Sıcaklık nasıldı hocam o mevsimde denize girmek için? Bu sene kısmet olmadı seneye 1 tatili orada istiyoruz. Rixos biraz tuzlu Pickalbatros gibi grupların otelleri ile daha da ucuza getirilebiliyor tatil. |
2026 F/P Otel Fırsatları (32. sayfa)

-
-
Kirman Sidera ETSde 2026 için fiyat açmış, kontrol edebilirsiniz yüzde elli indirimli gözüküyor, her zamanki gibi hak ettiklerinin üstünde fiyat açmışlar bana göre.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hava ilk 2 gün rüzgarsızdı ve çok iyiydi mart ayı için sıcaktı yani. Son 2 gün ise (o esnada Ankara'da kar yağıyordu) rüzgarlandı denizden havuzdan çıkınca üşüdük. Biraz şans işi ama iyiydi. Su sıcaklığı fena değildi. Zaten iyi otellerin çoğunda kış için havuzlar ısıtmalı. Pickalbatros daha uygun çocuk varsa ve büyükse tercih edilebilir. Aqua parklarıyla meşhur malum.
Not: O soğuk hava dalgası olmasa hava sıcaklık mart ayında bile neredeyse 30 dereceyi bulabiliyor. Erken rezervasyon riskine girilir bence. Biraz şans faktörü olsa da çöl ikliminini etkili olduğu bir yer neticede ne kadar soğuk olabilir ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carlitoss -- 19 Ağustos 2025; 15:8:38 > -
kirmanlar geçen seneye göre 2 katı fazla rakamlar açmıslar
-
kir
premium...
bu gidişle mahkum kalacağız bunlara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kirman yine şaşırtmadı.Adamlardaki özgüvene hayranım.
Barut fiyatına Kirman.
Kim bilir yine kaç kişinin canı yanacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kirmanlar yine 2027 fiyatlarını şimdiden 2026 ya açmış
Telegram linki alabilir miyim ben de?
merhbaa , telegram için davet linki alabilir miyim ?
-
Çok iyi reklam yapıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk sayfayı yönetici arkadaşımız neden ısrarla düzenlemek istemiyor
2026 açıldı çok güzel ama ilk sayfa bomboş ne bir otel ismi ne sezon fiyatları hiçbirşey yok
Telegram linki alabilir miyim?
Bende alayım bari link
Telegram linki alabiliriymiyim ben de
telegram linki alabilir miyim bende
-
Her sene yuksekten ucup ayni fiyattan bekliyorlar,erken rezervasyonun esprisi kalmiyor onlardan alan adina, bu fiyatlara bi nebze ulasilabilir durumdalar ama zaman gectikce ustune ekleyip nasil musteri cekecekler,sise bira ve alkol cesitliligiyle musteri cekmeye calisan bi tesis zaten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende telegram linki rica edebilir miyim.
Ben anlamadım burada konu var mı yok mu? Herkes telegram linki istemeye giriyor sanki.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X