Şimdi Ara

2026 Yılında Bitirdiğiniz ve Oynadığınız Oyunlar - Sohbet/İnceleme/Görüş (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
16
Favori
7.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git

2025 GOTY

(En Son Oy Tarihi: 3.06.2026)
Giriş
  • 16-Aphelion: Gameplayinde savaş combatı bulunmadığından beğenilmediğini düşünüyorum. Daha doürusu saldırı mekaniği yok. Gizlilik üzerine kurulu kaçma mekaniğiyle onu halletmişler. Benim bu durum pek hoşuma gitmedi ama geliştiricinin sunduğuyla mecbur yetindim. Grafik, ses ve atmosfer olarak başarılı bir oyun olmuş. Kışın daha keyifli olurdu. 6/10

17-Vampire Survivors: Klonları çıkmış bir oyun. Çok keyifli, boş vakitlerde gir, oyna, çık... 9/10

18-Terminator 2D No Fate: Terminatör filminden esinlenerek yapılmış kısa bir oyun. Beğendim ama daha uzun süre olanilirdi. 7/10

19-Dunjunge: Roguelike türüne kendi yorumunu getirmiş keyifli bir oyun. Silah çeşitliliği, düşman çeşitliliği, ödüllendirme mekaniklerini vs iyi buldum. Dead cells kalitesinde değil ama araya kaynamış bir oyun. El konsolunda daha keyifli oynanır. 8/10.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyun #19 – Bioshock (replay) – Oyun aleminde buyuk bir efsane Bioshock. Yillar once oynadigimda umdugum kadar begenmemistim. Yillar sonra bir kez daha denemek istedim ancak maalesef goruslerim degismedi. Oyun guzel bir oyun ama bende oyun sektorune vurdugu kadar bir iz birakamiyor. Aslinda sevmem icin bircok unsuru barindiriyor. Cok guclu bir atmosfer, ilgi cekici bir hikaye, art deco sanat tarzi vs. Ancak oynanisa bir turlu isinamamam goruslerimi etkiliyor. Silahlarin hicbir agirliginin olmamasi, combat geridonuslerinin yetersizligi, zayif vurus hissi, silah ve plasmid guclerinin dual-wield sekilde kullanilamamasi buyuk eksiler olarak yer ediyor bende. Kendini sonuna kadar oynatiyor benim gozumde o efsane statusune cikamiyor bende. 7/10.

Oyun #20 - Devil May Cry – Hem Netflix animesinin 2. Sezonu hem de yeni bir DMC oyununa dair soylentiler seriyi bastan oynama istedigi yaratti. PS2 doneminde DMC 1’i oynamistim ama hatirladigim kadariyla hicbir zaman bitirmemistim. Tekrar oynamak icin iyi bir zaman olarak dusundum. Oncelikle kabul etmek lazim ki oyun 25 yillik ve bu nedenle oynanis bu devirde oldukca demode kaliyor. DMC3 ile getirilen ve zamanla diger hack & slash’ler ile DMC5 tarafindan zirveye cikarilan kombo bazli, hizli, esnek kombat sistemi burada yok. Dante oldukca yavas hareket ediyor ve hareketleri biraz kutuk. Silah cesitliligi olsa da bu silahlari farkli sekilde kombin edip degisik kombolar yapmaya izin veren bir mekanik yapisi mevcut degil. Ayrica kamera acilari sabit oldugu icin bu da biraz oynanisi zorlastiriyor. Yine de belli seviyde bir keyif veriyor. Durust olmak gerekirse gunumuz oyuncu kitlesinin cok buyuk cogunlugu tahammul edemez. Ayrica hikaye, hikaye anlatimi ve diyaloglar oldukca kotu ama iste 2001 yilindan bahsediyoruz. Oyunun guclu yani ise atmosferi, mekanlari ve ses dizayni. Acikcasi tum DMC oyunlari icerisinde hala en guclu atmosfer DMC 1’de bana gore. Ayrica Dante’nin karakterizasyonu ve genel world-building de oldukca guzel. Gunumuz standartlarinda cok ideal bir oyun olmasa da hack & slash turunun bir nevi oncusu olmasi nedeniyle saygim buyuk DMC1’e 7.5/10.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 3 Haziran 2026; 10:33:59 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.