Şimdi Ara

21 YAŞINDA TIP FAKÜLTESİNE BAŞLANIR MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
3
Favori
3.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tıp fakültesine başlama boşver... Yazık valla yılların gidiyor... Sonucunda geldiğin nokta da hiç iyi değil... Hiç kimse de sabır, saygı, sevgi yok artık...
  • Bizim dönem bırlerde 45 yaşında bir amca var. Abi değil amca diyor millet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok geç pnp millet o yaşta ölüyor
  • Gerçekten istediğin bölüm ve meslek ise 25 te bile başlanabilir hayat karşına bir şey çıkarmazsa daha uzun yıllar yaşayacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babam 26-27 yaşında mezun olmuş, hiçbir sıkıntı da olmamış, hatta bu sayede annemle tanışmış. Yaşı fazla bunu işe almayalım denilecek bir meslek de değil zaten, hiçbir zararı olmaz.
  • Bu tiple seni tip fakultesine almazlar, bosa ugrasma.
  • Yaş 27 oluyor senin için çok problem değilse git ama insan 20li yaşlardan sonra kolay kolay çalışma isteği duymaz derslere falan, tıp aşırı ezberci bir bölümdür kendine güveniyorsan gidersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

Girersem sınıfta kalacağımı sanmıyorum.

26 yaşımdayım kpss'ye hazirlaniyorum seneye memurluk gelsin gelmesin hukuk için çalışıcam.

Sırf ailem mutlu olsun sevinsin diye. Tıp için 30 yaşında bile başlanır. Hele sen daha geç başladığın için okuduğun bölümün önemini ne kadar kutsal bir meslek olduğunu daha iyi idrak edersin.

Bunları hiç düşünme çalış kazan insanlara çok büyük yararın olsun. Yolun açık olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler hepinize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIT N RUN

30 yaşında bile başlanır

vay the mentalist ha.5 sezon yada 4 sezon falan izledim.redi en son gördüğümde Patrick'in üstüne basıyordu kovboy ayakkabısıyla :D
  • başlanır hocam Düşünsene belki 2-3 yıl geriden başlıcaksın ama önündeki onlarca yıl doktor olmanın keyfini düşünceksin
    Ama istiyosan ol hocam çalışma koşulları felan iyi düşün
  • Bak hocam ben 20 yaşındayım anestezi tek. olarak memurum bu yaşta arabam var işim var daha ne isteyeyim der bazı insanlar.Ben ise istifa edip bilgisayar mühendisliği okumayı düşünüyorum senin soruyu bende çevreme sordum ve anladığım kadarıyla kaç yaşında olursan ol okumanın ve meslek sahibi olmanın yaşı olmaz senin kaybedeceğin birşey yok ben hem memuriyetimi kaybedecem hemde gidecek zamanı kaybedecem yine baba eline bakacam para biriktiremezsem ne istiyorsan onu gerçekleştir yoksa benim gibi mutsuz olursun

• Başlanmaz dersek ne yapcan?

• Bizim dönemde 45 yaşında bir abla var, 57 yaşında eczacı bir abla var, 40 yaşında öğretmen bir abi var. Gerisini sen düşün artık.

+ Olarak da ben hiç dönem kaçırmadan girdim ama sınıfın %90'ı dönem kaçırmıştı. Ben 93'lüym. 1 ay sonra intörnüm seneye de okul bitiyor. Ama arkadaşlarımın çoğu ortalama 90'lı.
  • Geçen benim tıpçı kuzen geldi arkadaşlarıyla. Beraber gezecez. 2 erkek 4 kız. Erkeğin biri böyle baya büyük gösteriyor. İşte kahvaltı yapıyoz dedi bizim zamanımızda fen liseleri çok zordu dedi 2005 2006 falan dedi. Ulan dedim noluyo. İleriki vakitlerde sence ben kaçlıyım dedi. 95 falan dedim 91 liyim dedi. Adam meğerse askeri lise çıkışlı harp okuluna geçmiş orayı bırakmış tıpa geçmiş. 1. sınıf şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

?

18 yaşını geçtiysen çok geç birader sen en iyisi sanayide bir ustaya git çırak ol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banlanacak Olan Adam

quote:

Orijinalden alıntı: HIT N RUN

30 yaşında bile başlanır

vay the mentalist ha.5 sezon yada 4 sezon falan izledim.redi en son gördüğümde Patrick'in üstüne basıyordu kovboy ayakkabısıyla :D

Patrick jane adamdır

• Ben 20 de basladim okulda 18 yasinda cok az kisi var hele benim gibi hazirliki olan bir yerdeyseniz 18 yasinda adam bulamiyorsunuz.

21de de baslanir 22de de sikinti yapmayin ayrica herkes ilk yilindan kazanmiyor cogu kisi de okurken takiliyor yas herturlu gelir gecer onemli olan istedigin yerde olmak.

• Bizim sınıfta 30 yaşında biri var, eczacılığı bitirmiş ve tıp isteyip okuyamadığı için şimdi de tıp okuyor. İdealin varsa geç değil bence.

• Bu gidişle kazanamıycaz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.