Şimdi Ara

206 Kararan Dikiz Aynası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar en az abs ve hava yaztıgı kadar gece güvenlik açısından çok gerekli bir donanım ama maalesef ülkemizde yine standart degil 206 ların hiçbir modelinde görmedim ben ancak 307 lerde var şimdi 307 karararn dikiz aynasını aldıgımız zaman sensörün çalışması için elektrik gerekli o elektrik çekilip baglanabilirmi acaba birde bu aynaların arka tarafında genellikle yagmur sensörü oluyor yagmur sensörsüz kendiliginden kararan iç dikiz aynası uygulaması olabilirmi acaba

• aracımda kararan dikiz aynaları var....bence bahsettiğiniz kadar güvenlik unsuru değil daha çok konfora yönelik bir donanım....piyasadaki araçların çok büyük çoğunluğunda yok...evet çok güzel birşey ancak olmassa olmaz değil abs havayastığı gibi...
  • gece arkadan çakma xenonlarla gelenler üzerine birde xenon sislerler gelenler olunca çok gerekli oluyor o yuzden kaza yapar arkadaşlarım var otobanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMayros -- 26 Ocak 2009; 21:17:47 >
  • Aynanın altındaki tırnağı yukarıya çekerseniz manuel olarak kararmış bir aynanız olur zaten.Buda çakma xenonlara karşı birebir çözüm.Açıkçası bence olmasa da olur.
  • bizim aynanın arkasında tırnakmı varki hiç bakmadım
  • Sadece bizim aracın değil tüm manuel ayarlı aynalarda tırnak olur.Aynanın alt kısmında görürsünüz çıkıntıyı
  • sabah unutmayım bakayım bi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İ20 Katlanır Ayna Modülü
    6 yıl önce açıldı
    Bmw F30 katlanır ayna sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o tırnak kararmasını sağlamıyo o açıyı daraltıyo daha az etkileniyosun ama tabiki kararan ayna gibi olmuyı
  • valla bugün o tırnagı çektim tek yaptıgı şey arka koltugu gösternek oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: LordMayros

valla bugün o tırnagı çektim tek yaptıgı şey arka koltugu gösternek oldu

enteresan.benim focustada o tırnak var ve çekiyorum arkayı gösteriyor.sen neyi çektin acaba???
  • valla arabayı degiştirdim artık sensörlü kararan aynam ve yine kararan dış dikiz aynalarım var
  • hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin.
  • abi bence sen trafiğe çıkma
  • quote:

Orjinalden alıntı: bagator816

hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin.

çok teşekkür ederim allah razı olsun

quote:

abi bence sen trafiğe çıkma

buda farklı bir bakış açısı tabi
  • hayırlı olsun.ne aldınki
  • volkswagen golf aldım
  • Peugeot'yu bırakıp Vw aldın demek.Hayırlı olsun yeni araban Gitti yol bilgisayarlı 206
  • tşk ederim birazda golf takılalım 607 yada e46 3.20 alana kadar devam
  • 206yı hemen sattın mı?
  • sattım sattım benim araba 180.000 e dayanmaştı artık çok bindim :D yeter ineyim ddim sırtından
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.