Günün şartları dediler diye hatırlıyorum tam emin olmamakla beraber. |
2026 F/P Otel Fırsatları (30. sayfa)

-
-
Akra Kemer
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mart 2026 için 43kya %30 ön ödemeli Rixos Premium Belek rezervasyonu yaptırmıştım. Bunu iptal edip 50kya 23-27 Nisan 4 gece Voyage Sorgun yapabilirim, fiyatlar yakın. Martta Rixos Premium Belek mi Nisan’da Voyage Sorgun mu? Biri kış biri yaz konsepti olacak bir de. Hangisi daha mantıklı olur?
mısıra baktım Ultra her şey değil alakart vs hepsi ücretsiz otelleri var youtubede inceleme videolarıda buldum üstte paylaştım. Mısır mantıklıymış uçakla 2-3 saat arası sürüyor buda avantaj. Asya genel olarak çok daha ucuz tabi uçak bilet fiyatları ve seyahat süresi biraz düşündürücü :)
-
hocam biz geçen sene ocakta günlük güneşlik bi sömestr tatili yaptık ama nisanda (bayramda) 1 gün güneş varsa 2 gün yağmur vardı. nisanı çokta yaz konsepti gibi düşünmeyin.
-
Hava durumu Nisanda belli olmaz tabi ancak kış sezonunda bazı kısımlar kapalı olabiliyor. O sebeple tesisin yaz konseptinde hizmet vermesi avantaj olabilir.
Barut B Suites nasıldır arkadaşlar 1-5 eylül 4 gece 2 yetişkin 1 çocuk a 52.5k fiyat veriyor. herşey dahil.
Eylülde antalya denizi girilebilir diye düşünüyorum.
Bu otelde kalan var mıdır acaba
-
Hocam Voyage sorgun da ısıtmalı açık havuz yok eğer bu sene yapmayı planlamıyorlarsa bence pek keyifli olmaz bu sene aynı tarihlerde antalyadaydık otelde ısıtmalı havuz olmasa normale giremezdik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1-6 haziran 5 gece 2y 1c için aşağıdakilerden hangisi yemek,deniz ve hizmet açısından önde gelir arkdaslar @erdfb_1907
corendon playa kemer 70794
miracle resort 62 250
grand park lara 53 010
tui magic life jacarda 75700
sunis kumköy 84000e
-
Hocam bende 4 gece Rixos pre Belek aldım
22-26 Nisan Vg sorgun mu alsam diye düşündüm fakat Rixos pre sezonda gidilemeyecek ayarda bir otel ve büyük
Burayı tercih etmek istedik hava umarız güzel olur şans
Nisanda Vg sorgun deniz güzel değil ısıtma havuz da yok sadece yemek imkanı sağlar diye düşünüyorum en azından Rixos prede kapalı ısıtmalı açık ısıtmalı land of legends gidip zaman geçirme alakart imkanı vs daha ağır basar
Sevgili dostlar ,
Fiyat açılış bilgileri
Deneyimlediğimiz otellerin fotoğrafları,
Factsheetler
Hızlı ve dm iletişimin kolay olması
Olası kanalın büyüme durumunda otellere ve acentelere elimiz güçlü olması için
Instagram kanalı oluşturdum,
Kanala destek ve otel arşivlerine buradan erişebilirsiniz, fırsatlar için takip etmenizi rica ediyorum.
Dmler yazabilirsiniz içtenlikle cevaplarım destek olurum telegram linki aktarabilirim
Forum paylaşımlarımızda devam edecektir.
Kanal adı
out.ofoffice.tr
www.instagram.com
OutofOffice (@out.ofoffice.tr) • Instagram photos and videoshttps://www.instagram.com/out.ofoffice.tr?igsh=MXB2OHBjcWZtM2ZkOQ%3D%3D&utm_source=qr
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Grand Park Lara'yı dışarda bırakarak 4'ü de birbirine yakın oteller.
Grand Park Lara'nın yapısal ciddi sıkıntıları var, 35.000 M2 alanda / 900 oda asla kabul edilebilir bir değer değil, denize sıfır değil ve evcil hayvan oteli,belli bir ücret karşılığı evcil hayvanlar misafirle aynı odada kalabiliyor.Eger hijyen konusunda titizseniz odanızda sizden önce kalanlardan ister istemez koku hissedebilir,kıl,tüy vs görebilirsiniz.
Corendon Playa Kemer keyifli eğlence ve parti oteli çocuk dostu değil
Sunis Kumköy bence gereksiz pahalı
Ben bu otellerden en mantıklı 2 seçenek olarak Miracle ve Jacaranda'yı buluyorum.Ama Jacaranda'nın da şöyle bir sıkıntısı var denize yürüme mesafesi çok uzun ve boş bir alandan geçiyorsunuz,denize sıfır diye geçiyor ama baya uzak bir yol ve shuttle hatırladığım kadarıyla yoktu.Onun dışında güzel otel.
Ama hem fiyat avantajı, hem aktivite, kum plaj ve deniz hem de geniş alan bakımından bence Miracle bir tık ağır basıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 18 Ağustos 2025; 15:37:42 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
O kotu degil bildigim ama misir da yaz sezonu cok sicak,belli saatlerde denize girilmiyor sanirim kopekbaligi muhabbeti de var, bolge gezilecekse rixos a o kadar para vermeye gerek yok,benim yine ilgim disinda kaliyor,adriyatik kiyilarina odaklanabilirsiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman Rixostan devam Ritalin hocam
Miracle lara kundu mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet hocam 👍
-
Temmuzda 4 gece The Land of Legend Kingdom'daydım. Aralık gibi 3y 1ç geceliği 27bin civarına denk gelmişti. Tema parklardan ve orada bulunan resstoran ve kafelerden faydalandığımızı düşünürsek çok ucuza bile kaldık diye düşünüyorum. Personeller gerçekten çok ilgiliydi.
-
Merhabalar telegram linki alabilirmiyim
Hocam konsept, olanaklar hakkında bilginiz var mı ? Didimde ki anda ile mi rekabet edecek ? Biraz bilgi verebilirmisin ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X