Şimdi Ara

23 yaşında evlilik, 24 yaşında ilk çocuk, 26'da ikinci, 28'de askerlik...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
6.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özellikle askerlikten sonra çok daha rahat bir şekilde hayatıma devam ediyorum. Şu an 29'umdayım. Merak edilenler ve sorular varsa cevaplayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkgncr -- 9 Ağustos 2020; 15:8:59 >

• Tam tersi ilerledikçe her şey daha da çok yoluna giriyor. İnsan ağlamak istedikten sonra ter türlü sebep için ağlar. Gençken çok gezer, tozar, karı kızla takılır. Yaş otuzu geçer, bu kadar takılacağıma aile kursaydım der. Erken evlenir, keşke daha çok gezip tozsaydım der. Evlendikten sonra para kazanmaya başlayan bekarken kazansaydım nasıl olurdu der. Bekarken deli gibi para harcayan keşke birikim yapsaydım der.

Kısacası bu hayatta kimin ne için, hangi koşullarda pişmanlık duyup ağlayacağını bilemezsiniz.

Evlendikten sonra da arkadaş ortamı bitiyor gibi bir şey oluyor ama. Bence evlilik bir yaşam tarzı olmalı. Her şey bir anda değişiyor çünkü. Biz evlendiğimizde üniversitede okuyan arkadaşlarım bile vardı. Hep çift olanlarla görüşürdük. Çocuklar da olduktan sonra bazı şeyler hayal oldu bile. Sizin durumdaki gibi de olsa, benim gibi de olsa günler her türlü geçiyor zaten. Bence önemli olan düzgün bir psikoloji ile mutluca geçirmek. Benim mahalleden tanıdığım bir abi 40 yaşlarında falan kpss ile memur oldu, sonra evlendi. Şimdi yeni bir hayat yaşıyor. Yaşıyor olduktan sonra her yaşta bir şeyler yapılabiliyor aslında.

• Maaş kaç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BenYoruldumHayat B kullanıcısına yanıt

Evlendiğimde 1900₺ idi, 7 sene önce. Şimdi 10k civarında.

• Kaç ay askerlik yaptın ve askerde nöbet değil de komando gibi sürekli eğitimde olmayı seçebiliyor muyuz yakın mesafe dövüş , düzenli silah eğitimi gibi ?

• Thomas Silverstein T kullanıcısına yanıt

Bedelli gittim ben. 18 gün idi. Askerde öyle seçmece olmuyor. Ne derlerse o. Tam askerlik için konuşmayayım ama.

• Mesleğin ne ? Erken evlenmişsin.

• ne iş yapıyorsun hocam ve nerede yaşıyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    18 yaş futbol için geç mi?
    10 yıl önce açıldı
    23 yaş geç bir yaş mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şuan o yaştayım kesinlikle evlenmeyi aklımdan geçirmiyorum.

• Makine mühendisiyim. Başlarda çok zor, sonrası çok rahat olmaya başladı.

• Makine mühendisiyim hocam, İzmir'de yaşıyorum.

• 23 mü, 29 mu hocam hangi yaştasınız?  

• Erken evlenmişsin hocam ama mutluysan sorun yok. Bende kafa dengi birini bulsam diyorum ama nerdeee. Bu saçma düzenin içinde yaşayıp gidiyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 24 yaşında baba olmak gerçekten çok büyük sorumluluk. Hadi evlilik neyse de çocuğu çok erken yaptık diye düşündün mü hiç? Gerçi belirli bir yaşam standardın varsa çok zorlanmıyorsun ama ben maddi durumdan ziyade psikolojik olarak merak ediyorum. Yaşıtların eğlenip gezip tozarken sen çocuk bakıyordun mesela. Allah bağışlasın bu arada.  

• quote:

Orijinalden alıntı: trkgncr

23 mü, 29 mu hocam hangi yaştasınız?  

23

• Bende seneye 25te evleneceğim erken mi diye düşünüyorum 🤔

• O yaşta evlenilmez hocam çok erken  

• quote:

Orijinalden alıntı: trkgncr

O yaşta evlenilmez hocam çok erken  

Siz neden evlendiniz o zaman ?

• Hayat şartları diyelim. İnsan bir de yaşadıkça farkına varıyor bazı şeylerin.

• WoodGuy kullanıcısına yanıt

25 yine çok erken değil ama çocuğu özellikle hemen düşünmeyin derim.

• trkgncr kullanıcısına yanıt
    Biz uzun zamandır birlikteyiz aileler de biliyor artık evlenmemiz gerek gibi ama çocuk için en kötü 2 sene şart gibi

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.