Şimdi Ara

22 maçtır bir arpa boyu yol alamadık...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 22 maç oldu bir gıdımcık yol alamadık. Ne olcak bu takımın hali ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yoo aldinz 7 hafta once 0 puandiniz simdi 14 puandasiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaman tanıyın birzcık şu adama ya onun teknikleri şampiyonluk getiriyor
  • Adam Kjaer - Alves ikilisini bile değiştirmiyor.
  • Rıdvan Dilmen; Eğer pereira kafasındaki gibi hızlı ve seri bir futbol oynatmak istiyorsa ilk 11de 8 değişiklik yapması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Gencay

Adam Kjaer - Alves ikilisini bile değiştirmiyor.

Kjaer hatalarının dışında o kadar da kötü oynamıyor bence. Bu kadar sırıtmasının sebebi, yaptığı hataların gol olarak sizin kaleye girmesi.

Ne kadar iyi bir defans oyuncusu olursan ol, yanındaki adamlar kötüyse sen de kötü gözükürsün. Sizin defansın en büyük sorunu Alves. Bu kadar sorumsuz, ruhsuz, isteksiz, basiretsiz bir defans oyuncusu görmedim ben.
  • Hala bi düzelme yok , masallah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    90 Dakika maç özeti yardım.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu takımın tek zaafiyeti TD'ü.
    yoksa takım taş gibi.
    neredeyse beğenmediğim oyuncumuz yok.
    11 tane adamı birarada oynatamayan adamdan medet umuyoruz.
    adam Td değilde şirketin genel müdürü gibi sanki.
  • artık umursamıyorum.Heyecanımı yitirdim
  • Ilk maclarda daha iyidi bu takim . Kimya tutmadi orta sahada kaliteli isimler yok kondusyon buyuk sıkınti gidisat hic iyi degil

• Ben aslında sabırlı bir insanım. Bu kötü futbola daha sabredebilirdim, sonuçta oyuncuların çoğu yeni, antrenör yeni ve de puan olarak çok kötü bir durumda değiliz.

Ama insan dürüst olmalı. Madem yapmayacaksın neden hep hücum yapacağız 1-0'a yatmayacağız diyorsun? Rakip ligin en kötü takımlarından birisi, rakip 10 kişi ama bizim oyuncular top ne zaman ayaklarına gelse önleri boş bile olsa hep geri döndüler. İleri gidemediler değil gitmek istemediler. Rakip Galatasaray olsa Beşiktaş olsa anlayabilirim belki ama rakip ligin 16. sırasındaki Kayserispor.

Ben bugün Vitor'a olan bütün güvenimi kaybettim.
  • Bu adamdan olsa olsa yardimci antrenör olur. Biz tutmus koca fbnin basina gecirmisiz bu adami. Allahim sabir

• Bizim takım niye hiç TAM olamıyor biliyorsunuz aziz yıldırım yüzünden. Hocanın başarılı olmasını çekemiyorlar. İyi hoca geldiğinde başarılı olduğunda gönderiyor... İyi hoca gelir kadro kötü olur kadro orta seviyede olsa başkan hoca bisey yapmadı ben yaptım der hocayı gonderir iyi kadro kurulduğunda kötü hoca getirilir.
    Teraneo mudur nedir bielsa ile çok kavga ederim diye vitoru tercih etmiş . lan senin babanın çiftliği mi burası başarılı olacak adamı kavga ederim diye getirmemezlik nedir yav

• Orta sahayı alan oyunu eline alır. Fenerbahçe'deki sıkıntı bu, orta saha oyuncularımız tekniği zayıf, defansif ve sıradan futbolcular.

Topal, Meireless, Ozan, Alper ile falan olmaz bu iş. Diego ve Josef olur ama yetersizler, 3. orta saha bunların bi tık üstünde yaratıcı bir oyuncu olması kurtarabilir belki. O da bizde yok.

Forvet için ise Nani-RVP-Markovic 3'lü isim anlamında yeterli ama ne kadar verimli oldukları tartışılır.

Bireysel olarak; Türkiye'nin en iyi takımı, Avrupa Ligi'nin de ilk 8 takımından biriyiz ama gruptan çıkmak bile bu ruhsuzlukla zor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.