Şimdi Ara

21 YAŞINDA TIP FAKÜLTESİNE BAŞLANIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
3
Favori
3.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Başlanır. çünkü öyle yapmayı düşünüyorum😀 neden başlanmasın ya? 24 degıl de 27 yaşında mezun olmak çok mu kötü? Gerçekten dr olmak ıstıyorsan 3 sene sıkıntı olmamalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversite mi bıraktın?
  • Hayır mezun kaldım 19 yasındayım su an, lys kasıyorum ama bu sene gene calısmadım hep bahane uydurdum, evdeydım bı de. Bu sene aılem tekrar kalmama ızın vermıyo ama 2 sene sonra tıp ıcın tekrar gırıcem sınavlara. onu da onaylıyolar zaten. senın hıkaye ne?

• 30 yaşında bile başlanır
  • Tıp 3'üm 30 yaşında aktif olarak okuyan 27 yaşında 1.sınıf olan sınıf arkadaşım vardı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    22 yaşında üni başlamak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 18 yaşında girip hazırlık okuyup 1senede kalan inanamayacağın kadar insan var bunlar 20 yaşında başlamış oluyor.Düzgünce kalmadan geçersen hiçbir sıkıntı olmaz.Kalsanda sıkıntı olmaz bizim fakültede 40yaşında aftan yararlanan bir kadın var sınıfta azmetmiş okuyor ne olacak 21yaştan
  • Öyle bir başlanır ki ebesi bile şeyapılır

• bir daha düşün :d  21 YAŞINDA TIP FAKÜLTESİNE BAŞLANIR MI?
    24 le başlayan var
  • 21 yasi ne zannediyonuz siz ,garanti is istiyorsan direk oku

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

?

Diplomanı alınca torununla bir fotoğraf çektirirsin artık.

• Başlanır tabi niye başlanmasın , eğer gerçekten doktor olmak istiyorsan başla tabi. 1 sene hazırlık okursun , 6 sene de tıp eğitimi , 1 sene de sınıfta kalsan bir şekilde okul uzasa. 8 yıl eder. 21+8 = 29 yaşında mezun olursun.Sonra bir de tus gibi sınavlara hazırlanırsın falan uğraş uğraş dur
  • xxxkingdom kullanıcısına yanıt
    Girersem sınıfta kalacağımı sanmıyorum.
  • Sağlık bakanlığının planı pratisyen sayısını arttırmak, bunun için tıp fakültelerini arttırmak fakat uzmanlık kontenjanlarını düşürmek. Bu yönde adımlar ve şehir hastaneleri inşaatları var. Muhtemelen bikaç yıl içerisinde uzman olmanın yolu baya kapanacak.
    Pratisyen kalmak istiyorum diyorsan gir, yoksa artık girilmez türkiyede tıpa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

Girersem sınıfta kalacağımı sanmıyorum.

Tabi negatif konuşmamak gerekir. Sen kendine güveniyorsan ve çok çalışırım diyorsan orası ayrı.Ama çok çalışman gerekecek bunu söyleyeyim. Tıp okuyan arkadaşlarımdan biliyorum.Normal zamanlarında günlük 4-5 saat ders çalışır en az ders çalışan kişi. Sınav zamanı da günlük 8 saat ders çalışırlar okul harici. Kimisi de full hep ders çalışır.Günlük sadece 1 saat televizyona bakar , geri kalan zamanda hep ders çalışır.
    Eğer ingilizcen çok iyi ise , hazırlığa başlamadan bir sınav yapıyorlar. 85 gibi bir not alman gerekiyordu sanırım.Eğer değişmedi ise yine öyle bir şeydir.1 sene hazırlığı otomatikmen atlarsın , okulu da hiç uzatmassan 6 senede direk bitirirsin. Tabi bunları başarmak çok zor.

• Başlanır, bizim sınıfın yaş ortalaması zaten 20 ye yakın. 1. sınıfım.

• Başlanır hayallerin peşinde koşmanın yaşı olmaz, siz bakmayın başlanmaz diyenlere. Belki de çok saygın bir doktor olacaksınız bunu bilemezsiniz. Ulan bazıları öyle konuşuyor ki 21 yaşında sanki ihtiyarlıyor insanlar hiçbir şey olmaz gibi bir algıları var, takmayın bu insanları.

• malesef 18 den sonrası pek umut vadedici değil
  • 2.üni okuyorum yaş 26 ilk sene bitiyor 1.sıonıf ben derdinde degilim ortam felan hayat güzel sen 21'sin dert etme bunu okumanın yaşı yok bu günler gelmez daha okumana bak kardeşim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.