Şimdi Ara

23 YASINDAKI BIRINE ARAC ONERISI! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tam guiletta lık bir bütçen var. Senin yaşındaki birininn başka bir araba bakmasına gerek yok,.sadece en yakınındaki alfa bayisine gitcen hepsi bu

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

0 ve 2. el ayırt etmeksizin ;

Giullietta
    Mini Cooper S
    Audi a1
    peugeout RCZ
    bmw 3.20ci
    honda civic type-S
    Mazda RX8
    Honda s2000

Kullanım amacın da önemli tabi. Hususi aracın olacaksa RX8 veya s2000 adamı yerinden oynatır.

süper araçlar

Orijinalden alıntı: unixslax

aynı konuyu yeniden açtığına göre konu kasıyor arkadaş

http://forum.donanimhaber.com/m_52478188/tm.htm

Yok beyfendi siteye yeni uye oldum pek cevaplayan olmayinca farkli bir baslikla acmak istedim...

Orijinalden alıntı: dermeister01

23 yaşında birinin nasıl 65bin bütçesi olur ve baktığı araçlar nasıl bu kadar yaşlı işi olur bir türlü anlamadım.adam jettadan, volvo s4o dan bahsediyor.

Beyfendi benim yasima uygun degil su baktigim araclar. Aslinda golf istiyordum ama kasa degisikligine gidilecek bu beni kuskulandiriyor. sonradan asiri bir deger kaybi yasamiyim diye.

Orijinalden alıntı: leonheart07

Tam guiletta lık bir bütçen var. Senin yaşındaki birininn başka bir araba bakmasına gerek yok,.sadece en yakınındaki alfa bayisine gitcen hepsi bu

Alfalarin servis skintisi var. Mesela ben Konya da yasiyorum bir alfa bayisi dahi yok burada kii servisi olsun.
    Sonradan satarken cok deger kaybedecegi de acik.
    Cok guzel araclar var aslinda alfa da oyle ama tutulmasi da onemli bence bir aracin.

Orijinalden alıntı: leonheart07

Tam guiletta lık bir bütçen var. Senin yaşındaki birininn başka bir araba bakmasına gerek yok,.sadece en yakınındaki alfa bayisine gitcen hepsi bu

bir alfisti olarak o yaşta olsaydım hiç düşünmeden honda s2000 bakardım 2.el 2005 2006 modellerini zarar etmeden bir süre kullanıp satabilirsin guiletta yıda biraz zaman geçtikten sonra iyice piyasası oturduktan sonra alırdım yada almayı düşünürdüm piyasası olmayan bir araç guiletta üretimden nerdeyse kalkan 159 bile daha avantajlı bu konuda
  • Ayrica sunuda belirtmek isterim arkadaslar. Arkadaslar diyorum ama cogunlukla sanirim abiler var yanlis anlasilmasin.Bugun ford focus 1.6 dizelini test ettim ve hic hosuma gitmedi. Yani kendimi konforlu bir aracin icinde hissedemedim. Atakligi fena degildi ama yol tutusu ve yalitimi hic hosuma gitmedi.

Bana verdikleri fiyatida sizinle paylasayim: 1.6 dizel titanium( x paketli) 64.500 e biraktilar.
    Ne bilim bu arabaya o kadar para vermek hic icime sinmiyor :(

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2011-model-orjinal-r-design-c-30-d2-115-hp-yeni-motor-57877696/detay/
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.