|
Merhabalar. Öncelikle ben telefonlarımı çok büyük bir sorun çıkarmazsa çok uzun süre kullanırım. Şu an kullandığım telefon Meizu Note 8 ve 6 yıldır kullanıyorum. Bu kadar süre kullanmama rağmen kozmetik olarak çok iyi durumda, hatta şarj süresi olarak bile iyi (1 günümü çıkarıyor). Telefonun bana çıkardığı tek sorun android sürümü olan android 8. Bu modele kimse custom rom çıkarmadığı için mecburen bu sürümü kullanmak zorunda kalıyorum. Ancak artık kullandığım bir çok uygulama bu sürümü desteklemiyor, iş için kullanmam gereken bazı uygulamalar var ve bunları kullanamadığım için zor durumda kalıyorum. Şimdi 20-25 K dolaylarında bir telefon bakıyorum. Samsung S24 FE ve Poco X7 Pro aklımda olan modeller. S24 FE 7 yıl güncelleme garantisi ile, Poco ise custom rom desteği açısından iyi bir marka olduğu için yazılımsal olarak çok sorun yaşamayacağımı düşünüyorum. Fotoğraf ve video çok çekmem, çok fazla oyun da oynamıyorum. Daha ucuz ve basit bir model de işimi görür ancak uzun süreli kullanım düşündüğüm için şu an için orta seviyede olan bir işlemci ve kamera bir kaç yıl sonra teknolojilerin gelişmesiyle çöp statüsünde oluyor, bu sebeple bu modeller makul geldi. Başka model önerilerine de açığım, uzun süre kullanacağımı varsayarsak bana hangi model daha az sorun çıkarır? Tavsiyelerinizi rica ediyorum |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı