienaumut
2011 Golf 1.6 tdi comfortline senin beklentilerine uyar bence sahibinden de 56-57 bine çok az kullanılmış alternatifler bulabilirsin
Alıntıları Göster
adam jettadan, volvo s4o dan bahsediyor.
_____________________________ Meine Ehre Heißt Treue (sadakatim şerefimdir) SS
-
0 ve 2. el ayırt etmeksizin ;quote:
Orijinalden alıntı: dermeister01
23 yaşında birinin nasıl 65bin bütçesi olur ve baktığı araçlar nasıl bu kadar yaşlı işi olur bir türlü anlamadım.
adam jettadan, volvo s4o dan bahsediyor.
Alıntıları Göster
Giullietta
Mini Cooper S
Audi a1
peugeout RCZ
bmw 3.20ci
honda civic type-S
Mazda RX8
Honda s2000
Kullanım amacın da önemli tabi. Hususi aracın olacaksa RX8 veya s2000 adamı yerinden oynatır.
_____________________________ 2009 Opel Astra H - Enjoy Elegance
-
aynı konuyu yeniden açtığına göre konu kasıyor arkadaşquote:
Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli
0 ve 2. el ayırt etmeksizin ;
Giullietta
Mini Cooper S
Audi a1
peugeout RCZ
bmw 3.20ci
honda civic type-S
Mazda RX8
Honda s2000
Kullanım amacın da önemli tabi. Hususi aracın olacaksa RX8 veya s2000 adamı yerinden oynatır.
Alıntıları Göster
http://forum.donanimhaber.com/m_52478188/tm.htm_____________________________
-
mito diyorum :).yakından incelemiş ve sürmüş biri olarak yaptıştırır koltuğa adamı :)quote:
Orijinalden alıntı: unixslax
aynı konuyu yeniden açtığına göre konu kasıyor arkadaş
http://forum.donanimhaber.com/m_52478188/tm.htm
Alıntıları Göster_____________________________
intel Haswell 4670k | Asrock Extreme 4 z87 | 7870 Xt [Tahiti] | Corsair Vengeance Ddr3 2x4 1600 Mhz | Corsair Cx 750 [Moduler] | Corsair Air 540 Case | Corsair 128 Gb Gs Ssd | Corsair H100i [Pull~Push] | Asus Vn247h 1920x1080p Full Hd Monitör | qCk Fnatic edition Mouse Pad | SteelSeries Kinzu v2 Pro | Logitech G105 Gaming Keyboard | Thermaltake Shock Gaming HeadSet
-
quote:
Orijinalden alıntı: dj appıah
quote:
Orijinalden alıntı: |Ne-Yo|
+1
+2_____________________________
Benzer içerikler
- 2.5 milyona alınabilecek arabalar
- hyundai accent blue paket sıralaması
- vti motor nedir
- citroen c5 1.6 hdi
- opel corsa 1.4 otomatik
- bmw mi mercedes mi
- dacia 7 kişilik
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı