Şimdi Ara

2200 yıllık devlet mekanizması olan kozmik oda patlatıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Devletin en mahrem bilgilerinin ele geçirildiği Kozmik oda olayında eski Başbakan Yardımsıcı Arınç’ın kullanıldığını söyleyen Koray Kamacı, “Bülent Arınç her ne kadar bu oyunu biliyor ve görüyorsa da kendisine kör ve sağır ol emri verilmişti.” dedi. Kamacı kozmik Odada 2200 yıllık sırın deşifre edildiğini ifade ederek, deşifre olan isimlerin de suikaste kurban gittiklerini söyledi.



    Kozmik odadaki aramalarda devletin mahremine giren dönemin Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi üyesi olan ve FETÖ suçlamasıyla halen aranan Hakim Kadir Kayan’ın, geçmişten günümüze büyük bir titizlikle gelen, Ak Saçlılar diye de bilinen teşkilatın derin kişilerinin isim ve adreslerini telefonuna kaydederek bu isimleri küresel güçlere sızdırdığını söyledi. Kamacı, böylelikle kozmik odada 2200 yıllık derin sırın deşifre edildiğini ifade ederek, deşifre olan heyete bağlı isimlerin de suikaste kurban gittiklerini söyledi


    ‘BÜYÜK BİR TUZAK KURULDU’

    - Koray bey son zamanlarda Kozmik Oda olayı ile ilgili önemli söylemlerde bulunuyorsunuz. Kozmik odada ki önemli husus ne idi?

    Öncelikle Türkiye’nin geçmiş yıllarda yaşadığı en büyük olay kozmik Oda olayıdır. Burası Devlet’in yatak odasıdır. Her şey Bülent Arınç’a 19 Aralık 2009 Cumartesi akşamı suikast iddiası ile başladı. Halbuki bu büyük bir tuzaktı. Ancak tam manası ile anlaşılamadı maalesef. Dönemin hakimi Kadir Kayan’ın oradaki aramada neler elde ettiği ve onları nerelere ulaştırdığı çok önemliydi. En önemli husus da tam da burada başlıyor işte!


    AK SAÇLILAR DEŞİFRE EDİLDİ


    Açıkçası bana gelen bazı bilgiler ışığında bu hususu değerlendirdiğim de çok enteresan bir sonuca ulaşıyorum. Bu konudan tam manası ile bahseden kimse olmadı. Kozmik Odaya giren dönemin Hakimi Kadir Kayan orada çok önemli bilgileri telefonuna çekip kaydetti. Bu bilgiler Devlet’in gerçek sahipleri olan bazılarına efsane gibi gelen HEYET ile alakalı bilgilerdi. Geçmişten günümüze büyük bir titizlikle gelen Devletler kurup Devletler yıkan Ak Saçlılar diye de bilinen Teşkilatın derin kişilerinin adres unvan ve vasıflarını görevlerini sızdırdığı hususu çok ama çok önemlidir. Bu yolla deşifre edilerek sözde intihar etti veya kaza sonucu öldü denilen bazı isimler iyi incelenmelidir. Biz bazı çalışmalarla bazı isimler konusunda birtakım analizler yaptık. Özellikle Muhsin Yazıcıoğlu’nu rahmetle anıyorum.



    Devletin olası savaş planları ele geçirildi, olası bi savaşta tüm cephaneler ve geçmişteki devlet sistemi yabancı istihbarat kuruluşlarına servis edildi.Yurt dışındaki devlet ajanları kozmik oda olayından sonra suikaste uğradı.Osmanlı ve selçuklu gizli sırları kazılıp şirketlere verildi, günümüzün gizli silahları kritik cephaneleri deşifre edildi.

    https://www.istiklal.com.tr/haber/kozmik-oda-olayinda-bulent-arinc-kullanildi/76081







  • 2200 yıllık sır neymiş ya. Makaramı geçiyorsunuz 15 yılda tejimi değişen daha önceki rejim değişikliği 100 senesi tamamlammış olan devletin 2200 yıllık sırrı olmaz kimse yemesin bizi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki devletin önemli bilgi ve belgeleri vardı,ele geçirildi;ama aksaçlılar bölümü ütopik olmuş...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurtlar vadisi 200. bölümlerde falan vardı bu
  • Eee paylaşılsın o zaman cephane,silah yerleri. Gidip alalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2200 yılda kaç devlet yıkıldı kozmik oda mı kalır? Sanki göktürklerden gelen gizli birşey varda.
  • Yok on iki milyon yillik sir. Hahahhaha.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1- O sırada iktidarda hangi parti vardı
    2- Kandırılsa bile ortakları o bilgileri aldı ise , Ak partide almıştır onlara sorulabilir ? ( O kadarda saf olmadıklarını herkes kabul edecektir)
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Mecazi anlamda demek istemiş sanırsam,2000 yıllık geçmişi olan bir milletin son 10 yılda en mühim yerine girilmesine izin verilmesine ağıt yakıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurtlar vadisi dizisi bu haberle bile ne kadar büyük bir dizi olduğunu gösterdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gizli silahtan kasıt mesala bir düzlük vardır adam orayı olası bir olayda hava pisti olarak kullanır ya da yer altında gizli uçak yakıtı deposu vs varsa buralar işaretlendi. bizim askeriye de cephanelik diye nöbet tutulan yer boş binaydı asıl cephanelik böyle nemesis filmi gibi toprağa gömülü bir yapıdaydı bu tür bilgiler gitmiştir yoksa o kadar işgal edilmiş osmanlı gibi darma duman edilmiş bir ülkeden en fazla gelse gelse 100 senelik bilgi gelir savaş ve savunma planları gitti mesala halkı ortak payda da toplayacaksa mesala atatürk sevgisi adam gider atatürkün anası hayat kadınıydı der ne geldiyse akp fetö işbirliğiyle geldi resmen hasta adam olduk allah sonumuzu hayır etsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 20 Temmuz 2017; 8:20:40 >
  • Fazla kurtlar vadisi izlemişler. Aksaclılar ne la

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu 2200 yillik sirda abd yi ele gecirecek silah mi var

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.R.W. -- 29 Mayıs 2018; 19:5:27 >
  • Yazıda belirtilen kaşif kozinoğlu ölmeden 3 gün önce dizide öldürülmüş
    http://www.milliyet.com.tr/vadi--3-gun-once-bildi--magazin-1462587/

    Rasim ozanın demesine göre kurtlar vadisini 2003-2006 yılları arasında bu mekanizma kulanmış sonra başkalarının eline geçmiş.
    http://www.takvim.com.tr/yazarlar/rasim.ozan/2011/11/15/kasif-kozinoglu-ve-kurtlar-vadisi

    Anladığım kadarıyla kurtlar vadisi fetö dizisi, milletin aklında algı operasyonu oluştuurp ergenekon tutuklamarını yaptırmış.Kimsede tepki vermemiş çünkü dizide kötü gösterilmiş.

    Dizi tetikçiydi izlenimide çıkabilir tıpkı taraf gazetesi gibi görevini yaptı ve kaldırıldı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İroniMan -- 20 Temmuz 2017; 11:31:59 >




  • aksaçlılar yok bilmem ne bunlar hayal ürünü şeyler. ama gerçek olan şu var.
    örneğin bazı devletlerin kritik makanlarına sızmış istihbarat elamanlarımız deşifre olmuş olabilir.
    örneğin ''vatanım sensin'' dizisindeki binbaşı Cevdet gibi gizli görev yapan vatan evlatları deşifre edilmiş olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.