? |
22 yaşında üni başlamak
22 yaşında üni başlamak
(En Son Oy Tarihi: 13.5.2024)
-
-
25 yaşında yeni bölüme geçmek istiyorum. en iyisi intihar falan edeyim
-
50 yasinda abi var tip 1. Sinif (kel)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
(kel)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hicbir sekilde gec değil bence. Önemli olan bu hayatta olabildiğince erken davranmaktır
Up
21 yaşında başladım ve velet dolu sınıf ama benim gibi olan 4-5 kişilik bir grubumuz var
Olay sende bitiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarveyinStajyeri -- 29 Aralık 2023; 17:4:31 >
Son kez up
24 yaşımda sınava hazırlanıyorum hocam hatta sınava da çalışmaya geç başladım .
Kendini başkalarıyla ne kadar az kıyaslarsan o kadar mutlu olursun hocam diğer türlü işin içinden hiçbir türlü çıkamayız.
Bunu söyleme ihtiyacı hissettim çünkü bu soruyu gördüğüne göre muhtemelen kendi hayatını başka hayatlarla kıyaslıyorsun.
Kendi hayatımdan örnek vereyim,
Arkadaşlarım var kimisi evlendi kimisi nişanlı kimi ev sahibi bende hiçbiri yok şu anda ama pek de ilgilenmiyorum çünkü şuna buna bakarsam kendi hayatımı yaşayamam.
Bu yüzden sen kendi bulunduğun durumu daha ileriye taşımak istediğin, kendi hikayeni başkalarınınkiyle kıyaslamadığın sürece geç değildir.
-
25 yasinda doktorayla mezun olanlar var
Ya hocam herkes aynı kalıptan çıkmış gibi aynı şeyleri aynı vakitte yaşamak zorunda mı yahu ?
Birinin 25 yaşında doktora sahibi olup diğerinin lisans eğitimine yeni başlıyor olmasının nesi anormal geliyor ki bu tarz bir kıyaslama yapıyorsun ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrcomposer -- 29 Aralık 2023; 19:47:21 > -
1. Soruya cevabım evet
2. Soruya cevabım ? bitişik
Hocam doğru diyorsunuz da bunu kaldıracak psikoloji herkeste olmaz, ona göre hareket etmek lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hedef ne hocam? Ben de bir kurumda çalışıyorum ve sınava hazırlanıyorum iş ve ders çok ağır geliyor ve bende geç kaldım. Aynı yaş sayılırız. :)
-
Hocam çevrenizin görüşü nasıl? Bir de iş ile birlikte mi ders çalışıyorsunuz
Hocam çalışmıyorum bu yüzden ders çalışma konusunda bir problemim yok genelde rahatlıkla vakit ayırabiliyorum.
Ailem bu konuda destekçim, aile desteğini aldıktan sonra da şu bunu demiş o onu demiş pek de bir önemi kalmıyor.
@Etzel45 Sayısalda 40-80k aralığı hocam. Allah yardımcın olsun, aşırı uçuk hedef olmadığı müddetçe hâlâ vakit olduğunu düşünüyorum. Geç kaldım demek genelde moral bozucu olabiliyor.
@Atmaca. Hocam sonuçta insanız şartlara bir noktada adapte sağlıyoruz öyle ya da böyle, şartlandıktan sonrası bir şekilde geliyor.
-
Mezun olduğunuzda 28-29 yaşında olacaksınız hocam. Sağlam bir irade ile yola koyulmak gerekir. Her şey gönlünüzce olsun.
Hangi bölümde nasıl bir yol çizmeyi düşünüyorsunuz ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Normal şartlarda bu soruya tereddütsüz olumlu cevap verirdim ama artık okumanın net bir avantaj olup olmadığından emin olamıyorum. Hedef ilk 20 bin değilse mantıklı değil bence. Ara elemanlar birçok sektörde daha çok para kazanıyor. İş yüklerinin de çok farklı olduğunu düşünmüyorum.
-
Ara eleman yetiştiren yer yok ki 20 yaş yukarısı için. Yaşı küçük olanları alıp istediklerini yaptırıyorlardır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
24 yaşımda sınava hazırlanıyorum hocam hatta sınava da çalışmaya geç başladım . Kendini başkalarıyla ne kadar az kıyaslarsan o kadar mutlu olursun hocam diğer türlü işin içinden hiçbir türlü çıkamayız. Bunu söyleme ihtiyacı hissettim çünkü bu soruyu gördüğüne göre muhtemelen kendi hayatını başka hayatlarla kıyaslıyorsun. Kendi hayatımdan örnek vereyim, Arkadaşlarım var kimisi evlendi kimisi nişanlı kimi ev sahibi bende hiçbiri yok şu anda ama pek de ilgilenmiyorum çünkü şuna buna bakarsam kendi hayatımı yaşayamam. Bu yüzden sen kendi bulunduğun durumu daha ileriye taşımak istediğin, kendi hikayeni başkalarınınkiyle kıyaslamadığın sürece geç değildir. |
50 yasinda abi var tip 1. Sinif (kel)
|
boşa kandırmayın kendinizi baya geç 22 yaş,insanlar 4 yıllık üniyi bitiriyor 22 yaşında sen daha yeni başlıyorsun |
(kel) |
Benzer içerikler
- açık lise obp öğrenme
- ayt biyoloji kaynak önerisi
- 345 tyt deneme pdf
- 3d yayınları pdf telegram
- yks 400 puan kaç bin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X