Bir ara ne kadar video varsa hepsini izlemiştim. Çok eğlenceli oluyor. Buda güzel. Birde tamer karadağlının videosu var. 8 aksan konuşuyor kendisi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
avustralya aksanınından hiçbir zaman hiçbir şey anlayamıyorum :)
her zamanki gibi yine avustralya aksanı bana çok karmaşık geldi :)
quote:
Orijinalden alıntı: turist ömer
Acayip yuvarlayıp bazı kelimeleri bitirmiyorlar bile hele yaşlı biri olunca adam flemenkçe konuşuyor gibi bizim bi dedemiz vardı o geldi evimize misafir biraz denedik imkansız gibi
quote:
Orijinalden alıntı: Lawliet
quote:
Acayip yuvarlayıp bazı kelimeleri bitirmiyorlar bile hele yaşlı biri olunca adam flemenkçe konuşuyor gibi bizim bi dedemiz vardı o geldi evimize misafir biraz denedik imkansız gibi
hocam italki'de avustralyalı bir ingilizce öğretmeni gördüm. birde tanıtım videosu vardı. neyse, bi izleyeyim dedim, ama hiçbir şey anlamadım. yav bu neyce konuşuyor dedim, acaba ingilizce değilde başka bir dil mi öğretiyor? :S dediği hiçbir kelime belli değil ama mesela, araba= car = okunuşu ise kar , avustralyalılar ise bunu aynen şöyle okuyorlar: kaa.
öyle. acayip yuvarlıyorlarki! :D
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Lawliet
quote:
hocam italki'de avustralyalı bir ingilizce öğretmeni gördüm. birde tanıtım videosu vardı. neyse, bi izleyeyim dedim, ama hiçbir şey anlamadım. yav bu neyce konuşuyor dedim, acaba ingilizce değilde başka bir dil mi öğretiyor? :S dediği hiçbir kelime belli değil ama mesela, araba= car = okunuşu ise kar , avustralyalılar ise bunu aynen şöyle okuyorlar: kaa.
öyle. acayip yuvarlıyorlarki! :D
Alman aksanı ile konuşuyolar ama neden bilemedim
UYARI
Aksanlar ne kadar çok değil mi ? Fransız Fransız gibi ingilizce konuşur, İtalyan İtalyan gibi, Rus Rus gibi ancak bizim Türkler Amerikalı gibi :) yani öyle sanır fuck kelimesini duymayınca konuşanı kınamaya başlarlar ''ha haaa aksana bak lan olum ingilizce bilmiyorsan susta rezil olmaz bari ha ha'' ancak kendisi ağzını açıp selam bile diyemez, diğeri şakır şakır konuşur ama bizim ki beğenenmez :) bu yüzden eleştirilme korkusu sinmiş insanımıza eleştiren asla yabancı olmaz hatta sevimli ve sempatik bile gelirsiniz ancak Türk Türkü eleştirir maalesef böyledir..
Mustafa Koç'un İngilizce konuşmasını örnek olarak verebiliriz. Bu adam Üniversiteyi Amerika'da okuyor. Çok iyi seviyede İngilizcesi var. Fakat aksan yapacağım diye kendisini kasmıyor. Aksan konusunda gerçekten çok takıntılıyız. Bu takıntı belki de bizim İngilizce konuşamamamızın önünde en büyük etken.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme