Şimdi Ara

23 Nisan Kutlamaları Yapilmayacakmiş Düşüncelerinizi Alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta gayet acik arkadaslar olayi cok fazla siyasete baglamadan fikirlerimizi paylasalim.
    Sizce ne kadar dogru ne kadar yanlış???

Edit: Sebebi Şehitlere Saygisizlikmis
    Onun Yerine Kut-ül Amare zaferi kutlanacakmis

Edit2: Cumhurbaşkanı anitkabire gitmeyecekmis bu yıl sadece meclis başkanı gidecekmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsTraLL -- 18 Nisan 2016; 20:16:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Din herşey değildir ama ülken milletin herşeyindir bunu bilmeyen nesil , bunu cocuklarına ogretmeyen aileler utansın.
  • Fırtına sessizliği

• 23 Nisan'da ne olmuştu ki?
  • Az önce bir konuda "İstiklal Marşı özel günlerde okunsun" diyen arkadaşa gelsin.
  • doğru bir karar, çok fazla abartıyorlar şu 23 nisanı. Dünyanın her yerinde insanlar ölüyor, bizimkiler çocuk bayramı peşinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone arena açılışında şehitler yok muydu herkes şen şakraktı. Lanet olsun böyle zihniyete

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onun yerine arap seyh hazretleri dubyanin isiklari alemin aydinlatixilarinin vefati anilacak ve dogum gunlerinde 40 gun 40 gece torenler yapilacakmis.

• Konuya edit geldi arkadaslar alalim yorumlari

• 19 yaşındayım,biz her yıl kutlardık öğretmenlerimizle ufak tefek gösteriler yapartık konuşma ve şiir okunurdu güzel yıllardı iptal edilmesi çok saçma bunu ülke olarak kutlamıycaksak neyi kutluyacağız yazık şimdiki nesil onlarında bu duyguları yaşamasını isterim

• 19 yaşındayım,biz her yıl kutlardık öğretmenlerimizle ufak tefek gösteriler yapartık konuşma ve şiir okunurdu güzel yıllardı iptal edilmesi çok saçma bunu ülke olarak kutlamıycaksak neyi kutluyacağız yazık şimdiki nesil onlarında bu duyguları yaşamasını isterim

• InsignAce kullanıcısına yanıt
    Afedersiniz ama Dinin herşey olduğunu ve milletlerin geçici şeyler olduğunu anlamadıkça helâk olanların yanında bizlerinde helâk olması yakındır. Herkesin dini milleti kendine bu yüzden size bir sitemim yok, fakat yorumunuza katılmıyorum.

• Senin devlet milletin olmasaydı şuan o insanlar türkiyeyii kurup korumasaydı emın ol suan muslumandın emın ol boynunda hacla gezıyordun suan o yüzden her türlü devletın olmadan dininde olmaz katolik dönemlerinde ınsanlar neler yaşadı müslümanlara neler yaptılar neden cünkü müslüman bı ulke deildi tam şuan devletın olmasaydı sen ben suan hrıstıyandık bunu anlayamayacak kadar takılmıssınız dıne ha ayrıca o suan olan camılerde kilise olurdu demek ıstedıgım herturlu millet > din ha dinini gizli yaşarsın emın ol yaşatırlardı ki ozamana kadar ne senın muslumanlıktan haberın olurdu ne benım hepımız jesus dıye gezerdık
  • Yazıklar olsun

• Nedense hepsi böyle günlerde ya grip oluyor, ya nezle oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

Senin devlet milletin olmasaydı şuan o insanlar türkiyeyii kurup korumasaydı emın ol suan muslumandın emın ol boynunda hacla gezıyordun suan o yüzden her türlü devletın olmadan dininde olmaz katolik dönemlerinde ınsanlar neler yaşadı müslümanlara neler yaptılar neden cünkü müslüman bı ulke deildi tam şuan devletın olmasaydı sen ben suan hrıstıyandık bunu anlayamayacak kadar takılmıssınız dıne ha ayrıca o suan olan camılerde kilise olurdu demek ıstedıgım herturlu millet > din ha dinini gizli yaşarsın emın ol yaşatırlardı ki ozamana kadar ne senın muslumanlıktan haberın olurdu ne benım hepımız jesus dıye gezerdık

Tebrikler yılın yorumu.

• %49.5

Akıllı olun

• 23 Nisan'a başka kutlamalar uydurarak yok etmeye çalışıyorlar 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramını
  • Onlar kutlamasada olur biz bize yeteriz

• InsignAce kullanıcısına yanıt
    İşte kaçırdığınız nokta burası. "Türkiyeyi kurmasalardı müslümandın emin ol." Allah dünyayı yaratmasaydı Türkiyeyi uzayamı konuşlandırıcaktınız ? Allah seni müslüman bir birey olarak yaratmak istediyse merak etme bir adada dahi dursan sen müslüman olurdun. Beyni sayesinde Allahı bulan peygamber var. Ben burda sadece katılmıyorum demişim tüm kin ve öfkenizi yoruma kusmuşsunuz. Allaha iman olunmayan yerde kula itaat olmaz. Sizin rızkınızı devletmi veriyor Allahmı? Benim rızkımı ben kazanıyorum diyorsanız hayatınızda başarılar dilerim devam ediniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.