Şimdi Ara

23 e alabilir miyim acaba,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-jazz-fiyati-dusurduk-kazasiz-orjinal-cok-temiz-33-000-de/detay
    Ark.larında tavsiyesi üzeine ve araştırmalarım sonucunda bu modele karar verdim ama bütçemi braz aşıyor 23 e alınabilir mi bu araba,iner mi o fiyata.

• Mesaj attım adama 23,000 TL param var düşünürmüsünüz diyerekten , evet derse sana bildiririm
  • Otomobil sahibinin paraya sıkışıklığı varsa bilmem ama ben olsam vermezdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Mesaj attım adama 23,000 TL param var düşünürmüsünüz diyerekten , evet derse sana bildiririm

haydi bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatum -- 31 Mayıs 2010; 21:34:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatum

quote:

Mesaj attım adama 23,000 TL param var düşünürmüsünüz diyerekten , evet derse sana bildiririm

hayırlı olsun:(

senin için sormuştur
  • quote:

quote:

fail
  • quote:

quote:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 12 veya 11 mi alınmalı
    5 yıl önce açıldı
    Mi 13 ultra alınır mı ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • :))
  • tatum hocam , senin için mesaj attım ben yanlış anlama

Aldığım cevap ise aşağıda.

Araba başında 23,500'e bırakır belki.

23 e alabilir miyim acaba,
  • Birkaç kişi 22 teklif etsin o zaman arkadaş araç başında 23 e anlaşabilir şaka tabi arabanın piyasası nedir bilmiyorum satıcı arkadaşında mağdur olmaması lazım hayırlı olsun...
  • 24.000 İyidir bence. 1000 Lira Kredi Cek Ödersin Bankaya birkaç ayda
  • Birkan yetişmiş imdata ( Birkan gp forumda sana baya soru sormuştum gp hakkında öğretmenim belki hatırlarsın )
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-jazz-acill-2007-model-67-00-km-de-duz-vites-sunroof-dijital-klima/detay

Şunada bak istersen , yeni eklemiş ilanı sanırım.

bu araca bakmıştım,65 bini devirmiş araç artı boya da var,önceki araba öok daha temiz,1000 lira fazla verip almak lazım ama,bakalım,kredi işlerine de girmek istemiyorum bütçem zaten 22 idi 23 zar zor oluyor..bakalım araç başında 23 e verecek mi?

• 23.500ü son de birkan. Bulun ortayı
  • bende mesaj yazmıştım 23 olur mu diye sizin cevabın aynısını vermiş artı olarak 23 galericiler veriyor diyor:(
  • Galericilere para kazandıracağına ihtiyacı olan birisine yani bana ver de biraz yumuşar :)
  • ya nolur araç sahibine şöyle msjlar atmayın.Benimde ilanım var cinlerini tepesine çıkarıyolar.Ciddi olan alıcı arar gelir araca bakar eder hoşuna giderse zaten az buçuk pazarlık yapılır araç alınır.Günde 20 tane böyle msj geliyor yok 17 olur mu yok 18 olur mu yok nakit ödeyecem (sanki cardfinansa 12 taksit satıyoruz).

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahisilti2

ya nolur araç sahibine şöyle msjlar atmayın.Benimde ilanım var cinlerini tepesine çıkarıyolar.Ciddi olan alıcı arar gelir araca bakar eder hoşuna giderse zaten az buçuk pazarlık yapılır araç alınır.Günde 20 tane böyle msj geliyor yok 17 olur mu yok 18 olur mu yok nakit ödeyecem (sanki cardfinansa 12 taksit satıyoruz).

Sormayın ya; nakit ödeyecem lafı hakkaten deli ediyo insanı.

Sanki sana / bana nakit ödemese başka yerden kredi kartıyla alacak.
    Sen bankadan kredi çeksen bile bana seve seve nakit ödeyeceksin :)

Hocam Jazz'ların piyasını tam bilmiyorum -benzinli arabalara hiç bakmıyorum- ama;
    Araba temizse ve içine sindiyse 500 lira'dan kaçmamak lazım.
    Temiz ikinci el bulmak çok çok zor iş.
    Bulduysan üçüne beşine bakmadan almalı, zaten arabanın sana açacağı en ufak masraf 500 liradan başlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.