Şimdi Ara

22.750 ye MEGANE II alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 22.750 ye 2004 1.6 dynamic 115 bg ama çekişi 102 beygirmiş(expertize göre) ..120 bin de araba...sadece ön tampon ve arka tamponda boya var..zavoli lpg var...nasıl alınır mı sizzee? donanım full

• hocam ilanı varmı araba hb mi sedan mı fiyatı iyi gibi
  • araba güzel amaca hizmet edebilecek bir araç ancak bir fransız için yaşı yükselmiş, tehlikeli kilometrelere gelmiş.. bakımları tamsa, temiz bir araçsa alınabilir ancak dediğim gibi değilse üzebilirde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ericc38

arkadaşlar 22.750 ye 2004 1.6 dynamic 115 bg ama çekişi 102 beygirmiş(expertize göre) ..120 bin de araba...sadece ön tampon ve arka tamponda boya var..**** lpg var...nasıl alınır mı sizzee? donanım full

Kardeş ben daha bu sabah 2007 model 87.000 de orjinal megan 2 yi 21.900 'e verdim.İlk aracımdı çok üzüldüm.arabamın tek kuruş masrafı yoktu.Değişen sadece çamurluktu.2004 model araba için çok fazla fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

quote:

arkadaşlar 22.750 ye 2004 1.6 dynamic 115 bg ama çekişi 102 beygirmiş(expertize göre) ..120 bin de araba...sadece ön tampon ve arka tamponda boya var..**** lpg var...nasıl alınır mı sizzee? donanım full

Kardeş ben daha bu sabah 2007 model 87.000 de orjinal megan 2 yi 21.900 'e verdim.İlk aracımdı çok üzüldüm.arabamın tek kuruş masrafı yoktu.Değişen sadece çamurluktu.2004 model araba için çok fazla fiyat

kardeş çok ucuza vermişsin keşke haberim olsa 1 ay sonra araba alıcam senin arabayı alırdım ilanı varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanmehmet

quote:

quote:

kardeş çok ucuza vermişsin keşke haberim olsa 1 ay sonra araba alıcam senin arabayı alırdım ilanı varmı ?

benimkisi 1.4 benzinli kardeş , lpg fln yoktu.Fiyatları o civarlarda.22 500 den aşa vermezdim.Arkadaşın ilk arabasıydı bian kendimi hatırladım düz 22 ye bıraktım.

Ama kardeşim söyle söyleyim perşembe ilan verdim,cuma günü arabayı sattım.Bu megane 2 nasıl bir arabaysa peynir ekmek gibi saatılıyor.Pişman olmazsın temizini bulursan.hatta ben sattıktan sonra 3 kişi daha aradı fazlasını da verdiler söz sözdür dededik gitti :)

ilanı vardı sildim.ama sana tek tavsiyem olcak megane 2 alırsan KESİNLİKLE renault servisinde exptertiz yaptırmadan alma , çok satıldığından çok oyun oynanıyor km düşürme pertten toplama gibi

• quote:

quote:

quote:

quote:

benimkisi 1.4 benzinli kardeş , lpg fln yoktu.Fiyatları o civarlarda.22 500 den aşa vermezdim.Arkadaşın ilk arabasıydı bian kendimi hatırladım düz 22 ye bıraktım.

Ama kardeşim söyle söyleyim perşembe ilan verdim,cuma günü arabayı sattım.Bu megane 2 nasıl bir arabaysa peynir ekmek gibi saatılıyor.Pişman olmazsın temizini bulursan.hatta ben sattıktan sonra 3 kişi daha aradı fazlasını da verdiler söz sözdür dededik gitti :)

ilanı vardı sildim.ama sana tek tavsiyem olcak megane 2 alırsan KESİNLİKLE renault servisinde exptertiz yaptırmadan alma , çok satıldığından çok oyun oynanıyor km düşürme pertten toplama gibi

hocam ben bide hb düşünüyorum sen tanıdıga vermişsin galiba birazda ondan uygun hb alınmalımı nasıldır.

şunlaran biri olabilir aslında alıcagım arabayı kesinlikle serviste hertürlü şeyine baktırarak alıcam tabiki

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-bayandan-temiz-sahibinden-100815870/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-acil-satilik-121331172/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-satilik-orijinal-megane-ii-123259248/pasif-ilan/#classifiedTitle
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-temiz,bakimli-arac-111752381/detay/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.6 124 Lük Cruze Alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    corolla 1.33 alınır mı?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam ben bide hb düşünüyorum sen tanıdıga vermişsin galiba birazda ondan uygun hb alınmalımı nasıldır.

şunlaran biri olabilir aslında alıcagım arabayı kesinlikle serviste hertürlü şeyine baktırarak alıcam tabiki

tanıdık değil 1.4 motorların piyasası diğerleri kadar iyi değil max. 23 fln eder.ben hb baktım fakat sedan daha yakışıklı otoraklı duruyor.Birde ben kalabalığım 9 kişi biniyor yeri geliyor :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-acil-satilik-121331172/detay/
    fiyat uygun gözüküyor ,biraz daha pazarlıkla alınıp ,pert km düşürlme gibi olayı yoksa mootorda iyiyse alınabilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-temiz,bakimli-arac-111752381/detay/
    Fiyatıda iyi renginde iyi birde 1.6 motor çok daha iyi .bu iki araçta expertiz olur dediği sürece fiyatları normal.

Ama şunu net olarak söyleyim Megane 2 Resmen türkiye için üretilmiş bir araba herşeyiyle ,ufak kronik sorunları var kapı kolları ve ön plastik soyulma ,yolda giderken cam fitillerinden ses gelme gibi ama önemli bi kusuru yok.parçası bol alıcısı bol servisi bol :) en boş modelinde bile 6 airbag abs klima standart daha nolsun :)

• Fiyat uygun alınabilir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tanıdık değil 1.4 motorların piyasası diğerleri kadar iyi değil max. 23 fln eder.ben hb baktım fakat sedan daha yakışıklı otoraklı duruyor.Birde ben kalabalığım 9 kişi biniyor yeri geliyor :)

fiyat uygun gözüküyor ,biraz daha pazarlıkla alınıp ,pert km düşürlme gibi olayı yoksa mootorda iyiyse alınabilir.

Fiyatıda iyi renginde iyi birde 1.6 motor çok daha iyi .bu iki araçta expertiz olur dediği sürece fiyatları normal.

Ama şunu net olarak söyleyim Megane 2 Resmen türkiye için üretilmiş bir araba herşeyiyle ,ufak kronik sorunları var kapı kolları ve ön plastik soyulma ,yolda giderken cam fitillerinden ses gelme gibi ama önemli bi kusuru yok.parçası bol alıcısı bol servisi bol :) en boş modelinde bile 6 airbag abs klima standart daha nolsun :)

saolun hocam yardımlarınız için.

• fiyat yuksek gibi 21 bine alinir kanisindayim temizse. yukarida bahsedilen 2007 model megan 1,4 en bosu bunuda giz onune almak lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş arkadaşıma aylardır megan 2 arıyoruz,piyasada km.si ile oynanmamış araç yok,servis bakımlı denilenlerin çoğu sadece 1 yada 2 kez bakıma girmiş serviste.Bunlarda ne hikmetse tam satış yapılmadan birkaç gün önce.

Yani adamlar önce kilometreyi düşürüyor,sonra düşük km. ile servise yağ ya da hava filtresi değişimi için gidiyor ve araba servis bakımlı oluyor.

Hakikaten temiz olan dinamiklerede millet zaten 24 25 bin lira fiyat çekiyor.Eğer bulduğunuz araba temizse,servis onayından da geçerse 22750 kesinlikle dinamik için uygun rakam,piyasa koşulları böyle.Megan 1 lerin dolu donanımlar 20 bini geçmiş.

2007 model 1.4 ler ise zaten o paralara gidiyor,hatta bu para 1.4 e bile fazla,malesef meganda bu motor tutmuyor.Bir diğer alternatif ise faz 2 nin autantik modelleri olabilir 2007-2008 civarı ama bunlarında özellikle dizelleri şirket çıkması.Alırken sigorta kayıtlarından önceden şirket adına olup olmadığına kesinlikle baktırın.

• bende araç alma arefesindeyim

sayısız marka ve model arasında dolaştım

ancak sonunda bende megane 2 hb de karar kıldım

hb veya sedan tercihi tabiki kişinin zevkine kalmış

ben sportif görünüşü olduğu için tercih ettim

bugün reno tamircisi bi arkadaşımla konuştum mümkünse benzinli ve 1.6 al dedi lpg ile gayet iyi sonuçlar alınıyor dedi

1.4 lerin neden çok tutulmadığını sormadım açıkçası

aslında çok km yapacak ve yeteri kadar parası olan bence düşük km de 1.5 dci almalı neticede kendini kanıtlamış bir motor

birkaç değişik donanım paketleri var

otantik,dinamik,privileg extrem

bence çok önemli olmamakla beraber dinamik veya otantik paket uygun diye düşünüyorum

extrem baya bi boş privileg ise çok dolu ve satanlar yüksek fiyat yazıyor

sanırım en ideali dinamik paket dijital klima -anahtarsız giriş-start stop özellikleri var

benim bütçem 20 bin civarı olduğu için max 2005 modellere bakabiliyorum

lpg olursa max 20 olmazsa 18 bin gibi düşünüyorum

bide aklım scenic 2 lerde kaldı 20 bin civarında denk gelse alınır

• 2004 scenic II dynamic 1,6 91.000 km de iki kapı ve marşpiyeller boyalı aracı 22.000 tl ye daha yeni sattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogun54

bende araç alma arefesindeyim

bugün reno tamircisi bi arkadaşımla konuştum mümkünse benzinli ve 1.6 al dedi lpg ile gayet iyi sonuçlar alınıyor dedi

aslında çok km yapacak ve yeteri kadar parası olan bence düşük km de 1.5 dci almalı neticede kendini kanıtlamış bir motor

bence çok önemli olmamakla beraber dinamik veya otantik paket uygun diye düşünüyorum

sanırım en ideali dinamik paket dijital klima -anahtarsız giriş-start stop özellikleri var

megane II de en donanımlı paket dynamique tekno+executive pakettir bir yanlış anlaşılma privilege en dolusu diye düşünülüyor fakat 2004 megane II dynamique tekno+evecutive paketli bir megane en donanımlı pakettir privelege ile dynamique arasındaki fark dynamique içi siyah privelege içi kremdir.2004 ten sonra megane II nin hem malzeme kalitesi düştü hemde donanımdan çaldılar.yukarıda bir arkadaş 2007 1.4 megane ı 21.900 e verdiğini söylemiş megane II nin en tutulmayan modelini iyi bile satmış.bu arada temiz bir 2004 megane II için bu fiyat az bile kesin altından birşey çıkacak o aracın.arkadaşıma aylardır bakıyoruz o fiyatlara temizi mümkün değil bulunmuyor tampon boyalı derler boyanmadık oynanmadık yeri kalmaz km leri zaten hiç saymıyorum düşürülmeyen çok çok az.araçlar az yakınca çok geziliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

quote:

Orijinalden alıntı: yogun54

bende araç alma arefesindeyim

megane II de en donanımlı paket dynamique tekno+executive pakettir bir yanlış anlaşılma privilege en dolusu diye düşünülüyor fakat 2004 megane II dynamique tekno+evecutive paketli bir megane en donanımlı pakettir privelege ile dynamique arasındaki fark dynamique içi siyah privelege içi kremdir.2004 ten sonra megane II nin hem malzeme kalitesi düştü hemde donanımdan çaldılar.yukarıda bir arkadaş 2007 1.4 megane ı 21.900 e verdiğini söylemiş megane II nin en tutulmayan modelini iyi bile satmış.bu arada temiz bir 2004 megane II için bu fiyat az bile kesin altından birşey çıkacak o aracın.arkadaşıma aylardır bakıyoruz o fiyatlara temizi mümkün değil bulunmuyor tampon boyalı derler boyanmadık oynanmadık yeri kalmaz km leri zaten hiç saymıyorum düşürülmeyen çok çok az.araçlar az yakınca çok geziliyor.

bu durumda temiz megane bulmak biraz şans işi anlaşılan

belki farklı modellere kayabilirim o zaman

modus veya scenic olabilir illa reno olacaksa

• arabayı aldık ...sadece ön ve arka tamponlarda boya var başka yerde yok expertize götürdük...aile aracı temiz kullanılmış görünüyor..çekişi falan iyi...km side bütün kayıtlara baktık orjinal görünüyor..1000 tl lk bir hasar kaydı var tramere göre...şimdilik bir sıkıntı yok ...aslında 23 bine aldık arabayı ...satıcı sadece gaz deposunu doldurdu...
  • bizde çok araç baktık..adam boya yok diyor baktıryosun kaput boyalı..zaten arabaya bindiginde kendini belli eder...sürersin ,basarsın gaza. araç içi temiz mi değil mi görünür....
  • Ben mart ayında 2006 model 112 bin kmde dinamik sedan aldım. + olarak sadece orjinal 6lı cd çaları var. İçi ve dışı gerçekten temiz, lastikler yeni 4 parça boyalıydı araç. Alır almaz servise soktum, baskı balata triger falan ne varsa değiştirdim ve 2.800 tl servise verdim. Aracıda 26.250 ye aldım. Evet belki fazla para verdim ve bakım yaptırdım özellikle servisde bakım yaptırmak istedim çünkü kendim bineceğim ve ağır bakım olduğu için sorun yaşamak istemedim ama alalı 5 bin km yaptım ve sorunsuz kullanıyorum. Eğer bu aracı alacaksanız ucuzuna kaçmayacaksınız, 1000 tl ucuz aldım diye sevindiğiniz araç ocağınıza incir ağacı dikebilir...
  • sadık hocam seninki dizel ...fiyat olarakta normal zaten....ama toplam 29 bin e maal etmişin ben o kadar vermezdim şahsenn...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.