Anlayışınız ve nezaketiniz için teşekkür ederim. Bu foruma daha önce birkaç kez davet edilmiştim ama bugüne kısmet oldu. Dün, çok küçük bir konuda ifade dillerimizdeki anlaşmazlık ile tatsızlığa dönüşen diyalog foruma üyeliğime vesile oldu. Forumu konu dışında meşgul etmiş olduğumuz için kusura bakmayın lütfen. Bu anlamda özür dilemek isterim. Anlaşmazlık yaşadığımız üye arkadaşlarımla aynı frekansı yakaladığımıza ve durumu tatlıya bağladığımıza memnun oldum. Zamanım oldukça üyelerimize bilgi desteğinde bulunmaya (bir alışveriş beklentisi içinde olmadan ) çalışırım. Belki her soruya hızlıca cevap imkanım olmayabilir ama elimden geleni yaparım.. Saydılarımla, < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersin Tekin Tatilyum -- 23 Eylül 2024; 14:40:15 > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (Genel-Sohbet) (133. sayfa)

-
-
selamlar, çok memnun oldum. Umarım yapabiliriz, kısmet :))
Otelde iseniz restaurantta Ali Şef'e selam söyleyin. O anlar :))
-
Verdiğiniz bilgi için teşekkürler. Hava çok soğuk olunca açık havuz ısıtmalı olsa da zor tabi. Biraz da bu yüzden kararsızım sömestr için. Ama söylediğiniz sömestr tatiline özel hizmetler olursa kesinlikle düşünürüm, oteli arayıp sormak gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRaNZ FeRDiNaND -- 23 Eylül 2024; 12:6:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Umarım yardımcı olabilirsiniz bahsedilen konularda Ersin Bey.
Sizden önce diversotur adıyla Coşku Bey vardı buralarda. Her sene tüm üyelere mutlaka yardımcı olur ek indirim ödeme kolaylıkları otel önerileri gibi konularda destek çıkardı. Kendisi işten ayrıldığı için bu olay son buldu.
Zaten burda ciddi bir yardımlaşma var. Pirhana misali gördüğümüz şeye saldırıyoruz tabiri caizse :)
Voyage ve Norm geçen hafta bunun tam karşılığı oldu :)
-
Özellikle baktım 2 gündür kendisini görmedim.Muhittin Şef var sadece.
Otel çok güzel ama sizin videolarınızla pek alakası yok yiyecek anlamında baya kısıtlamaya gitmişler sezon sonu.
Telafi için köz alacarte verdiler orada da fasılı kaldırmışlar.
Antrikot,et döner,İskender,kokoreç,midye, seçmeli et maalesef hiç biri yok.Ama personel elinden geleni yapıyor açığı kapatmak için.
Bugün hava da deniz de mis gibi.
Sizin özelinizde tüm forumdaşlara Norm Bodrum Torba'dan selamlar sevgiler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gelecek yılda ordayım bi aksilik olmazsa :)
Bu sene yaşadığımı yaşatsınlar yeter bana valla.
Beklentim ona göre aklımda zaten. Daha da üst segment bi yerde kalana kadar devam :)
-
Hocam şöyle detaylı ve bol resimli düşüncelerinizi bekliyoruz inşallah.
-
Hocam yazdıklarınız hiç mi yok snackte mi yok ?
Rubide akşam ve öğle yemeklerinde ahtapot karide kalamar antrikot k pirzola midye kuzu kelle vs sırayla gün gün çıkmıştı ama
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
elimden geleni yaparım. :) ben hep buralardayım, işten ayrılam durumu olmaz. Kendi şfirketimde 10 kişilik ekip ile çalşıyıruz. ETSTUR yetkili acente oalrak.
-
Detayları biliyorum hocam.
Umarım farklı fırsatlarda birlikte ilerleriz. %3-5 ne ise allah bereket versin :) Yapılmış rezervasyonla ilgili ek bişey çıkabilir mi deneyelim mi şansımızı :D
İptal edip sizle alırız :D
-
Tam esnaf ağzi 😀 kesinlikle destekliyorum 😇
Ersin bey Voyage torba ile görüşebildiniz mi cuisine 24 restorantta kuzu pirzola bonfile ve ahtapot kaldırılmış mı acaba net bir bilgi yok henüz alkol tüketmeyenler için yiyecekler önem arz ediyor teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam maalesef hiçbiri bugünün snack menüsünü paylaşıyorum.
https://qrmenu.hotelsqrmenu.com/category/7654/
Açık büfede var mı hocam ?
Hocam qr resmini atar mısınız link izin vermiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 23 Eylül 2024; 12:58:22 >
Hocam peki dediler mi sezon sonu diye böyle diye, herhangi bir düzeltmeye gidecekler mi acaba?
-
Rica ederim, memnuniyetle
Bence de sömestra özel hizmetler için otel müşteri ilişkileri ile iletişime geçebilirsiniz. Gittiğinizde eksiklik gördüğünüz bir hizmet tadınızı kaçırmamış olur.
-
Dışarıdan açılmıyor sanırım menü hocam.
-
Ersin bey hoşgeldiniz. Arkadaşlar anda barut kışın kapalı mı olacak acaba bilgisi olan var mı? Şubat ayında fiyat vermiyor
@senayakbas hanım Norm da alakart denediniz mi denediyseniz yorumlarınızı merak ediyorum teşekkürler şimdiden
Qr fotoğrafını atabilir misiniz hocam dışarıdan açılmıyor link
Dün gece 28 mayıs-1 haziran 4 gece regnum almıştım %25 ön ödeme ile 72.000’e ama burada yazılan olumsuz yorumlar tedirgin etti. Burası yerine ön ödemesiz Cullinan almak çok daha mantıklı sanki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X