Arkadaşlar selam ben uzun süredir Apple kullanıcısıyım. 15 Pro, 14 Pro, 13 gibi cihazlar kullandım, bazı borçlarımdan dolayı satıp model düşürmek durumunda kaldım ve şu an 11 kullanıyorum. Açıkçası 60Hz çok canımı sıkıyor, ekranda çentiklerde gözüme çok kalın geliyor. Eskideki Samsung S8 kullanmıştım, tekrar Samsung kullansam mı bilmiyorum, pişman olmakta istemiyorum. Sıfır veya temiz bir ikinci el, kasmayan, donmayan 20bine çıkamam. 16-17bin altı cihaz önerir misiniz? Şu an aklımda ikinci el ya da ucuz denk gelirse sıfır A36 var. Günlük sosyal medya ve WhatsApp çok kullanıyorum, genelde de X ve TikTok oyun oynamam, hiç fotoğraf çok çekmiyorum, bazen hiç çekmiyorum. Birazda samsung denemek istiyorum farklılık için zaten yaz sonu ya da yaz ortasına kadar kullanıcam. Bu bütçede ne alabilirim? A36 pişman eder mi, yoksa telefonumda kalınır mı? Teşekkür ederim.
Arkadaşlar selam, iPhone 13 TR cihazım var; hiçbir sorunu yok, pil %87 satıp Yurt dışı çift fiziki sim 15 proya geçilir mi? Daha önce tr cihazı 15 Pro ve 13 Pro Max kullandım, 60 Hz'e geçince kasma hissi çok kötü oluyor. Elimde iPhone 7 var, çalışmıyor ama onu yaptırabilirim; kalan 4 ay için beraber kullanırım. Zaten 8 ay ağustosa geliyor yazın çalışıp iyi bi para kazanıyorum. 8 aydan sonra satıp tr bi cihaza geçerim diye düşünüyorum. Bütçemde 3 4k oynatabilirim elimdeki ip13 26k civarına satıp üstüne 3k civarı ekleyip 15 pro yd alabiliyorum şu an tr cihazlarında model yükseltme şansım yok. Ben yazın her türlü çalışıyorum. Ya ağustosa kadar iphone 13 kullanıcam ya da yd 15 pro alıp kullanıcam iki türlüde ağustosta tr 15pro ya da 16proya geçerim diye düşünüyorum. Yd cihazı konusunda çok kararsızım bütçemi biraz zorlayıp sırf yaza kadar 60hze dayanamayıp 120hz geçesim bile var tr 13 proya ki 13 pro bile trleri 37 38k arası o kadar bütçe çıkabilmemde zor dediğim gibi en fazla elimdeki telefonu satıp 31k ya kadar zorlarım. Düşüncelerim bunlar sizler ne önerirsiniz.
Arkadaşlar selam halihazırda iPhone 15 ve AirPods Pro 2 kullanıyorum. Şimdi arkadaşlar seçenekler iPhone 15i AirPods'la beraber biraz para ekleyip temiz düz 16 almak var. Diğer seçenek iPhone 15i temiz yılbaşına kadar süresi olan yurt dışı cihazla takas etmek üstüne para almak. Yurt dışı cihazı olursa diğer ayın 8ine kadar köşeye para atarım süresi dolunca satar TR cihazı alırım diye düşünüyorum. Yeni çıkacak iPhone 17 modelimi bütçemi aşar diye düşünüyorum. iPhone 16ya geçme sebeplerimden RAM'i yüksek işlemcisi daha yeni beni daha uzun süre götürür ve de şu anki iPhone 15 cihazımın kamera etrafı çok küçük küçük de olsa soyuluyor ileride daha da soyulacağını düşünyüroum. Pro'ya göre 120Hz'den mahrum kalıyorum sadece daha önce 120Hz kullanmadığım için çok sorun olacağını sanmıyorum ama 120Hz bir iPhone kullanmak isterdim. Düşüncelerim böyle arkadaşlar. Yurt dışı iPhone 15 Pro için üstüne 12K veriyorlar takasa pili 91. iPhone 16 ise TR cihazı tertemiz pil 100. eğer AirPods'umu takasta kullanırsam tekrardan para biriktirip alacağım. Sizin düşünceleriniz neler ne yapmamı önerirsiniz.
Samsung S8 ile takas edilecek iphone modelleri ?
Öncelikle merhaba arkadaşlar bundan 1 yıl önce samsung s8 almıştım bayiden 2.el , fakat artık kullanmak istemiyorum biraz yavaşladı. İphone geçmek istiyorum üniversiteye de gideceğim için. Elimde 1000tl var cepte birikmiş param birde akıllı saatim var onu da 1900tl ye satarım yani 2900tl var gibi şuan. Samsun s8 ve ek olarak 2900 param ile takas olarak iphone 7 plus , 8 veya 8 plus (biraz zor ) düşünüyorum. Fakat babam bilmeyecek yaptığımı sormadım böyle yapalım mı diye ama izin vermeyeceğini biliyorum. Bunu babamdan nasıl saklarım sizce babam telefonumu biliyor haliyle diğer sene geldiğimde bu ne oğlum nasıl aldın derse ne diyeceğim ve takas konusu ne kadar mantıklı belki bir bayiden falan temiz bulurum. Ama önemli olan babama nasıl bir bahane uyduracağım yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar selam. 1300 TL gibi bir bütçem var ve 2.el temiz akıllı saat almak istiyorum son olarak bu ikisi arasında kaldım. Telefonum Samsung s8. Oppo Watch da Wear OS olduğu için çok güzel Google asistan daha çok uygulama yükleme vs. ama Watch active 2 de telefonumla uyumu daha iyi olur ve Oppo watcha göre daha şık duruyor gibi. Oppo Watch da iyi duruyor tabii çok kararsız kaldım. Ne yapayım? Yardımcı olur musunuz?
Ek olarak telefondan bağımsız koşuya çıkmak istiyorum. Hangisi daha iyi olur?
Spor salonuna da gidiyorum.
2100tl'ye 2. el telefon önerisi
Arkadaşlar selam 2000tl civarı 2.el telefon almak istiyorum. Çok araştırdım şu an samsung s8 s8+ zorlarsan s9 ve iphone 7 var. Açıkçası iphone 7 almak istiyorum büyük ihtimalle iphone 6 lar ios 15 ile veda ediyor iphone 7 ise ios 16 alır ama bu demek değil ki hiç kullanılmayacak. ios 16 alırsan son 1 yıl daha idare eder diye düşünüyorum. Samsung tarafında belki s9 iphone ile aynı sürede beni götürür fakat bilemiyorum.
Ben instagramda takılırım müzik dinlerim nerdeyse hiç oyun oynamam. Fotoğraf da çok çekmiyorum sizce hangisi beni daha uzun götürür ? İphone 7 alırsam pişman olur muyum. O kadar çok arada kaldım ki tüm viedoları izledim hala karar veremedim lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum.
2500 TL Altı Bisiklet önerisi.
|
2.el ne almalıyım ?
Merhaba arkadaşlar ;
Uzun zamandır para biriktiriyorum yaz sonu bir şeyler almak istiyorum. Öncelikle 1 yıldan fazla telefon kullanmıyorum bilgisayar oyunları oynuyorum telefondan da ara sıra oyun oynuyorum.
2.el olarak güzel uygun fiyatlı birkaç tane macbook pro , air buldum yanısıra tekrar uygun fiyatı iphone 7 , 7 plus ve samsung galaxy s8 plus ,s9 plus araştırdım buldum.
Bilgisayar oyunu olarak Lol eğer kaldırırsa valorant oynuyorum bilgisayarım da yok internet cafe de oynuyorum. Telefonda clash royale vs. gibi oyun oynuyor her gün instagram'a girer youtube' da video izlerim. 2.el olarak macbook ya da iphone hangisini almayılım telefon öneriyorsanız da samsung mu iphone mu hangisini almalıyım ??
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 212)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Apple Bölümü

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0