Bildirim
Megan arka stop lambaları
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ıkısımı ısınıyor yoksa tek stopmu okadar ısnıyor? _____________________________ -
-
normal değil ama ısınma göreceli bir kavram daha önce stop lambalarını değiştirdinmi?
küçük bir ampul daha az akım çekeceğinden daha az ısınır ama aynı aydınlatmayı vermez_____________________________ -
-
takıldım şimdi araç kaç model sedan hb ? _____________________________ LAND ROVER FREELANDER HSE TD4 -
-
bak hiç dikkat etmedim ön farlara baktım 50-60km yoldan sonra oldukça ısındıklarını gördüm , bendeki 2006 sedan mercek yarı xenon _____________________________ LAND ROVER FREELANDER HSE TD4 -
-
şimdi inip bakacam 15-20 dk kadar yazarım mrk ettim yaw _____________________________ LAND ROVER FREELANDER HSE TD4 -
20 dk kadar parkları açtım ısınma çok çok normal seviyede 5 dk kadar sopa bastım koltuk fren arasına fren lambasıda iii durumda biraz ısınıyo tabi ama zaten o kadar frene kim basacak el de yakmıyor _____________________________ LAND ROVER FREELANDER HSE TD4 -
-
sen yine servise sor için rahat etsin sonuçta santigrad cinsinden bir bilgi yok elimizde , ben yıllardır işim gereği sıcak parçalar tutarım artık eldiven de kullanmıyorum elim alışmış olabilir anlatabildim değilmi! . ama bende kesinlikle problem yok _____________________________ LAND ROVER FREELANDER HSE TD4
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X