Şimdi Ara

2100tl'ye 2. el telefon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam 2000tl civarı 2.el telefon almak istiyorum. Çok araştırdım şu an samsung s8 s8+ zorlarsan s9 ve iphone 7 var. Açıkçası iphone 7 almak istiyorum büyük ihtimalle iphone 6 lar ios 15 ile veda ediyor iphone 7 ise ios 16 alır ama bu demek değil ki hiç kullanılmayacak. ios 16 alırsan son 1 yıl daha idare eder diye düşünüyorum. Samsung tarafında belki s9 iphone ile aynı sürede beni götürür fakat bilemiyorum.

Ben instagramda takılırım müzik dinlerim nerdeyse hiç oyun oynamam. Fotoğraf da çok çekmiyorum sizce hangisi beni daha uzun götürür ? İphone 7 alırsam pişman olur muyum. O kadar çok arada kaldım ki tüm viedoları izledim hala karar veremedim lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Hocam saglam bir S9 ikinci el alırsanız 3 sene götürür. Baldizda iphone 7 vardi xamanla batarya yetmedi devamli fişte takiliydi telefonda konuşurken cizirdama vs. Yapıyordu bu sene iphone se 2020 ile değiştirdi. Sana tavsiyem kesinlikle S9 islemcisi sd845 olan alternatif istersen LG v30 plusta öneririm. Ama kameradan bisey bekleme zaten beklentin olmadığını aciklamissin ben kullandım hız bakımından s9 ile aynı neredeyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanwins -- 31 Temmuz 2021; 10:2:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    700 TL Telefon Önerisi.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.