Şimdi Ara

2026 F/P Otel Fırsatları (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
914
Cevap
296
Favori
73.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam geçenlerde sanki voyage ayarında fiyatlar görmüştüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ruzgarlibahce06 R kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Evet ben de bugün çok detaylı inceleyemesem de fiyatlara baktım haziran güzel fiyat veriyor fakat temmuzdan sonra 3 rakamları geçiyor açıkçası değer değmez konusu biraz şaibeli

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Metiny9 kullanıcısına yanıt
    Benim tahminimce sırf ona rakip olsun diye yapıyorlar gibi geliyor. Isıtmalı açık havuzlu ultra her şey dahil şeklinde hizmet verecek. Akra hizmeti yine burada da devam edecektir. Fakat anda baruta fiyatı yaklaştırırsa yine tercih anda baruttan yana olur gibi

• erdemyntrk kullanıcısına yanıt

Hocam belki 5 geceye 200-300 bün veren vardır ama bana açıkçası 100 üzeri her fiyat fazla geliyor

Haziran'da hangi tarihlerde tam olarak güzel fiyat veriyor. Ets den barut didimle baktığımda 7 gecelik fiyatlar birbirine yakın %5 yaklaşık fiyat farkı görüyorum. Sizin sistemde farklı fiyatmı çıkıyor. Haziran 14/21 arası 7 gece iki yetişkin fiyat alabilirmiyim sizden

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kaptan _27 K kullanıcısına yanıt
    Ayın 21 inde periyot farkı var 13-20 Haziran ; 131.095 ₺ çıkarıyor şu an

Anda Barut 145.817 ₺ çıkarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemyntrk -- 18 Ağustos 2025; 22:53:19 >
  • Anda Barut Collection Aile Tarafına yeni yapılan plaj fotoğraflar

2026 F/P Otel Fırsatları

2026 F/P Otel Fırsatları

2026 F/P Otel Fırsatları

2026 F/P Otel Fırsatları

2026 F/P Otel Fırsatları

• KingOfcameL kullanıcısına yanıt

Bu sene martta ailecek gittik uçak bileti+turlar+rixos radamis otel… pazartesi gidiş cuma dönüş toplam 50 bin harcamıştım.

• Akra didim yeni açılacak rezervasyon yapmak iyi mi olur tiskli mi acaba mayıs ayı için? Yani yeni otel iyi olması lazım ama aksaklıklar da olabilir yeni açılacağı için.

• tuncayç20 kullanıcısına yanıt

dağlardan bir yar gelir döne döne, bu sene el değiştirdiyse seneye Allah kerim. ödemenin en az %75'i girişte değilse alınmayacak bir risktir hocam. aman.

liste halinde yazın da rahat rahat yerelim 2026 F/P Otel Fırsatları 

• carlitoss kullanıcısına yanıt
    Riskleri kendiniz ozetlemissiniz Akra grubu tecrubeli oldugundan bi nebze duzen oturmamislikla karsilasirsiniz sadece hissiyatim. Ben temmuzdan önce didim yapmam deniz odakli olacagimdan,o zamanda voyage fiyati cekmisler saolsunlar:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alikkkk A kullanıcısına yanıt
    Evet yüksek fiyat olursa bende tercih etmem başka otelleri düşünürüm. O yüzden uygun tarihlerde denesem mi dedim. Deniz sıkıntılı mı olur mayısta veya haziran başı?

deniz bir antalya gibi sicak olmayacaktir. ama serinleten deniz sevenler icin gayet girilebilir, keyifli olacaktir. assiri soguk, buz gibi olmaz korkmayin. gunduzleri sicak ama muhtemelen ruzgarli olacagi icin bunaltmayan bir hava, geceleri ise serin olacaktir. acik mekanlarda gece oturmasi icin ustunuze ince bir hirka isteyebilir.

Antalya tarafi disinda deniz mayis da ogle saatlerinde anca,havanin gunesli olacagi da muamma olur.Daha cok otelin hizmet cesitliligiyle ve isitmali havuz v.s detaylarla cesitlendiren tesislere odaklanmak lazim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesajim bulunsun...

Nasıldı otel memnun kaldınız mı. 4 gün için fiyat çok iyi değil mi ya burada aynı ayarda otele 50 bine kalamayız. Bu arada kaç kişi uçak bileti aldınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfcameL -- 19 Ağustos 2025; 13:21:5 >
  • KingOfcameL kullanıcısına yanıt
    Güzeldi hocam dediğim fiyata her şey dahil 2 yetişkin 1 çocuk. Pegasus kampanya yapmıştı çok ucuza bulunca başladı her şey 😅 mart ayı ramazandı ondan mı bilmiyorum otel de uygundu. Yeme içme ve alkol buradaki kadar üst düzey değil. Ama çocuklar çok memnundu acayip bir kid club vardı. Önümüzdeki yıl o kadar uygun olur mu bilmiyorum ama takip edin fiyatları denk gelirse deneyin bence vize de yok.

Edit: Deniz bizim buralardaki gibi kumsal değil. Çoğu otelin önünde mercan resifleri veya kayaları var. Oralarda yüzmek uygun olmuyor. Uzun iskeleler var oralardan giriliyor. Havuz açısından sorun yok bir sürü havuz var. Rixos un diğer otellerine de ücretsiz geçiş var günde 2-3 sefer shuttle vardı. Dalış için vs güzel temiz deniz balıklar vs ama yüzmeyi çok iyi bilmiyorsanız belki sıkıntı olabilir o kısım. Artıları var eksileri var. Ben sevdim yine öyle ucuz bilet ve otel fırsatı gelirse tekrar giderim yani.

Burada videosu var:

Tatilciden. comyoutube
    Rixos Radamis Sharm El Sheikh I Rixos'un Yeni Oteli Detaylı İnceleme 2024
    https://www.youtube.com/watch?si=hGgvyk4Hl5cclXFa&v=CpbgkJ_2Aw0&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carlitoss -- 19 Ağustos 2025; 14:7:52 >

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.