2 yetiskin 1 cocuk su an 42.4k hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2026 Otel Fırsatları / Yorumlar (2. sayfa)

-
-
Evet hocam çok aşırı zam yedi. Zamanında naçizane çok tavsiye ettim bu fırsat kaçmaz diye ama iptal edilemez vs diyerek pek teveccüh gösterilmedi herkesin kendi takdiri tabii. bizim için güzel bir fırsattı. hem de sadece %30 ön ödeme ile. herkese iyi tatiller
-
bugün arayacağım hocam bakalım ön ödemeli opsiyon sunacaklar mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2026 Ağustos 15-25 i arasında 4 gecelik fırsat arayışındayım, 2 aile olarak gitmeyi planlıyoruz kısmet olursa, elimden geldiğince takipte olacağım. Geçen yıl ki gibi Voyage fırsatı olursa bu kez almak istiyorum nasip olursa :) gözden kaçırmama adına yakalayan arkadaşlar beni de etiketleyip bilgilendirebilirse çok makbule geçer.
Herkese keyifli tatiller dilerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekpe_babam -- 25 Temmuz 2025; 8:40:55 > -
aradım hocam, rixos şu an için %50 ön ödeme istiyor. eski fiyattan verse hadi neyse ama mevcut fiyatıyla %50 pek sıcak değil gibi. ne dersiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recruit1 -- 25 Temmuz 2025; 11:25:28 >
hocam 2y+1ç tarihinizi bilmemekle beraber 28mart-1nisan baktım 4 gece akra kemer 36k(4 taksit), rixos tekirova 42k ve %50sini otele girerken ödüyorsunuz, karşılaştırma çok sağlıklı olmayabilir ancak yine de sanki rixos iyi gibi. genellikle akraya göre en az yaklaşık 1,5 katı fiyatlanan bir tesis. ben daha önce akrayı çok tecrübe ettiğim için ve rixos a gitmek istediğim için ben alırken hem aynı fiyattı hem de sadece % 30 istiyorlardı benim kafama yatmıştı. şimdi siz de kendinize göre değerlendirmelisiniz.
-
Arada ki fark kesinlikle değecek bir fark hocam. Bu tarih için Rixos Tekirova daha mantıklı olacaktır.
-
Konu hayırlı olsun. Önümüzdeki sene sadece mayıs ayında fiyat kırılmasına yakın Voyage Sorgun planım var, yakalayabilirsem değerlendirebilirim. Ne zaman açıklanır acaba?
Katkı olarak 2025 yılında annemler için 1 adet, kendim için 2 adet rez almıştım. Fikir olması açısından fiyatları paylaşayım.
Voyage Sorgun
16.05.2025 giriş
21.05.2025 çıkış, 5 gece 3 kişi 70.650tl ödemiştik. 15.10.2024 tarihinde alınmıştı.
Gloria Verde
27.09.2025 giriş
02.10.2025 çıkış 5 gece 2 kişi 55.600 (ekstra 5000 maxipuan)
28.10.2024 tarihinde alındı.
Regnum Carya
03.10.2025 giriş
07.10.2025 çıkış 4 gece 2 kişi 76.050 (%25 öde gerisi ertelemeli)
28.10.2024 tarihinde alındı.
Merhaba
dilerseniz özelden numara verin açıldığın da sizleri bilgilendirelim
-
Bu fiyatları Otel sitesinden aldınız değil mi? Eğer aynı yere bakıyorsak dünden bugüne zam yemiş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konu için teşekkürler arkadaşlar.İnşaallah seneye de güzel fırsatlarla çok hoş ttailler tecrübe ederiz sevdiklerimizle beraber.
2025 temmuz ayında Limak Arcadia Sport Resort'taydık ailecek ve çok güzel bir tatil geçirdik.
Seneye yine Belek otellerinin birinde tatil yapmak istiyoruz inşaallah nasip olursa.
-
Bu fırsat arada aklıma geliyor ve kaçırdığım için cidden üzülüyorum sizlere şimdiden iyi tatiller.
Sömestr için Agoda da Voyage Belek 4 gece 2 yetişkin 1 çocuk için 38 bin tl fiyat veriyor bir ay öncesine kadar iptal edilebilir ödeme bir ay kala çekiliyor acentalarda fiyatlama nasıl olur acaba
Tam olarak hangi tarih bu fiyat hocam bende daha pahalı çıkıyorquote:
Orijinalden alıntı: CelertBu fırsat arada aklıma geliyor ve kaçırdığım için cidden üzülüyorum sizlere şimdiden iyi tatiller.
Sömestr için Agoda da Voyage Belek 4 gece 2 yetişkin 1 çocuk için 38 bin tl fiyat veriyor bir ay öncesine kadar iptal edilebilir ödeme bir ay kala çekiliyor acentalarda fiyatlama nasıl olur acaba
gecelik 12k gibi %10 kupon ile 10.8k'ya düşüyor, cüzi bir vergi ekliyor, 44k gibi oluyor. zamlamışlar demek ki rez olunca.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recruit1 -- 26 Temmuz 2025; 15:36:37 >
19-23 Ocak arasıydı hocam ilerle deyip bırakmıştım fiyatı korumuş 38 den rez yaptım şimdi bakınca 43 bin çıkıyor
Merhaba
Kasım ayı gibi dilerseniz sizler için çalışma yapabilirim
-
İyi fiyat yakalamışsınız peki bu tutar tl olarak mı yoksa euro olarak mı kalacakquote:
Orijinalden alıntı: Celert19-23 Ocak arasıydı hocam ilerle deyip bırakmıştım fiyatı korumuş 38 den rez yaptım şimdi bakınca 43 bin çıkıyor
Bende voyage düşünüyorum 2026 için ancak bu sene kurban öncesi hafta yani mayıs sonu haziran başı tatilim 3 gün yağışa denk geldi üzdü. Riske atılmayıp direk temmuz mu baksam diyorum.
Mert hocam 2026 konusu erken değilmi ayrıca Senelerdir forumda var olan arkadaşlarin konuyu açması daha doğru olurdu düşüncesindeyim ne kadar Arkadaşlara yardımcı olmaya çalışsanızda Sonuç olarak Acenteci Kimliğiniz var 🤔bu kimliği arka plana atıp devam ederseniz ne âlâ arka plana atmazsaniz eğer Konu değerinden çıkıp başka bir yola sapar düşüncesindeyim 🤔
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de buna şaşırmıştım arada küsüp ayrılmalarınız da oluyordu,öyle bir durumda konuyu mu kapatacaksınız size iyilik yaramaz diyerek. Haklı bir saptama olmuş gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X