Şimdi Ara

2030 yılına kadar 20 adet KAAN envantere girecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2028 mi? Testleri bile 2028 yılını geçer.

• NeoTiger kullanıcısına yanıt

Her şeye muhaliflik chp nin işi yani bunu yazarak tam zihniyetlerini ortaya dökmüşsünüz ne demek hocam her şeye eleştirel yaklaşıp haber yapmak doğruya doğru yanlışa yanlış denilir, burası teknoloji forumu adı üstünde DONANIMHABER tabiki olumlu yada olumsuz gelişmeler aktarılacak,bu forum Dünyanın en iyi işinide yapsalar alkışlamayız diyen CHP nin medya kolu değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Helal başkan ben yazacaktım vazgeçmiştim gayet açıklayıcı olmuş.(Görene elbet Köre ne! )

Yerlisi üretilen kadar ne yapalım istersin pancar motoru mu takalım hocam

Ya hocam, yanlış anlama da baklava kutusu diyosun, valiz diyosun. Halkbank ayakkabı kutusundan bahsetmiyosun ama. Sonrasında bize yapılan Amerika yaptırımlarından ve dolar karşısında paramızın erimesinden bahsetmiyorsun.

Heykel diyorsun, Ankapark'tan bahsetmiyoersun. Gönderdiğim resimdeki goril ve dinozordan ibaret sanıyorsun herhalde. Adam tüm şehri heykele boğdu. Trafikte göbeklerde bile dinozor vardı. O dinozorlar normal fiyatın kaç katına alınmış bir bak gözünü seveyim. Ankapark sadece tek bir şehir belediyesinin bize olan maliyeti üstelik. Sadece tek bir olayı...

Melih Gökçek hakkında 100'e yakın suç duyurusu var Danıştay kararı var. Adam sorgulanmıyor... Ekrem İmamoğlu suçlamasında bir tane somut delil yok ama adam 1 yıldan uzun süredir içerde. Üstelik bu adam muhalefetin başkan adayı. Bir sürü CHP belediyesine operasyon düzenlendi bir tane AKP belediyesine denetim yok ama. Bunu görmüyor muyuz sence? Bunlar seçim öncesi bel altı vurmak değil mi? Geçen seçimde montajla pkk'lılarla chp lileri koydular, adamlara terörist dediler. Montaj olduğu ortaya çıktı da noldu? Hiçbirşey... E şimdi bebek katilini çıkarıyorlar? Bahçeli ona ünvan bile atamış, açıklaması var. TRT'ye çıkardılar, meclise çağırdılar... Bir koyunlarına almadılar. Ama sorsan CHP terörist ama hükümet değil öyle mi?

Hani CHP'yi eleştir, yanlışları haykır da hükümeti de eleştir be hocam. Yanlışa yanlış de. Yahu belediye binasında kendine jakuzi yaptıran mı ararsın, eşine dostuna merkez bankasında oda yaptıranı mı ararsın... Bir objektif olmak gerekmiyor mu sence de?

Uçak konusundaki eleştiri haklı bir eleştiri. Zamanında elektrikli araba yapıyoruz diye model hakları satın alınan araba vardı, o da haklı bir eleştiri. Her seçimde petrol bulmamız, doğalgaz bulmamız da haklı bir eleştiri çünkü hiçbiri ortada yok. Kaan yetişirse ne ala, ama güven kaldı mı gerçekten. Bak Togg hayata geçti hepimiz gururlandık ama ne yapılanları görmeyecek kadar aptalız ne de körüz. Savunma sanayisinin gelişmesi beni mutlu ediyor ancak diğer tüm yapılanların gölgesinde ufacık bir ayrıntıdan ibaret. Bak çocuklarımız katledildi, bakanlar koltuğa yapışmış herhalde kalkamadılar. Aile Bakanı, Milli Eğitim Bakanı haklı mı sence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 6 Mayıs 2026; 22:44:44 >

• Kurtçoban K kullanıcısına yanıt

abicim, 130 IQ taşıyan beynimi boş yere tartışarak yoramam. az ötede lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 6 Mayıs 2026; 22:42:31 >

Yalnışın var Altan.

Soldaki Koreli Doosan olan sağdaki MTU 5000 5001 motorunun çakması. Yani işte buna koreliler de özgün vs diyor.

2030 yılına kadar 20 adet KAAN envantere girecek

altta ise senin yerlı ve mıllı tank motorsun.

2030 yılına kadar 20 adet KAAN envantere girecek

herşey bire bir Altan. bu mu yerlı ve mıllı Altan?

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt

Yok yanlış anlamam ondan da bahsederim hocam ben yanlış olan her şeye karşıyım ben at gözlüğü takmıyorum şükür aklımı kiraya bir partiye teslim etmedim doğruya doğru yanlışa yanlış derim.Ama tartıştığım kişi partiliyse onun partisini ona karşı eleştiririm,Amerika yaptırımlarının sebebi iranla halkbank aracılığıyla ticaret yaptığımız ve ambargoyu deldiğimiz ve patriot verilmediği için s400 almamızdan dolayı oldu ama bunları kullaıp cebini dolduranların burunlarından gelsin hocam, heykel konusunda akp ninde chpninde tüm saçma sapan heykellerine karşıyım onun yerine o yüksek meblağları ihtiyaç sahiplerine versinler isterim, melih Gökçek'in yaptıklarınada karşıyım ama şimdi eko nun bir somut delili yok deme be hocam bariz çarpmış adamlarbbir sürü delil var ayrıca şikayet edenler zaten chpli akpli değil ki kendi adamları bülbül gibi öttü iyi araştır hocam yakın çevremde de iki taraftanda var ben chp ile ilgili yolsuzluk haberi çıktığında eleştirdiklerinde bende akp farklı mı onlardada yolsuzluk var derim her zaman,togg konusunda satın alınan hak diye birşey yok tasarım İtalya'ya ait sadece,petrol doğalgaz konusunda da boşuna mı bir sürü petrol doğalgaz çıkarma gemisi alındı sence, Petrol gemisi Somali'ye neden savaş gemileriyle beraber gitti,yiğidi öldür hakkını yeme adamlar savunma sanayinde ülkeyi gerçekten başka bir seviyeye taşıdı, ithalattan ihracata geçtik,ben ülkem için en iyisini istiyorum, sırf bir partiye olan muhaliflikten ötürü yaptıklarını görmezden gelmek bana ters geliyor hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurtçoban -- 6 Mayıs 2026; 23:5:13 >

• Forumda öyle haysiyetsizler varki.önce yazıp sonra engel koyuyorlar. İyicene rezil edicem korkusundalar.
    Geçende birine yazdım adresini Verde yüzyüze tartışalım totosu yemedi. .forumda böyle haysiyetsizin.biri.beni cimere şikayet etmişti zamanında. CB nına hakaretten tamda annem ölümü 1 hafta sonrasında gittim paylaştığım şeylerin hepsi CB nın konuşmaları tek bir yorum yok..savcı istinat oluşmamıştır deyip kapadı..işte bunlar böyle haysiyetsiz böyle ahlaksız. Seçim bitsin fare deliğinden çıkaracağım sizi sizinle uğraşmak için gidip partiye yazılacağım.

• 2023te aya sert iniş yapacağız, Marsa gidicez, Amerikayi isgal edicez, 7. nesil ucak yapicaz, 10.000 km menzilli kitalararasi füze seneye bu aylarda hazır vb. önce bu vaatler yerine getirilsin lütfen@#₺!& Elde çekirdek bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 7 Mayıs 2026; 1:16:46 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

sen de karşı dava açsaydın. kişilik haklarıma saldırı, yapmadığım şey ile itham gibi ...

profiline bakılırsa akpyi aklamak yağlamak üzerine dolanıyorsun buralarda. Amerikadan aldığın motor sistemleriyle, hangi düşmana karşı savaşmayı planlıyorsun? yada sana göre düşman kim? bana göre olanları söyleyeyim, israil, ingiltere, abd başı çekiyor. sen bu üçünden hangisine karşı onlardan aldığın motor sistemleri ile hareket edebilirsin? sen 2030 da motor takıcam diyorsun ölme eşeğim ölme. önce israile modernize için verdiğin tankları bir al bakalım. önce daha evvelden haberlerini yaptırdığın tank palet fabrikalarında seri bir tank üretimine geç bakalım. hep laf hep algı. elde 3-5 parlatılan siha dışında hava gücü neredeyse yok. Onda zaten dünyanın en iyisiyiz (yersen)

2030 yılına kadar 20 adet KAAN envantere girecek8 B görüntüleme · 67 ifade | Türkiye'nin ilk kıtalararası balistik füzesi Yıldırımhan, Milli Savunma Bakanlığı tarafından SAHA 2026 fuarında tanıtıldı. | Serik Merkezfacebook
    Türkiye'nin ilk kıtalararası balistik füzesi Yıldırımhan, Milli Savunma Bakanlığı tarafından SAHA 2026 fuarında tanıtıldı.
    https://www.facebook.com/share/r/1E7sQUqJ5b

hocam sizin malzeme bilginiz var bu sergilenen maket değilse olup olmadığını bilmiyorum belki makettir ama gerçekse kullanılan malzeme bana çok kalitesiz görünüyor bu menzile hıza dayanacak gibi gözülmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnyttt -- 7 Mayıs 2026; 1:33:42 >

o kadar üst düzey bilgim yok. ama buradan bakarak hangi madde olduğunu anlayamayız.

bu sistemlerde roketin baş altı kısmının tek görevi başlığı uzayın en süt katmanlarına kadar çıkarmak. çünkü alt katmanlarda hava daha yoğun olduğu için sürtünme çok daha fazla olur, hava hareketleri türbülans vs fazla olur. yani 9 10 mach üstü uçurabilmek için rusya amerika'ya rakip olman gerekir.

ki biz 12 mach üstünden bahsediyoruz. o yüzden önemli kısım başlık. başlık en üst katmanda gövdeden ayrılır, açılır ve asıl başlık içinden çıkanla ateşlemeyi yaparsın ve işte 12 mach hızları aşarsın. yanılmıyorsam rusların ve amerikanın yaptığı başlığı bir süre üst katmanda hızlandırıp, içerdeki savaş başlığını taşıyan roketi 12 15 mach hızdan sonra aktif ederek 25 mach hızlara ulaştırmaktı.

bunların hiç birini bu göve ile yapamazsın. bu akpnin klasik seçim oyunu. bu yüzden inanmıyorum. test mest edilmişliği de yok. 25 mach falan sallamışlar.

zaten şu an tüm internet onu konuşuyor. mod bir konu açmış mesela somaliden atışla test edilebilir diye. yoruma kapamış. neden? millet dalga geçecek. akp oyunu olduğu yani seçim ayağı olduğu ortaya çıkacak.

• ŞU MASALLARA HALA İNANAN VAR...BU ÜLKE İNSANINA HAK, MÜSTEHÂK, BOŞVERİN

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

zaten bu işin uzmanları öyle bir hıza ulaşamayacağını yazıyor, 25 mach çok abartı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.