Şimdi Ara

21 yaşındayım ve kafamın üst bölgesi çok seyreldi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
8
Favori
24.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5, 6 senedir hep saçım dölüyor ve son bir senedir saçımın üst bölgesi diğer bölgelere göre yarı kadar daha az yoğunlukta ve hepde bol bol dökülmeye devam ediyor.

Genç yaşta kel kalacağım kafama çok takıyorum bu durumu ve elimden kayıp giden saçlara bir çare bulamıyorum.

• Genetik heralde, çok da önemli değil, kimse kimseyi tınlamıyor merak etme hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 yaşında böyle mi olayım? O zaman parayı bulup ektirsem bile çok seyrek olacak.

21 yaşındayım ve kafamın üst bölgesi çok seyreldi.
  • Ailede kel var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawloo

5, 6 senedir hep saçım dölüyor ve son bir senedir saçımın üst bölgesi diğer bölgelere göre yarı kadar daha az yoğunlukta ve hepde bol bol dökülmeye devam ediyor.

Genç yaşta kel kalacağım kafama çok takıyorum bu durumu ve elimden kayıp giden saçlara bir çare bulamıyorum.

Hoş geldin arkadaşım saç dökülmesi çaresi var

Sabahları 2 şeker kaşığı üzüm pekmezi iç geceleri yatmadan önce 2 şeker kaşığı üzüm pekmezi iç... günde 2 tane normal fırın ekmeği ye..günde 3 defa saçlarını normal musluk suyu ile ıslat soğuk olsun..haftada 2 defa et ye .. ayaklarını yukarı başını aşağı şekilde 5 dakika dur... yürüyüş yap 2 saat... Hayvansal yağ ye saç çıkarıyor

Çay kahve ayran yoğurt beyaz peynir sigara içki saç dökülmesi yapıyor içme yeme

bilgisayar ekranını küçük boy al 10 inch yada 12 inch olsun

Xray cihazlarından uzak durun. Alış veriş merkezleri saç döküyor

Cinselliği düşünmek saç döker mastürbasyon yapmak saç Döker

• trplayer kullanıcısına yanıt
    Hocam siz kısaca yaşamayın gibi bir şey demişsiniz.

Üzüm pekmezini hallederiz. 2 ekmekte yedik diyelim. Saçları da ıslatalım. Başımı aşağıda eğerim. Yürüyüş zaten yapıyorum.

Hayvansal yağ yiyemem. Çay, kahve hadi biraz tamam deriz de yoğurt ve beyaz peynirde mi yemeyelim?

Cinselliği düşünüp sabah akşam mastürbasyon da yapmıyorum ama akla illaki gelir.

Her neyse bunları yapınca kesin hiç saç dökülmesinden kurtuluyor muyuz?
  • hawloo kullanıcısına yanıt
    hocam döküldüğünü nasıl anladınız yani tam olarak saysanız kaç tane dökülüyor duştan sonra havluda veya kalktığında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saçı falan boşverde Avatarını beğendim
  • biraz vegan beslen ve kafanı iyi bi şampuanla yıka bakalım bi fark olacak mı?yoksa zaten genetiktir genetik olarak testosterona alerjin var buda kelleşme yapıyor.bu gen bende de var büyük ihtimal 22-23 kadar kafamda saç kalmaz baya seyrek zaten.baba tarafında saçlı adam yok dayımın 1 tanesi de kel zaten çok yüksek bi gen aktarım şansı var yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawloo

Hocam siz kısaca yaşamayın gibi bir şey demişsiniz.

Üzüm pekmezini hallederiz. 2 ekmekte yedik diyelim. Saçları da ıslatalım. Başımı aşağıda eğerim. Yürüyüş zaten yapıyorum.

Hayvansal yağ yiyemem. Çay, kahve hadi biraz tamam deriz de yoğurt ve beyaz peynirde mi yemeyelim?

Cinselliği düşünüp sabah akşam mastürbasyon da yapmıyorum ama akla illaki gelir.

Her neyse bunları yapınca kesin hiç saç dökülmesinden kurtuluyor muyuz?

Arkadaşım oturduğun yerden bilmişlik yapmıyorum 18 yıllık tecrübemdir... Anne baba saçsız olsada hatta tüm akrabalar saçsız olsada senin saçın dökülür diye bişey yok genetik değil... Saç dökülmesi çok büyük sorun yapmıyorsanız hiç bir söylediğimi yapmayın erkeğe saç veya saçsız olması fark etmez ikiside ayrı karizma vede güzelliği vardır...

Söylediklerimi 2 hafta uygula sabır et saçlarındaki farkı göreceksin ... tam uygula

Bu arada şampuan diş macunu vaks krem jöle parfüm uzak durun kullanma saç döker

Havlu Fön makinesi saç kurutma makinası saç dökülmesi yapıyor

SAÇLARINI 2 haftada bir kez şampuan ve sıcak su ile yıka...Şampuanı 15 günde 1 defa kullan

• Saçlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedJøhn

hocam döküldüğünü nasıl anladınız yani tam olarak saysanız kaç tane dökülüyor duştan sonra havluda veya kalktığında

Üç gün banyo etmedim diyelim. Yastığım da falan saç olur ve tarağı alıp saçımı tarasam 150 tane saç olurdu lavaboda. Üstüne yıkanıp havlu ile kurularken bile havluda saç olur.

Bugün saçımı iki kere yıkadım yıkarken dökülüyordu ve elimi saçıma her attığımda da bir iki tel saç geliyor şuan.

Haftada en az 4 gün 8 kere yıkıyorum o yüzden esikisi kadar döküldüğünü hissetmiyorum ama saçı uzun tuttuğumda döküldüğünü daha raha görüyorum. Kısa ikende dökülüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hawloo -- 2 Şubat 2016; 23:56:49 >

• Hayvansal yağ ile demek istediğim tavuk kanatları varya kızarmış derisi ile beraber ye.

Zeytinyağı saç döküyor

Suyu canın çektiği zaman iç zorla su içme saç döküyor

• hawloo kullanıcısına yanıt
    hocam yanlış anlamayın ama bu çok fazla sadece 2 günde 1 yıkasanız yeterli olur fazla yıkamak çok kötü.
  • Şapka tak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trplayer

Hayvansal yağ ile demek istediğim tavuk kanatları varya kızarmış derisi ile beraber ye.

Zeytinyağı saç döküyor

Bu neyin kafası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedJøhn

hocam yanlış anlamayın ama bu çok fazla sadece 2 günde 1 yıkasanız yeterli olur fazla yıkamak çok kötü.

Şampuan vs. kullanmıyorum sadece sıcak su.
  • Yaşım 19 eğer elimle düzeltmezsem aynadan baktığım zaman tepeden kelim gözüküyor.
    Ne amcam kel ne babam kel ne dayım kel (evlatlık espirisi yapmayın )
    Ne yapacağımı ben de bilmiyorum kime gittiysem çaresi yok geçmiş olsun diyip yolluyor

19da böyleysem hakikaten 25te nolucam ben

Edit: Seri takipteyim hocam belki bi çare bulurum buralarda

Kıvırcık olduğu için saçlarım her dışarı çıktığımda yıkıyorum (minimum haftada 5 yani). Şu an bile elimi saçımda dolasam 10 tel gelir elime.
    Yastığım,klavyem,lavabo,küvet,banyo her yer benim saçlarımla doluyor evde resmen son 1 yılda psikolojumu bozdu saç dökülme hızı.
    Ara ara argan yağı sürüyorum dökülmeyi önlediğini daha göremedim ama yumuşatıyor daha canlı hale geliyor en azından.

Yaklaşık 6-7 yıldır Head&Shoulders Klasik kullandım saçlarım dökülmeye başlayınca Bioblus'a geçtim(kırmızı olan) o da iyice naylon gibi yapınca saçlarımı Gliss kullanmaya başladım. Pek değişen bir şey yok. Şampuan tavsiyelerine de açığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selaminaleykum -- 3 Şubat 2016; 0:31:50 >

• Trevor gibi olcaniz

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

quote:

Orijinalden alıntı: trplayer

Hayvansal yağ ile demek istediğim tavuk kanatları varya kızarmış derisi ile beraber ye.

Zeytinyağı saç döküyor

Bu neyin kafası

Hoş geldin arkadaşım

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.