Şimdi Ara

206 mı ? Getz mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öncelikle her iki araçda BENZİNLİ olucak ve başka alternatif önermeyiniz lütfen.

2004-2007 arası ,20.000 Tl'yi ve 120.000 'km'yi geçmemiş ,Üzerinde zerre modifiye ve apaçi süsü olmayan getz ve 206 bakıyorum.

206'nın tasarımı gerçekten getzden kat kat daha hoşuma gidiyor.Ama sürekli dağılan ön takım muhabbeti ,arıza sıklığı vs birçok şikayet mevcut.

O yuzden 2.tercih olarak getz de düşünüyorum .

Bu iki araçtan birini kullanan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.Nasıldır ? Siz olsanız hangisini alısınız.

• getz vs 206 mı neyse bir şey demiyorum sen 206 al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonidas26 -- 25 Nisan 2015; 21:58:51 >
  • Ben olsam 2004 model 1.6 sitilo alirdim agzina kadar dolu ve emsali golften kat kat kaliteli arabadir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia

Ben olsam 2004 model 1.6 sitilo alirdim agzina kadar dolu ve emsali golften kat kat kaliteli arabadir..
    getz
  • Iki aracta benzinli alinacaksa getz,ancak dizeli dusunulurse kesinlikle 206

• quote:

Ben olsam 2004 model 1.6 sitilo alirdim agzina kadar dolu ve emsali golften kat kat kaliteli arabadir..

stilo mu kaldı hocam sende bırak allah aşkına bari adamın başını yakma
    alsında son sahibi mi olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

quote:

stilo mu kaldı hocam sende bırak allah aşkına bari adamın başını yakma
    alsında son sahibi mi olsun

Alıntıları Göster
    206 hem iç hem de dış tasarım olarak Getz'den daha iyi.

Fakat Getz de 206'ya göre daha yeni nesil bir araç.

2004 model 1.3 benzinlisini 55.000 km kadar kullandım, problemsiz bir araçtır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Getz mi Corsa mı????
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Dolu boş olması umrumda değil açıkcası.Az yaksın sorun çıkarmasın yolda bırakmasın ve istediğimde hemen satabileyim istiyorum.
  • quote:

adam başka öneri vermeyin demiş ve b segmenti iki arabayı kıyaslarken, sen kalkmış Fiatın TR'de en tutmayan arabası stilo alırdım demişsin. Bu kadar mı senin araba bilgin.

206 ve getz ikisinide 1 yıldan uzun süre kullanan birisi olarak söyleyim. 206 rahat ve konforludur. Getz sorunsuzdur. ben olsam getz alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: pog

quote:

adam başka öneri vermeyin demiş ve b segmenti iki arabayı kıyaslarken, sen kalkmış Fiatın TR'de en tutmayan arabası stilo alırdım demişsin. Bu kadar mı senin araba bilgin.

206 ve getz ikisinide 1 yıldan uzun süre kullanan birisi olarak söyleyim. 206 rahat ve konforludur. Getz sorunsuzdur. ben olsam getz alırdım

Alıntıları Göster
    Sorun çıkarmasın yolda bırakmasın diyorsanız Getz ama benzinli bir Getz'in az yakmasını beklemeyin. 206 daha konforludur bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: pog

quote:

Aslında kalbim 206 diyor.Tasarımı çok hoş.Ama risk.

Mantığım ise getz diyor.sanıyorum getz olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiamen

Sorun çıkarmasın yolda bırakmasın diyorsanız Getz ama benzinli bir Getz'in az yakmasını beklemeyin. 206 daha konforludur bu arada.

1.3 benzinli ne kadar yakabilirki en fazla ?
  • pog P kullanıcısına yanıt
    Ben oneri vermedimki iyi oku,ben olsam alirdim dedim,2.eli iyi dye git ozaman mondeo alma,avensis alma,mazda 3alma,git sembol al hoca senin arac bilginde bukadarmis demekki..Zaten sirf bu zihniyet yuzune millet gidip dopdolu arac almak yerine abssi bi olmayan araba aliyor sonrasi malum zaten..

• the_zula kullanıcısına yanıt
    Git ozman sembol al illa 1 gunde arac satilsin dye arabami alinir bence alma hocam bu mantikla arac alinmaz,bi aracin pyasasi zayilsa onu 1000tl asagiya verdinmi zaten satarsin bu mantik yanlis alma arac,abssi ble olmicak arac alcan teneke yigini hic alma derim..

• 206

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • jjuuddaass kullanıcısına yanıt
    Yaw nye korkuyosnz bukadar anlamadim !!Bi aractan 1000tl kar veya zarar edersin bukadar korkmayin her araba satilir ama ederini istersen.

• quote:

Git ozman sembol al illa 1 gunde arac satilsin dye arabami alinir bence alma hocam bu mantikla arac alinmaz,bi aracin pyasasi zayilsa onu 1000tl asagiya verdinmi zaten satarsin bu mantik yanlis alma arac,abssi ble olmicak arac alcan teneke yigini hic alma derim..

2 yıl önce megane 2 aldım 21 bine aldım ,6 ay sonra ilana koydum 23.400'e sattım ,

23.500'e grande punto aldım 9 ay bindim 25.500 'e 2.gün sonunda sattım.

He stilo alıcama gider yine symbol alırım.Türkiyede yaşıyoruz ne olcağı ne ihtiyaç çıkacağı belli değil.

Paraya çevirilebilirlik maximum olmalı.
  • 206 tek geçerim

• quote:

Orijinalden alıntı: c3206

206 tek geçerim
    206
  • the_zula kullanıcısına yanıt
    Hocam korkmayin size sitilo alin demiyorm,ama her arac satilir 2yil evel 21600e meriva aldim o zaman astra 25bin civariydi yasiti,son 1 aydir gelen gecen satilikmi dye soruyor,gecen gun polis araci durdu kontrol yapcak sandim yanasti arac satilikmi dye sordu yani korkmayin,rover,saab,gibi araclar almadigniz surece satilir ki onlarinda kendi icinde pyasasi vardir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.