Şimdi Ara

2026 Otel Fırsatları / Yorumlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
67
Favori
5.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Agodadan Rez yapanların yorumlarına göre tl olarak rez yaptığım fiyattan çekim yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaman Ötesi kullanıcısına yanıt
    Şans işi hocam. Annemler de 2 hafta öncesi gittiler hava çok güzeldi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mertkilictatilciniz
    hocam sizin pylaşımlarınızın tavsiyelerinizin ne kadar isabetli olduğunu görünce foruma üye oldum sizi takip edebilmek için
    18-25 ağustos 2025 3 yetişkin 2 çocuk 1 bebek
    Çocuklar 4-5 yaşında
    Bebek 1 yaşında
    Eşim ben ve annem ile akka alinda dan rezervasyon yaptım 165.000 fiyatla
    Sizin paylaşımlarınızı çok geç gördüm hâliyle iyi mi kötü mü yaptım kararsızım sizce tercih nasıl daha iyi fiyata daha iyi bi otel olabilir miydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arcsah -- 27 Temmuz 2025; 12:45:43 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kronik02 K kullanıcısına yanıt
    Konunun açılması durumunda aynı düşünce bende de vardı emin olabilirsiniz ayrıca forumda dileyen dilediği başlığı açabilir. Kendi kafama göre açmadım yani rahat olun bu konuda. Senelerdir forumda olan arkadaşlarda burada katkı sağlamaya devam edebilir, dilerlerse kendileride ayrı bir konu açabilir. Sizin bu durumdan neden rahatsız olduğunuzu çözümleyemedim. Acentacı kimliğimin olmasının sakıncasını hiç anlamadım. Acentacı dediğiniz meslek ne iş yapar bence biraz araştırın. Konu değerinden çıkmaz hiç merak etmeyin.

• Arcsah A kullanıcısına yanıt
    Otel gayet güzel, memnuniyet yüksek,
    Forumdan bir çok arkadaşımızda tercih ettiler.
    Yiyecek-içecek eğlenceden herkes oldukça memnun.
    Kişi sayısı ve geceleme sayınız gözetildiğinde satın aldığınız rakamda oldukça iyi görünüyor. Sadece erken rezervasyonda satın almış olsaydınız daha uygun fiyatla kapatmış olurdunuz işi

• mertkilictatilciniz kullanıcısına yanıt
    Kendi kafama göre açmadım.

Kimin kafasına göre açtınız?

• Arcsah A kullanıcısına yanıt
    18-22 Ağustos da bende Akka Alindadym, iyi tatiller 😄

• hekimoglu19 kullanıcısına yanıt
    Forumda fazlasıyla katkı sağlayan,
    Yorumlarına benimde saygı duyduğum ve katıldığım.
    Sabah akşam herkese bilgi veren, kampanya veya gerçekten fırsat paylaşan bir hocamızla istişare ettik durumu. İsmini vermeyeceğim ama kendisi isterse katılıp yazabilir buradanda .
    Konu başlığının açılması ile alakalı bu konuda fazlasıyla emeği olanların ve yıl olarak daha uzun süredir burada olanların konuyu açmasının daha uygun olacağını ifade ettim. Aksine konuyu açmak için ideal bir zaman olduğu, benim konuyu açmamında bir sakıncası olmayacağı konuşularak oluşturuldu hepsi bu. Bu durumla alakalı da daha fazla yazarak konuyu meşgul etmeyeceğim.

• hekimoglu19 kullanıcısına yanıt
    Çok araya girmek istemezdim yapacağım yorumun altına “ Tabii sizde acentasınız” denileceği için fakat bu acenta düşmanlığını anlamıyorum. Bizler de burada muhatap bulabilin , bizler de sizlere destek olmaya çalışıyoruz. Konunun kimin açtığının nasıl bir önem teşkil edeceğini veya ne gibi zararlar doğurabileceğini anlatırsanız ben dinlemek isterim. Bu kadar keskin üslup ile konuşmanın bir faydası olmadığı kanaatindeyim. Hepimiz aynı gemideyiz diye düşünüyorum.

• erdemyntrk kullanıcısına yanıt
    Aynı gemide olunduğunu düşünmüyorum. Acente Kasap, Tatilci Koyun maalesef.

• mertkilictatilciniz kullanıcısına yanıt
    Aynı düşünce var ise düşüncenizi değiştiren ne oldu Kendi kafanıza göre acmadiysaniz nasıl açtınız peki madem konuyu açma hevesindeyseniz geçmiş senelerde Diversotur gibi sirketinizin ismiyle nick açıp konu başlığı açabilirsiniz tabi donanım haber Forum yöneticilerine Bilgi vererek acenteciligin ne olduğunu bana anlatmayın lütfen bilgi sahibi olmayan şu kadar bütçem var neresi olabilir diyen kişilerden değilim 2026 Otel Fırsatları / Yorumlar

• erdemyntrk kullanıcısına yanıt
    Sizin buradaki amacınız bizler gibi avantajlı tatili yakalamak değil, birilerine tatil satmak yani aynı gemide değiliz. Eğer istediğiniz talep oluşmazsa da çok rahat bir şekilde çıkıp gidebilirsiniz ve bu konu ilk mesajı güncellenmeyen, çoğu otel fırsatı aradaki mesajlarda kaynayan kaotik bi hal alır. (Daha önce acentalardan gelip, 2 haftada giden çok oldu)
    Sürekli güncellemeler yapılacaksa, kendi acentanızın oteli olmasa da atlamadan yazılacaksa kimin açtığının önemi yok.

• Selamlar Mert Hocam,

Evet evet gayet nazik ve kibar bir biçimde bana özelden sordunuz. Bende, benim için konu açmanın hiçbir öneminin olmadığını, siz istiyorsanız açabileceğinizi sadece önceki formatta her otelin açılış fiyatlarını ilk mesaja yazmanızı rica ettim.Dediğim gibi benim için hiçbir önemi yok,ayrıca foruma kattığınız değerli katkılar ve emekleriniz için tekrardan teşekkür ederim size.

@erdemyntrk değerli adaşım, sevgili kardeşim sana ufak bir öneride bulunmak isterim senden yaşça çok büyük eski bir meslektaşın olarak, tabiki dinleyip dinlememek size kalmış.
    Konu acente olmak ya da olmamak değil tamamen foruma katkıda bulunmak/bulunabilmek.Bak mesela Mert Bey'de acenta ama foruma dokunuşu ve katkısı çok daha fazla.Mesela bir kişi tatil önerisi istediğinde sadece "bana özelden ulaşın" "bana özelden numaranızı paylaşın" gibi içerikler yerine hangi otel uygunsa o bilgiyi paylaşman bence daha doğru olur ki diğer forumdaşlar için de bir katkısı olur kanaatindeyim.
    Mesela insanlar senden bir fact sheet, bir günün fırsatı,bir 7 gece kal 6 gece öde otel listesi, özel bir otel için fiyat kırılım tarihleri, bir DH'e özel bir indirim vs.bekliyor yoksa niye özelden sorsun ki alacaksa gider x ETS şubesinden zaten alır.Bence bu konuda fark yaratman gerekiyor.Umarım beni yanlış anlamamışsındır.Yoksa kimse ne acenta dostu ne acenta düşmanı burada.Sadece turizm okur yazarlık oranı yüksek bir kitleye daha farklı şekilde hitap etmen gerekir kanaatindeyim.

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Yine de bu foruma büyük emeği dokunan sizleri, iletişim kursa da ezmemesi gerektiğini düşünüyorum,bence teklif de edilmemeliydi size bırakılmalıydı.Zamanı gelince zaten açardınız. Dediğim gibi daha önce belki haklı da olsa bilemiyorum küserek,sinirlenerek ayrılıp geri gelmişti. İnsanlar haklı haksız yorumlar da bulunabilir tarafsız olan birine bunun bırakılması en doğru seçenek olurdu. Katkı sunan herkese tabiiki minnettarız o ayrı bir konu ama Erdi beyin dediği gibi, herkesin faydalanabileceği şeffaflık olmalı.

Hiç önemli değil @erdfb_1907 hocam. Mevzu konuyu açan olmak değildi zaten. Ben kapatırım, tek bir konudan ilerlenir yine. Bol fırsatlı, bol aksiyonlu, bol kampanyalı rezervasyonlar diliyorum herkese. Dilimiz döndüğünce elimize done geldikçe yine paylaşırız memnuniyetle. @Ritalin_06 hocamız yeni konuyu oluşturdu zaten. Oradan devam edilsin hiç sorun yok.
    Etstur Erdem kardeşimiz içinde katılıyorum. Amaç rezervasyon almaktan ziyade fayda olmalı. Burada ki forumdaşlar rezervasyonlarını kendileri de yapabiliyorlar. Tabi ki verebildiği uygulayabildiği özel durumları paylaşması daha mantıklı.

• Srht51 2D1TK S kullanıcısına yanıt
    Şimdiden iyi tatiller dilerim 🌸

• Bunu ilk sayfaya ekleyebilrisiniz, kurban bayramında 1,5 gün izinle 9 gün tatil yapmak güzel olur, balayında baliye gitmiştim. Fiyatları görünce daha içerde kendimi yoldurmayacağım bidaha. Eşimde seviyo kafa dengim sağolsun yurt dışı fırsatlarına varım. :)

2026 Otel Fırsatları / Yorumlar
  • yurdakull kullanıcısına yanıt
    Kurban birleşir zaten hocam , izine gerek olmaz

Merhaba

Öncelikle buradaki emeklerinizi görüyor ve bir kardeşiniz olarak takdir ediyorum. Kendi adıma yapılan yorumunuz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim öncelikle.

Eski etstur Acentası tanıdıklarım da beni doğrulayacaklardır. ETS buna çok müsaade eden veya imkan veren bir firma değil. Keşke kafama göre indirim verebilsem veya çocukları ücretsiz gösterebilsem. İnanın bunu tatil alan misafirden daha fazla istiyorum. Acenta ile web’in her zaman farkı olması gerektiğini savunanlardanım.

Özelden numara paylaşın yardımcı olalım dememdeki sebep ise herkesin tatil anlayışı farklı, istekleri değişebiliyor. Kişiye özel çalışılmadan ortaya sadece otel ismi söyleyip çekilmek ileride satışa döndüğünde sorun yaratabiliyor daha önceki deneyimlerim için söylüyorum.

Ayrıca acentamın bulunduğu lokasyon kaynaklı çok fazla misafir sirkülasyonu olduğu için forumlara mesai saatleri içerisinde değil mesai bitiminde giriyorum. Konuyu çoktan kaçırmış olup dahil olabildiğim yerden dahil olmaya çalışıyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.