Şimdi Ara

206 x-line sis farı? yoksa yeni tampon mu gerekiyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 206 x-line, tamponda sis farı yuvaları yok. delik açılıp sis farı takılabilir mi ?
    yoksa çıkma bir tampon mu bulmalıyım?

• usta bendede ondan varr napacan sis farını marınıı ben aracın orjinalliğinii bozmamaktan yanayımm yok hava olsun diyosanda zaten tamponları indirtirsin o zaman takarlar ama gereksizz
  • hava olması şöyle dursun güvenlik amaçlı da kullanmayı düşünüyorum. yere yakın sarı lamba her zaman avantajdır düşüncesindeyim.
    tamponu değiştirmek gerekecek sanırım...
  • daha önceki 306'mda sis farı boşlukları olduğu için tampon üzerinde herhangi bir işlem gerekmemişti, 2 dk da sis farını monte etmişlerdi ama 206 malesef sis farı takılmaya hazır bir araç değil, bende de x-line vardı, sis farı taktırmayı düşünmüştüm bi çok yere sorup değişik alternatifler üzerinde durdum ama hepsi de biraz tuzlu geldi, ben sana nerenin ne dediğini yaziyim; yetkili servis: tampon değişir ama beyin ona uygun mu bilemem belki beyinin de değişmesi gerekir, o zaman da 700 den aşağı tutmaz boşver dedi, başka bir yere gittim o dediki ister tamponu değiştiririz istersen de tamponda delik açar takarız, beyine uygun değilse de sorun değil ekstradan bir düğme takarız onunla açar kapatırsın, işçiliğine 120 alırım dedi, gayet makul bence, yani bence git al sis farını götür biryere taksınlar, illa sinyalden açıp kapatiyim demiyorsan tabi
  • bencede direk deldir delikleri hiç kolla fln oynatma taktır bi tus hem maliyet cok düsük olur...
  • Soylukan, __RaVe__®,
    teşekkürler, beyinle hiç uğraşmadan, ilave bir düğme ile iş çözülür diyorsunuz.
    tamponu güzel bir şekilde delebilecek bir yer bulmak lazım şimdi.
    ya da çıkma bir tampon..
  • quote:

Orjinalden alıntı: qherme

Soylukan, __RaVe__®,
    teşekkürler, beyinle hiç uğraşmadan, ilave bir düğme ile iş çözülür diyorsunuz.
    tamponu güzel bir şekilde delebilecek bir yer bulmak lazım şimdi.
    ya da çıkma bir tampon..

valla abi tamponu bu fiber modifiyeciler var ya onlara kestirebilirsin bence en iyi onlar keser
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geniş ızgaralı yeni tampon al dicem ama tuzlu olur..deldirecen galiba
  • deldirecem galiba gerçekten :)
    yoksa harici sislerden mi taktırsam, hella falan
  • quote:

deldirecem galiba gerçekten :)

o ne abi yaa..sakın yapma.efsaneyi maskara yapma
  • yok yok şaka yapıyorum :)
    fazla 206 xt tamponu olan varsa bana ulaşsın o zaman ;)

quote:

Orjinalden alıntı: uruk33

quote:

deldirecem galiba gerçekten :)

o ne abi yaa..sakın yapma.efsaneyi maskara yapma
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soylukan

daha önceki 306'mda sis farı boşlukları olduğu için tampon üzerinde herhangi bir işlem gerekmemişti, 2 dk da sis farını monte etmişlerdi ama 206 malesef sis farı takılmaya hazır bir araç değil, bende de x-line vardı, sis farı taktırmayı düşünmüştüm bi çok yere sorup değişik alternatifler üzerinde durdum ama hepsi de biraz tuzlu geldi, ben sana nerenin ne dediğini yaziyim; yetkili servis: tampon değişir ama beyin ona uygun mu bilemem belki beyinin de değişmesi gerekir, o zaman da 700 den aşağı tutmaz boşver dedi, başka bir yere gittim o dediki ister tamponu değiştiririz istersen de tamponda delik açar takarız, beyine uygun değilse de sorun değil ekstradan bir düğme takarız onunla açar kapatırsın, işçiliğine 120 alırım dedi, gayet makul bence, yani bence git al sis farını götür biryere taksınlar, illa sinyalden açıp kapatiyim demiyorsan tabi

soylukan bende 306 var biliyosundur. sis farlarının yerleri hazır fakat kafamı kurcalayan açma kapama düğmesi olarak neyi kullnacağım? sinyal kolunda var sis düğmesi ama o arka sis için konulmuş. nasıl yaparız? araç 99 306 griffe

• quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

soylukan bende 306 var biliyosundur. sis farlarının yerleri hazır fakat kafamı kurcalayan açma kapama düğmesi olarak neyi kullnacağım? sinyal kolunda var sis düğmesi ama o arka sis için konulmuş. nasıl yaparız? araç 99 306 griffe

önlere sisleri taktıklarında sinyal kolundaki o düğmeyi de arka ile ön sisleri ayni anda yakması için ayarlıyorlar, yani o konuma getirdiğin zaman hem arka hem ön sis farını yakmış oluyorsun, he dersen ki ikisi birbirinden bağımsız olsun o zaman ekstradan bi şalter, buton gibi birşey takılabilir istediğin herhangi bi yere, görüntü pespaye olmasın dersen direksyonun altına bile alabilirler butonu, sorun olmaz yani gayet basit bir uygulama
  • hımm bende senin gibi düşünmüştüm demekki doğru düşünmüşüm. zaten siste hem önü hem arkayı yakmak mantıklı. aynı koldan kumanda cazip görünüyor.

maliyeti ne olur bu şekilde aynı kumandayla ön-arka ikisi birden yakma durumunda bilgin var mı?

birde tesisat hazır mı yoksa kablo bağlantıları yeniden düzenleniyor mu? yoksa sadece 2 ön sis farı alınca bitiyor mu yani? ilgin için tşk ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

hımm bende senin gibi düşünmüştüm demekki doğru düşünmüşüm. zaten siste hem önü hem arkayı yakmak mantıklı. aynı koldan kumanda cazip görünüyor.

maliyeti ne olur bu şekilde aynı kumandayla ön-arka ikisi birden yakma durumunda bilgin var mı?

birde tesisat hazır mı yoksa kablo bağlantıları yeniden düzenleniyor mu? yoksa sadece 2 ön sis farı alınca bitiyor mu yani? ilgin için tşk ederim

Maliyetini bilemeyeceğim çünkü bu benim 7 sene önce yaptırmış olduğum bir işlem, sis farı setinin ortalama 250 civarında olduğunu varsayarsak işçiliği de en fazla 30-40 kağıt tutacaktır tahminim.

Tesisat hazır sayılır, tek yapmaları gereken takviye bir kablo yardımı ile ön sis takımını sisteme dahil etmek, zaten 306 sis farı olmayıp da taktırma konusunda en az uğraş çıkartan araçtır benim hatırladığım arabalar içerisinde, şimdiden kolay gelsin..

• evet 306 ların sis farı konusunda hiç bir zorluğu yok yerleri hazır sadece kapaklar sökülüp montaj yapılıyor fakat 250 ytl çok para yaw. ne bilem bir araştırıyım bakıyım.
  • şöyle bir araştırdım da 306 sis farı diye bulamadım. hyundai buldum o da 28 milyon.

çok çok pahalı bi sis farı göremedim inş bizimkide öyledir.

brde paspaslar dikkatimi çekti 5 parça paspaslar 20-30 milyon kauçuk. ne kadar ucuz geldi ha. bende çok pahalı zannederdim

birde en uygun şimdilik şu farı buldum. tampon köşelerine fln uygunmuş 14.75 ytl fiyatoyla. tabi mutlaka puga gidip soracam orjinalinide..

www.otoyedekparca.com adresinden alıntıdır.. fiyatları tek sis farı 98+98= 196 milyon 1,kalite yan sanayi diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 8 Ocak 2007; 22:44:42 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.