Şimdi Ara

2080Ti' ın helvası fıstıklı olsun :) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
3
Favori
34.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
219 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben şunu anlamadı. Dünden beri takip ediyorum bu konuyu. Cigusu 2080 alan adam da para bilmem ne kadar umurunda olmaz şu olmaz yanına bir pc daha alır diyo. Madem olmuyor neden bu kavgalar kaç gündür. Sanki her 2080 alan milyoner arkadaş. Onu geçtim kimisi vergi diyo kimisi bu diyo. Nvidia kendi sitesinde TL OLARAK TL TL OLARAK 4800 DEN başlayan fiyat diyor. Referans olarak. Bu fiyatı biçiyor. Firmalar kendi çözümleri ile urettikce 300 500 oynasa hadi 5500 olsun oda max. Kavga etmeyin boş yere.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: An Idiot Abroad

    O helvayı sen ye bence. Benim dururum müsait. Birini satar diğerini alırım. Amerika’da hayat rahat. Ama sen bu kafayla GeForce 9400 kullanmaya devam edersin.
    amerigalı işin gücün yok reddit bitti donanımhaber de fakirlere yorum mu yazıyorsun

    çakma amerigalı :




  • quote:

    Orijinalden alıntı: acaluka

    Ben de aynı fikirdeyim hocam. Hayatımda hiç AMD ürünü kullanmadım ama son PC'mi 2017 başında topladım. Şimdi meslek gereği yeni sistem almam gerekiyor yavaş yavaş. Bakalım AMD de yapsın hamlesini, duruma göre Ryzen + Radeon GPU tercih edebilirim.

    Bu arada 3070 için konuşuyorum, AMD kesinlikle V-ram' den vuracaktır. 8GB büyük handikap, AMD denk kartını 10-12 GB V-ram ile piyasaya sürecektir.
    Böyle bir kart alıyorsan 4k oynayacaksın demektir yani 8gb gram az daha yuksek olmalıydı ki benim için 1080p oyun hala yeterli donanım işine girmem yoksa duru durağı yok bir sistem topladım yeter uzun süre bana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değilde,3070in gddr6,3080in gddr6x olması kafamı karıştırıyor.3080 almaya çalışacam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı arkadaşlar sormuş özelden. Hocam fiyati nerden biliyorsunuz. Türkçe sitede mi yaziyor. 4800 Tl kesin mi filan gibisinden. Arkadaşlar ben demiyorum. Nvidia Türkiye söylüyor bunu. Ha şöyle olur asus rog modelini alırsınız 5500 tl olur. Sapphire nitro alırsınız 4900 tl olur. Giga alırsınız 5200 olur. Başlangiç fiyatlar bunlar. Geri kalanlari üretici firmalar ve kartın soğutmasi belirler. Ama öyle 6 7 mümkün değil. Nvidia Türkiyede ki başlangiç fiyatini açiklamiş. Kdv kar vs hepsi içinde. Ha derseniz ki magazalar pahalı satar. O zaman ucuza satan kazanır. Diğerleride fiyatlari indirmek zorunda kalır. Onu dert etmeyin. Kimse Algida dondurmamın fiyatı budur dedikten sonra ona kafasina göre bedel ekleyip de satamaz. 6 liraya gelen dondurmanin içine 75 kuruş kar payı zaten vardir. Herşeyde bu şekildedir. Sıcakt2080Ti' ın helvası fıstıklı olsun :)an dondurma örneği verilmiştir .




  • Max 3000 diyenler 5000e düşsünde alsam diye 2.el ilanlarında geziyordur, 3070 tr fiyatları ortaya çıksın ağlama duvarına dönecek yine buralar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cpt. Foley

    2080Ti'a para veren adam, sence kartı satıp satamamanın sıkıntısına düşer mi? Bu muhabbete anca senin gibi açlıktan ağzı kokanlar girer O kartları satın alan adamlar koleksiyon olarak saklıyor ya da 2. PC'sinde kullanıyor :)

    Bu arada RTX 3070, RTX 2080Ti'dan daha hızlı olacak konusu hikaye. RTX 2070, GTX 1080Ti'dan hızlı olacak da demişlerdi ama karşılaştırmalar ortada. Nvidia'nın gösterdiği performans grafiği ray tracing tabanlı bir grafik. Saf işlem gücünü yansıtmıyor.

    Şayet, benim söylediğimin tam tersi olursa, bu PC oyuncuları için iyi bir gelişme olur. Nvidia'nın bu hamlesi, AMD'yi de bu performanslara yakın bir kart çıkarmaya zorlar ve daha ucuza satacakları için, 2K, 4K oyunculuğu standart bir hale gelir. PC oyun piyasası kazanır, konsola olan ilgi azalır.

    Senin gibi, açlıktan ağzı kokanlar da milletin ekran kartı üzerinden komikli espriler yapmaya çalışır
    Hocam keşke 2080 mağduru olduğunuzu bu kadar belli etmeseydiniz.




  • WhyNot? kullanıcısına yanıt
    500 doların nvidia resmi olarak mı yaptı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NitroNos

    500 doların nvidia resmi olarak mı yaptı ?
    Yukarida yazdim hocam. Nvidia TR resmi sitesinde fiyatlari yayinlandi. 3070 4805 TL DEN başliyor. Marka ve model e göre değişecektir 300 500 tl fark. Ama en ucuzu 4805 tl. KAR PAYI KDV VS. içinde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NitroNos

    500 doların nvidia resmi olarak mı yaptı ?
    2080Ti' ın helvası fıstıklı olsun :)
  • Ne vergisinden bahsediyorlar.Adamlar eşsek gibi kocaman yazilarla nvidia turkey sayfasinda TL olarak referans kart uzerinden fiyatı sabitlediler.Hadi olsun custom modellerde uzerine 750-1000 tl o da en fazla ne olur o zaman 8 bin liraya mis gibi canavar gibi rtx 3080 alırsın.Yok bilmem 10 bin miş soyleymis nerenizden uyduruyonuz arkadas.Uzaydan sinyal mi geliyor nedir..Maksimum 8 bin diyorum ben 3080 e.Fiyat da oldukca makul olur.Ust seviye bir kart sonucta adamlar gidipde sana bana 4 bes bine vercek halleri yok ya.Haberi olmayanlara link atalım incelesinler.Fiyat bir kere TL ye cevrilmisse iş bitmiş demektir.Onun uzerine vergidir odur budur koyamazsin.Olay direk Tl bazinda yurtici lokal fiyatlamadan kapanmiş olur.Kargasaya gerek yok cok basit ve net bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurt dışı kaynaklı sitelere baktım başlayan fiyatlarla diyor inşallah daha fazla ucuzlar 200-300 dolar olurda düzgün bir bilgisayar toplarız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İkisini de alacak paranız var heralde ki sidik yarıştırıyosunuz böyle bir zamanda?
  • Uygun fiyat yapılmasının en büyük nedeni RTX teknolojisini daha çok yaymak istemeleri diye düşünüyorum. 2000 serisine okadar para veren adam takmaz zaten hatta sevinir ucuz çıktı diye. Burdaki saçma olan bazılarının bu tarz duruma kına yakması???

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RaNCeR91 R kullanıcısına yanıt
    Bu adami yakalayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 bine 3070 alanlar sonra 2elde bunu 2.5 k satacaklar bereket versin ben soteye yattım bekliyorum. Sli yaparim bu sene

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cpt. Foley

    Bu mesaj silindi.
    4000 liraya 2080 resmen bedava. Nasıl denk getirdiniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.