Şimdi Ara

2026 Otel Fırsatları / Yorumlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
68
Favori
8.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2026 Otel Fırsatları / Yorumlar Başlığımız öncelikle hayırlı olsun.

Şimdiden bol avantajlı fırsatlarla buluşabilmek dileğiyle.

Gerek fikirleri ile gerekse deneyimleri ile konumuza destek olacak herkese şimdiden teşekkürlerimizi sunarım.

2026 Yaz sezonunun hepimiz için keyifli ve güzel geçmesini temenni ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertkilictatilciniz -- 24 Temmuz 2025; 16:47:17 >

Bahçeşehir Setur Yetkili Satış Acentası
    T: 0 (212) 686 01 02
    M: +90 (555) 037 21 05
    Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Süzer Bulvarı
    Kc Avm F Çarşısı No:19/19 Başakşehir/İST
  • Selamlar Mert Hocam,

Evet evet gayet nazik ve kibar bir biçimde bana özelden sordunuz. Bende, benim için konu açmanın hiçbir öneminin olmadığını, siz istiyorsanız açabileceğinizi sadece önceki formatta her otelin açılış fiyatlarını ilk mesaja yazmanızı rica ettim.Dediğim gibi benim için hiçbir önemi yok,ayrıca foruma kattığınız değerli katkılar ve emekleriniz için tekrardan teşekkür ederim size.

@erdemyntrk değerli adaşım, sevgili kardeşim sana ufak bir öneride bulunmak isterim senden yaşça çok büyük eski bir meslektaşın olarak, tabiki dinleyip dinlememek size kalmış.
    Konu acente olmak ya da olmamak değil tamamen foruma katkıda bulunmak/bulunabilmek.Bak mesela Mert Bey'de acenta ama foruma dokunuşu ve katkısı çok daha fazla.Mesela bir kişi tatil önerisi istediğinde sadece "bana özelden ulaşın" "bana özelden numaranızı paylaşın" gibi içerikler yerine hangi otel uygunsa o bilgiyi paylaşman bence daha doğru olur ki diğer forumdaşlar için de bir katkısı olur kanaatindeyim.
    Mesela insanlar senden bir fact sheet, bir günün fırsatı,bir 7 gece kal 6 gece öde otel listesi, özel bir otel için fiyat kırılım tarihleri, bir DH'e özel bir indirim vs.bekliyor yoksa niye özelden sorsun ki alacaksa gider x ETS şubesinden zaten alır.Bence bu konuda fark yaratman gerekiyor.Umarım beni yanlış anlamamışsındır.Yoksa kimse ne acenta dostu ne acenta düşmanı burada.Sadece turizm okur yazarlık oranı yüksek bir kitleye daha farklı şekilde hitap etmen gerekir kanaatindeyim.
    Sizin buradaki amacınız bizler gibi avantajlı tatili yakalamak değil, birilerine tatil satmak yani aynı gemide değiliz. Eğer istediğiniz talep oluşmazsa da çok rahat bir şekilde çıkıp gidebilirsiniz ve bu konu ilk mesajı güncellenmeyen, çoğu otel fırsatı aradaki mesajlarda kaynayan kaotik bi hal alır. (Daha önce acentalardan gelip, 2 haftada giden çok oldu)
    Sürekli güncellemeler yapılacaksa, kendi acentanızın oteli olmasa da atlamadan yazılacaksa kimin açtığının önemi yok.
    Mert hocam 2026 konusu erken değilmi ayrıca Senelerdir forumda var olan arkadaşlarin konuyu açması daha doğru olurdu düşüncesindeyim ne kadar Arkadaşlara yardımcı olmaya çalışsanızda Sonuç olarak Acenteci Kimliğiniz var 🤔bu kimliği arka plana atıp devam ederseniz ne âlâ arka plana atmazsaniz eğer Konu değerinden çıkıp başka bir yola sapar düşüncesindeyim 🤔
    Aynı düşünce var ise düşüncenizi değiştiren ne oldu Kendi kafanıza göre acmadiysaniz nasıl açtınız peki madem konuyu açma hevesindeyseniz geçmiş senelerde Diversotur gibi sirketinizin ismiyle nick açıp konu başlığı açabilirsiniz tabi donanım haber Forum yöneticilerine Bilgi vererek acenteciligin ne olduğunu bana anlatmayın lütfen bilgi sahibi olmayan şu kadar bütçem var neresi olabilir diyen kişilerden değilim
    Konu hayırlı olsun. Önümüzdeki sene sadece mayıs ayında fiyat kırılmasına yakın Voyage Sorgun planım var, yakalayabilirsem değerlendirebilirim. Ne zaman açıklanır acaba?

Katkı olarak 2025 yılında annemler için 1 adet, kendim için 2 adet rez almıştım. Fikir olması açısından fiyatları paylaşayım.

Voyage Sorgun
    16.05.2025 giriş
    21.05.2025 çıkış, 5 gece 3 kişi 70.650tl ödemiştik. 15.10.2024 tarihinde alınmıştı.

Gloria Verde
    27.09.2025 giriş
    02.10.2025 çıkış 5 gece 2 kişi 55.600 (ekstra 5000 maxipuan)
    28.10.2024 tarihinde alındı.

Regnum Carya
    03.10.2025 giriş
    07.10.2025 çıkış 4 gece 2 kişi 76.050 (%25 öde gerisi ertelemeli)
    28.10.2024 tarihinde alındı.
    Hiç önemli değil @erdfb_1907 hocam. Mevzu konuyu açan olmak değildi zaten. Ben kapatırım, tek bir konudan ilerlenir yine. Bol fırsatlı, bol aksiyonlu, bol kampanyalı rezervasyonlar diliyorum herkese. Dilimiz döndüğünce elimize done geldikçe yine paylaşırız memnuniyetle. @Ritalin_06 hocamız yeni konuyu oluşturdu zaten. Oradan devam edilsin hiç sorun yok.
    Etstur Erdem kardeşimiz içinde katılıyorum. Amaç rezervasyon almaktan ziyade fayda olmalı. Burada ki forumdaşlar rezervasyonlarını kendileri de yapabiliyorlar. Tabi ki verebildiği uygulayabildiği özel durumları paylaşması daha mantıklı.
    Yine de bu foruma büyük emeği dokunan sizleri, iletişim kursa da ezmemesi gerektiğini düşünüyorum,bence teklif de edilmemeliydi size bırakılmalıydı.Zamanı gelince zaten açardınız. Dediğim gibi daha önce belki haklı da olsa bilemiyorum küserek,sinirlenerek ayrılıp geri gelmişti. İnsanlar haklı haksız yorumlar da bulunabilir tarafsız olan birine bunun bırakılması en doğru seçenek olurdu. Katkı sunan herkese tabiiki minnettarız o ayrı bir konu ama Erdi beyin dediği gibi, herkesin faydalanabileceği şeffaflık olmalı.
  • Hayırlı olsun, yerimizi alalım önlerden.   

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Henüz fırsat niteliğinde bir fiyatla karşılaşmadık,

Erken Rezervasyon Kampanyaları tahminlerime dayanarak 2025 Ağustos sonu gibi başlar gibi duruyor.

Peyderpey fiyatlar afişe edildikçe paylaşımlarda bulunuyor oluruz. Sizlerinde değerli katkılarınız görmek bizi ziyadesiyle sevindirecektir.

• Hayırlı uğurlu olsun. %10 ön ödeme kampanyası bekliyorum.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 24 Temmuz 2025; 16:54:30 >

ben de ilk 2026 rezervasyonumu paylaşmak istiyorum:

rixos premium tekirova 3yetişkin+1çocuk 28 mart-1 nisan 4 gece yaklaşık 45k ya alındı(%30 ön ödeme ile) kalanı girişte ödenmek üzere.

rixos premium tekirova 2yetişkin+1çocuk 28 mart-1 nisan 4 gece yaklaşık 26,5k ya alındı(%30 ön ödeme ile) kalanı girişte ödenmek üzere.

bu rezervasyonlar iptalsiz yapıldı ancak gelen belgelerde ücret kesintisi olmadan iptal edebileceğimiz bilgisi yeralmaktadır.

herkese iyi tatiller diliyorum..

Şirket numaralarım : 0537 340 24 16 - 0224 240 10 10
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2026 F/P Otel Fırsatları
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hakan3338 H kullanıcısına yanıt

doğrudan otelden mi yaptınız?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

evet hocam otelin kendi çağrı merkezinden

hocam akra çağrı merkezi yıllardır iadesiz fiyattan iadeli satş yapıyorlar. iadesiz kelimesine takılmayın. ödemeler 4 taksit ancak aylık %2,5 gibi düşük bir rakamdan 18aya kadar vadelendirebiliyorlardı galiba.

Kardeşim hoşgeldin,

Hepimiz için güzel bir sezon, bol aksiyonlu bol fırsatlı bir sezon olması dileğiyle..

• Yerimizi aldık.. yeni sezona da inşallah güzel fırsatlar güzel fiyatlar yakalarız

Ben şahsım adına sizlerle buradan olmaktan mutluluk duyuyorum. Sizlerle birlikte benim de öğrendiğim konular oluyor.

Şirket numaralarım : 0537 340 24 16 - 0224 240 10 10
  • iburak23 İ kullanıcısına yanıt
    Yararlı olabiliyor isek ne mutlu hocam.
    Bir acentacı olarak hem sektörel nabzı tutup hemde buradaki forumdaşlarla bunları paylaşıyor olmaktan bende mutluluk duyuyorum. Herhangi bir forumdaşımıza 1 TL dahi katkıda bulunabiliyor isek ne mutlu..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• sduztas S kullanıcısına yanıt

Ben 2026 için Akra Kemer’in forumda çok tercih edileceğini düşünmüyorum.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.