Şimdi Ara

22,23 bin lira ya fabia yada ibiza alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buralar 2006,2007 fabia ve ıbıza bakıyorum,bu araçlar çok fazla sorunlumudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de takipçisiyim.
  • bende 2003-2006 ibizalara bakıyorum. nasıldır kullanan varmı bu araçları acaba.
  • Bende tam bu fiyata araştırıyorum, fabia, getz bakıyorum. Getz'in bagajı biraz daha geniş olsa durmam alırdım ama yani bir bavul anca sığar o bagaja
  • Fabialarda 2004e kadar kronik sorunlar var giderilmesi hiçte ucuz olmayan 2005te makyaj gördü ancak onlara da çok çok temiz olsa 23 verilir bu arada 1.2 htp düşünmeyin 3 silindirli ve yokuşlarda araç resmen abi ben musait bu yerde kalayım diyor

• Merhaba.
    Ben de takip ediyorum...
  • 8 sene 2001-2008 kasa Fabia I kullandım, İbiza kullanıcısıyım. Sorularız varsa alabilirim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denim_Blue

8 sene 2001-2008 kasa Fabia I kullandım, İbiza kullanıcısıyım. Sorularız varsa alabilirim..

Hocam fabia ya bindim,ibizaya hiç binmedim. Araştırdığım kadarıyla seat ta porsche altyapısı kullanılıyor,fabiaya göre yol tutuş olarak daha mı iyidir? Konfor,yakıt tüketimi olarak hangisinden daha çok memnun kaldınız?

• Kullandığınız ibiza kaç model acaba? 1.4 signo lpg'li ibizalarda performans ve konfor nasıldır? Teşekkürler.
  • Valla onu bunu bilmem de bizim sitede bir doktor var 15' Porsche Cayenne Turbo su var eşi de 2004 Ibiza kullanıyor. Sanırım memnun olmalılar ki adam da arada onu kullanıyor

• İbiza'm yeni kasa yani 2014 model. Teknik olarak hepsi önceki kasa Polo altyapısını kullanırlar. Yol tutuşları aşağı yukarı aynıdır. Fabia, geniş tabanlı lastikler ve tam yük ile gayette iyi yol tutuyordu onu biliyorum. Fabiam ile 250.000 km yaptım. Bunun aşşağı yukarı 150-200.000 Kilometresi Lpg ile yaptım. Fabia'nın piyasası İbiza'ya göre daha hızlıdır. Ve nedendir bilmiyorum gördüğüm her İbiza boya ve kaporta durumu olarak yıpranmış oluyor. Fabia bakacaksanız da 2001-2005 arası makyajlı kasa Elegance veya Comfort, makyaj sonrası 2005-2008 arası ise Ambiente almanızı öneririm. 1.4 Dizelleri 3 silindir olmasından dolayı titreşimli ve gürültülüdürler biraz. 1.4 Benzinlilerinde 101 ve 75 olmak üzere 2 motor var. 101'likler makyaj öncesidir ve keçelerden yağ kaçırma sıkıntısı var. Yağ yakmazlar lakin. Onun haricinde 75bg'lik motor ani kalkışlarda biraz sıkıntı yaratabilir chip ile 100 bg oluyorlar aşağı yukarı. Lpg'yi düzgün montaj ile iyi verim alabilirsiniz. Eğer montajı düzgün olmazsa Motor İkaz ışığı yakarlar. Makyaj öncesi (01-05) modellerde direksiyon pompası ve açı sensörü kroniktir. Çoğu yapılmıştır fakat yapılmamışsa komple set alacağınız için 1-1.500 arası bir sey tutar aşağı yukarı.

İbizaya gelirsek İbiza'lar da aşağı yukarı aynıdır. Fakat Fabia'dansa İbiza ve Cordobaların full donanımlısı daha fazla bulunabilir. Aynı yıl kasa İbiza 1-2 hafta kullanmıştım sadece. Ve nerdeyse aynı arabalar diyebilirim. Fabia'lar daha çok konfora odaklı iken İbiza'lar biraz daha sportiftir. Fakat dediğim gibi çoğunun kilometresi aşağı yukarı 100.00 civarıdır. Araba hor kullanılmamışsa alınabilir araçalrdır.

Velhasılıkelam, İbiza ve Fabia'yı kıyaslarsak sadece donanım ve tip olarak kıyaslayabiliriz, burada da seçim sizin olacaktır.

• Getz varken ikisinde bakmam.

• Teşekkürler hocam görüşleriniz için. İbizalardaki standart ESP olayı ile sanırım 1 adım daha önde duruyor.
  • Merhaba.
    2007 model Yaris 1.3 Sol Yarı Otomatik 120.000 Km' de
    22.000 TL fiyat aldım ancak aracın komple boyalı olması ve galeri tarafından satılması tereddüt etmeme neden oldu.
    Araç görünüş olarak temiz.
  • tesadufi T kullanıcısına yanıt
    Fabia'larda Spor paket (vRS) haricinde Esp yoktur hocam. Comfort donanımdan itibaren Abs vardır sadece. O konuda İbiza öndedir evet.
  • quote:

İbiza'm yeni kasa yani 2014 model. Teknik olarak hepsi önceki kasa Polo altyapısını kullanırlar. Yol tutuşları aşağı yukarı aynıdır. Fabia, geniş tabanlı lastikler ve tam yük ile gayette iyi yol tutuyordu onu biliyorum. Fabiam ile 250.000 km yaptım. Bunun aşşağı yukarı 150-200.000 Kilometresi Lpg ile yaptım. Fabia'nın piyasası İbiza'ya göre daha hızlıdır. Ve nedendir bilmiyorum gördüğüm her İbiza boya ve kaporta durumu olarak yıpranmış oluyor. Fabia bakacaksanız da 2001-2005 arası makyajlı kasa Elegance veya Comfort, makyaj sonrası 2005-2008 arası ise Ambiente almanızı öneririm. 1.4 Dizelleri 3 silindir olmasından dolayı titreşimli ve gürültülüdürler biraz. 1.4 Benzinlilerinde 101 ve 75 olmak üzere 2 motor var. 101'likler makyaj öncesidir ve keçelerden yağ kaçırma sıkıntısı var. Yağ yakmazlar lakin. Onun haricinde 75bg'lik motor ani kalkışlarda biraz sıkıntı yaratabilir chip ile 100 bg oluyorlar aşağı yukarı. Lpg'yi düzgün montaj ile iyi verim alabilirsiniz. Eğer montajı düzgün olmazsa Motor İkaz ışığı yakarlar. Makyaj öncesi (01-05) modellerde direksiyon pompası ve açı sensörü kroniktir. Çoğu yapılmıştır fakat yapılmamışsa komple set alacağınız için 1-1.500 arası bir sey tutar aşağı yukarı.

İbizaya gelirsek İbiza'lar da aşağı yukarı aynıdır. Fakat Fabia'dansa İbiza ve Cordobaların full donanımlısı daha fazla bulunabilir. Aynı yıl kasa İbiza 1-2 hafta kullanmıştım sadece. Ve nerdeyse aynı arabalar diyebilirim. Fabia'lar daha çok konfora odaklı iken İbiza'lar biraz daha sportiftir. Fakat dediğim gibi çoğunun kilometresi aşağı yukarı 100.00 civarıdır. Araba hor kullanılmamışsa alınabilir araçalrdır.

Velhasılıkelam, İbiza ve Fabia'yı kıyaslarsak sadece donanım ve tip olarak kıyaslayabiliriz, burada da seçim sizin olacaktır.

Çok teşekkürler hocam verdiğiniz bilgiler için..bu araçların sağlam duruşları var. ibiza daha çok kafama yattı gibi

• İbiza'da Esp olması bir artı. Tavsiyem dizel olacaksa 1.4 TDİ veya 1.4 Hitler motor mümkünse Lpgsiz S-Rider donanım İbiza
  • İkisini de kullanan biri olarak açık ara fabia 1 diyorum.ön göğsün yumuşaklığı yeter.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İbiza'da Esp olması bir artı. Tavsiyem dizel olacaksa 1.4 TDİ veya 1.4 Hitler motor mümkünse Lpgsiz S-Rider donanım İbiza

hocam peki 100 bin km civarı 1.4 tdi alınır mı* ciddi masraf açabilir mi bu motor*
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.