Şimdi Ara

21 yaşındayım ve kafamın üst bölgesi çok seyreldi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
8
Favori
24.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yav he he :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

Yav he he :D

Donanımhaberin fatihi hoş geldin sultan arkadaşım

• Mèrt M kullanıcısına yanıt
    Sprey formunun yalnızca %4'ü dolaşıma katılıyor minoxidilin kardiovasküler sisteme etkisi yok.

• quote:

Sprey formunun yalnızca %4'ü dolaşıma katılıyor minoxidilin kardiovasküler sisteme etkisi yok.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1386573/
  • Mèrt M kullanıcısına yanıt
    Attığın linkte kısa vadede bir zararının olmadığı uzun vadede yıllarca süren tedavide güvenlik amacıyla tedbir alınabileceği yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih617 -- 3 Şubat 2016; 2:55:42 >
  • quote:

Attığın linkte kısa vadede bir zararının olmadığı uzun vadede yıllarca süren tedavide güvenlik amacıyla tedbir alınabileceği yazıyor.

Kısa vadede sağlıklı kişilerde zararı yok ancak koroner hastalığı olan kişiler için güvenliğinin kanıtlanması gerektiği yazıyor. Ayrıca 6. aydaki önyükteki ve sol ventrikül kitlesindeki artışlar istatistiksel olarak anlamlı. 6 aylık kullanım klinik anlamda bir soruna yol açmayabilir ancak minoxidilin yıllarca kullanılması gerekiyor. 10 yıllık kullanım sonucu sol ventrikül hipertrofisi gelişmeyeceğinin garantisini veren bir çalışma yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trplayer

quote:

Orijinalden alıntı: hawloo

5, 6 senedir hep saçım dölüyor ve son bir senedir saçımın üst bölgesi diğer bölgelere göre yarı kadar daha az yoğunlukta ve hepde bol bol dökülmeye devam ediyor.

Genç yaşta kel kalacağım kafama çok takıyorum bu durumu ve elimden kayıp giden saçlara bir çare bulamıyorum.

Hoş geldin arkadaşım saç dökülmesi çaresi var

Sabahları 2 şeker kaşığı üzüm pekmezi iç geceleri yatmadan önce 2 şeker kaşığı üzüm pekmezi iç... günde 2 tane normal fırın ekmeği ye..günde 3 defa saçlarını normal musluk suyu ile ıslat soğuk olsun..haftada 2 defa et ye .. ayaklarını yukarı başını aşağı şekilde 5 dakika dur... yürüyüş yap 2 saat... Hayvansal yağ ye saç çıkarıyor

Çay kahve ayran yoğurt beyaz peynir sigara içki saç dökülmesi yapıyor içme yeme

bilgisayar ekranını küçük boy al 10 inch yada 12 inch olsun

Xray cihazlarından uzak durun. Alış veriş merkezleri saç döküyor

Cinselliği düşünmek saç döker mastürbasyon yapmak saç Döker

Yav uydurma! Yoğurt saç mı döker? Saç dökülmes genetiktir ve stresten dolayı olabiliyor. Üzülmeyin hocam .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• trplayer kullanıcısına yanıt
    Ayran yoğurt beyaz peynir saç dökülmesi yapıyor içme yeme demişsiniz ama burada yanlış bilgi vermişsiniz. !

B2 Vitamini: Vücudunuzda B 2 vitamini eksikse bunu çok kolay anlayabilirsiniz. Saç kökleri çok çabuk yağlanıyor, uçları ise kuru kalıyorsa bu B2 eksikliğinin bir belirtisidir. Bu vitamini sayesinde bizim saçlarımız sağlıklı bir görünüme sahiptir. B2 vitamininin kaynağı süt ürünleri, et, karaciğer ve ekmektir.
  • Benimde dökülüyor ve seyrelmeye başladı. Ne baba ne anne tarafı kel 81 yaşında dedemin bile kafası saçla dolu... Saç tellerim çok inceldi öncekine oranla.

• Multivitamin kullanın. Gerçi önceden kullanmaya başlasaydınız daha iyi olurdu ama işte.
  • Alt bölgesi seyrelmiyorsa sıkıntı yok devam

• quote:

Orijinalden alıntı: abraxsas

Ayran yoğurt beyaz peynir saç dökülmesi yapıyor içme yeme demişsiniz ama burada yanlış bilgi vermişsiniz. !

B2 Vitamini: Vücudunuzda B 2 vitamini eksikse bunu çok kolay anlayabilirsiniz. Saç kökleri çok çabuk yağlanıyor, uçları ise kuru kalıyorsa bu B2 eksikliğinin bir belirtisidir. Bu vitamini sayesinde bizim saçlarımız sağlıklı bir görünüme sahiptir. B2 vitamininin kaynağı süt ürünleri, et, karaciğer ve ekmektir.

Hoş geldin arkadaşım süt ve kaşar peyniri yiyin ama yoğurt ayran ve beyaz peynir Saç Döküyor vücuttaki kan oranını düşürüyor...... ayrıca et ve 2 tane normal fırın ekmeği yiyin ... çavdar ekmeği saç dökülmesi yapıyor. .. kimseye zorlama yapmıyorum üzüldüğüm için yardımcı olmaya çalıştım... Ayrıca yastığınız silikon olmasın kuş tüyü daha sağlıklı

• Saç dökülecekse dökülür, altta yatan bir sebep varsa (demir çinko eksikliği vs.) onlarda saç döker ancak saçı dökülen erkeklerin büyük çoğunluğunda altta yatan bir sebep yoktur. O yüzden öncelikle bir cilt doktoruna gitmeni öneririm. O da minoxil önerecektir maalesef şu an tek çare minoxil.
    Ben bu bilgiyi bilimsel bir yazıda okudum ve paylaştım, sen diyorsun ki yoğurt ayran ve beyaz peynir Saç Döküyor. Sanamı inanayım bilimsel makaleyemi ? oyüzden diyorumki verdiğin bilgi yanlış, bu arada bu bilgiyide bir kaynaktan edinmedim.

Ayrıca Yoğurt ve ayran ın kanser tedavisinde çok faydalı olduğu da, doktorlar tarafından söyleniyor.

Tabi burada ki yoğurt ve ayranın doğal olması lazım, bakkaldan (marketten) alınan ne kadar fayda sağlar tartışılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abraxsas -- 3 Şubat 2016; 10:11:24 >
  • Saç dökülmesinin nedenleri
    Sabit oturmak...yürüyüş yapmamak...bilgisayar ekranı televizyon evdeki ışıklandırma .mikro dalga fırın .elektrikli Isıtıcılar. Alış veriş merkezleri. . Xray cihazları.. diş macunu jöle vaks krem şampuan saç kremi... havlu ile saç kurutma .. Fön ve saç kurutma makinası... Cinselliği düşünmek... mastürbasyon yapmak... çay kahve yoğurt ayran beyaz peynir çekirdek fıstık fındık kuruyemiş çok yemek... kola asitli içecekler. .. Maden Suyu ..soda .. ve normal içme suyu dahi istem dışı içiliyorsa saç dökülmesi yapıyor... midedeki gazı içinde tutmak...

Saç dökülmesinin Önlemleri

Sabahları 2 şeker kaşığı üzüm pekmezi iç geceleri yatmadan önce 2 şeker kaşığı üzüm pekmezi iç

Günde 2 tane normal fırın ekmeği ye

Günde 3 defa saçlarını normal musluk suyu ile ıslat soğuk olsun

10 günde bir defa şampuan ve sıcak su ile saçlarını yıka .. 15 günde olabilir

Bilgisayar ekranını küçük boy al 10 inch yada 12 inch olsun. . Ben laptop bilgisayar ekranını masaüstü bilgisayarıma yaptırdım 10 inch gerçi sony xperia z3 tablet yada z4 tablet iyi

Cinselliği düşünmek dahi saç dökülmesi yapıyor. .

Mastürbasyon saç döker

eve toprak getirin kovaya koyun çıplak ayakla 15 dakika basın ellerde dahil

Bu söylediklerimi 15 gün uygulayın Farkı görün ama bilgisayar ekranı büyük olmayacak yada 15 gün bilgisayara bakmayın Saçınızdaki iyi değişimi görün

• Saçları korumak, güçlendirmek ve yeniden saç oluşumunu desteklemek için;

günlük tüketilmesi gereken gıdalar
    -siyah kuru üzüm
    -muz
    -somon balığı
    -yeşil çay

Temizlik alışkanlıkları
    -soğuk su ile günlük yıkamak
    -haftada 1-2 kez konazol şampuan

Uzak durulması gereken temizlik alışkanlıkları
    -Sıcak su
    -şampuan ve sabunlar
    -jöle, briantin, fön, havlu ile kurulama

Harici saç bakım ürünleri
    -Minoksidil içerikli ürünler (minoksil, spectral, rogaine vs)
    -Elseve ariginin losyon
    -Dermaroller

Destekleyici oral ürünler
    -biotin içerikli haplar
    -propecia ya da proscar (günlük 1/5)
  • quote:

Orijinalden alıntı: selaminaleykum

Yaşım 19 eğer elimle düzeltmezsem aynadan baktığım zaman tepeden kelim gözüküyor.
    Ne amcam kel ne babam kel ne dayım kel (evlatlık espirisi yapmayın )
    Ne yapacağımı ben de bilmiyorum kime gittiysem çaresi yok geçmiş olsun diyip yolluyor

19da böyleysem hakikaten 25te nolucam ben

Edit: Seri takipteyim hocam belki bi çare bulurum buralarda

Kıvırcık olduğu için saçlarım her dışarı çıktığımda yıkıyorum (minimum haftada 5 yani). Şu an bile elimi saçımda dolasam 10 tel gelir elime.
    Yastığım,klavyem,lavabo,küvet,banyo her yer benim saçlarımla doluyor evde resmen son 1 yılda psikolojumu bozdu saç dökülme hızı.
    Ara ara argan yağı sürüyorum dökülmeyi önlediğini daha göremedim ama yumuşatıyor daha canlı hale geliyor en azından.

Yaklaşık 6-7 yıldır Head&Shoulders Klasik kullandım saçlarım dökülmeye başlayınca Bioblus'a geçtim(kırmızı olan) o da iyice naylon gibi yapınca saçlarımı Gliss kullanmaya başladım. Pek değişen bir şey yok. Şampuan tavsiyelerine de açığım

Schwarzkopf kullan.Bonacure serisi bende kepek ve kaşıntı yapmasına rağmen iyidir.Ama kepeği önlemek için Head Shoulders alayım dedim.2 hafta kullandım saçlarım plastik gibi duruyordu aynadan.Diğer bütün market sampuanlari plastik gibi yaptı.Paraya kiyacaksin biraz.Loreal Paris,3dmen,kerastese falan kullanicaksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: abraxsas

Ben bu bilgiyi bilimsel bir yazıda okudum ve paylaştım, sen diyorsun ki yoğurt ayran ve beyaz peynir Saç Döküyor. Sanamı inanayım bilimsel makaleyemi ? oyüzden diyorumki verdiğin bilgi yanlış, bu arada bu bilgiyide bir kaynaktan edinmedim.

Ayrıca Yoğurt ve ayran ın kanser tedavisinde çok faydalı olduğu da, doktorlar tarafından söyleniyor.

Tabi burada ki yoğurt ve ayranın doğal olması lazım, bakkaldan (marketten) alınan ne kadar fayda sağlar tartışılır.

Hoş geldin arkadaşım yoğurt ve beyaz peynir kansere iyi gelebilir ama saçı döküyor ben saçlardan söz ediyorum

18 yıllık tecrübemi ve Gözlemlerimi yazıyorum isterseniz gözlemlerimi umursamaz Gözleme arasına Beyaz peynir koyup yoğurtla yiyin umrumda değil dicem ama üzülüyorum

• Yasim 19 sanirim 3-4 senedir benimde saclarim dokuluyor, yan taraflarim tamamen acildi eger 2-3 sene icerisinde bu sekilde gitmeye devam ederse.
    Bende saç için dedim zaten lafı, bir yerinden alıp yanlış yazmışım gibi yorumlamışsınız, ben kanser için olanı sadece ek bilgi olarak verdim.
    Bu arada üzüleceğin bir durum yok insanlar yesin faydalı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.