Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (Genel-Sohbet) (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: m.hüseyin , Zemheri0088 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25.916
Cevap
877
Favori
1.593.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Alakartlarda sabah kahvaltı ve öğlen snack rezervasyonsuz ve ücretsiz. Akşamları rezervasyonlu ve ücretli.

• WaLLoPII kullanıcısına yanıt

%25 diyorsanız 2024'te ocak yada şubat ayında başlamış.

• watersreep kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, var ama nasıl bulabilirim o yorumu bilmiyorum.
    Tarih aralığı vereyim siz bakın, 10-14 Nisan aralığında yorum yazmıştım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • myqueen kullanıcısına yanıt
    Dondurmada çeşit artmıştı ama paket yoktu.İçecekelde ise sıcaklık sorunu yoktu ama şişede servis edilmiyordu.Benim çocuklar Kids cluptaki Bahar hanımı çok sevdikleri için 2.kez gittim

• senayakbas kullanıcısına yanıt
    Voyage sorgunla ilgili yorumunuz var mı Şenay hanım okumak isterim gerilerde bulamadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim.

@Ritalin06 @hainz17

• samtual kullanıcısına yanıt
    Benim de düşüncem aynı şekilde, kalite bu yıl içinde ve seneye kadar düşecek mi diye endişelenmiş olsam da biraz Torba’yı muhakkak görmek istiyoruz, Sorguna önümüzdeki yıllar devam edilebilir.
    Ben ön ödemeyle sezon sonu başı 4er günden 2 tatil planlamayı en başında düşünmek isterdim sadece

Hocam bende Eylül sonu açılan otellere bakınca Akra barut serileri 10bin 9taksit iken

Voyage 13 14 verip ön ödeme ile almak aşırı mantıklıymış yeni geldi jeton 😀

Teşekkürler.bakıyorum bu tarihlere.. 

• 2025 için kirman otelleri gerçekten güzel fiyat açıkladığını düşünüyorum, bu sene ve önceki senelerde acente olarak yönlendirdiğimiz hiç kimseden en ufak şikayet gelmediği gibi bu sene isimlerine Premium ekledikleri gibi hizmette de yine artış ve kalitede artış olacağını tahmin ediyorum.

• fettah kullanıcısına yanıt
    Hayatım boyunca yapılan iyiliği çabayı asla unutmayan bir yapıya sahibim hocam 6 senedir öyle yâda böyle yardımcı olmaya calismaktasiniz 😊 deniz konusu tamamıyla farklı bir konu genel özelliklerini belirtirsiniz lakin dalga olup olmuyacagiyla ilgili bilgiyi veremezsiniz bu tamamıyla hava durumuna bağlı bir konu
    Evt eskiden çok daha aktifdiniz ismini saymadan aktif olup yardımcı olan arkadaşlar var sağolsunlar 👍 Yalnız bilirsinizki herkezin yeri farklıdır bir zamanlar burada bir iki üye tarafından en iyi tesis benim aldığım tesis şeklinde sadece 3 tesis konuşulurken şimdi bir çok tesis hakkında yorumlar yapılıyor ve fikir sunuluyor bu çok daha güzel bir şey bence

• Turizm ve alınacak hizmet konusunda farklı bir bakış açısı getirmek istiyorum.

İşim gereği ara ara bazı firmalardan kur beklentisi alıyorum. Açık kaynaklardan da görülebileceği üzere 2025 sonu için kur beklentisi USD için 42.5 civarında. Burası Türkiye illa ki sapmalar olacaktır ancak aynı kaynakların enflasyon beklentisi de %17.5 civarında (Bu kısım resmi kaynaklara dayandırılıyor). Asgari ücret artış beklentisi de 2025 için %50 civarında. Gelin şimdi tüm bu bilgileri toparlayalım.

Asgari ücret %50 kur %25 artabilir, enflasyon da ilk 6 ay için minimum %30 seviyelerinde olabilir diye tahminleyebiliriz kabaca. Yani özetle otellerin maliyetleri döviz bazlı artacak diye okuyabiliriz. Bunu oteller iki şekilde kompanze edebilir. 1.si hali hazırda zaten pahalı olan fiyatları daha da artırarak. 2.si de hizmetten kısarak.

Ben 2. seçeneğin biraz daha olası olduğunu düşünenlerdenim. Dolayısıyla bu sene için acaba otel tatiline bütçe ayırmasam mı diye bir fikir oluşmaya başladı bende.

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt
    Erken rezervasyon Maximuma %5, %25ini öde kampanyaları vs

• Mickael Pote M kullanıcısına yanıt

Merhaba, Voyage Belek ve Gloria Verde sömestr için baktığım oteller arasında. Voyage Belek'in kendi sitesindeki gecelik fiyatı 206 euro yani 8.000 diyelim, bu fiyat ödeme koşullarını işin dışında tutarsak Verde'nin ETS ve kendi sitesinde verdiği fiyatın altında. Belli başlı diğer otellere de baktım geneli daha yüksek aynı tarihlerde. Voyage Belek fiyatı mantıklı duruyor.

Sizin konaklamanızda Voyage Belek'teki kapalı açık ısıtmalı havuz sıcaklıkları nasıldı? Kış konseptinde bahsettiğiniz lunapark vs. gibi hizmetlerden hangileri aktif idi, hatırlıyor musunuz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalya'dakiler voyage ise bodrum'dakilere voyage denmemeli diye düşünürdüm(eski türkbükü dahil). Sanırım bir şeyler değişti torba'ya, sorgun kadar para mı isteniyor?

• WaLLoPII kullanıcısına yanıt

31 Ekim sonrası olur muhtemelen hocam. O zamanda bu fiyatları bulamazsın.

• Arkadaşlar öncelikle iyi günler, tatildeki arkadaşlara mutlu tattiler dilerim.

Bir kaç gündür forum'da youtube'den gelen tartışma üzerine Ersin bey'de foruma üye olup buradan tartışma başladı. Yeri geldi biraz saygı çerçevesi dışına çıkıldı ama hali ile insanız sinirli zamanımız olabilir buda yorumlara yansımış olabilir genel anlamda söylüyorum. Konu hakkında 1-2 gündür forum amacı dışında yorumlar yazıldı. Ben şahsım adına Ersin bey'den özür diliyorum. Bundan sonraki süreçte forum'da kendisinden oteller hakkında bolca destek alabileceğimizi ön görüyorum. Coşku bey gittikten sonra açık vardı çünki. Eminim Ersin bey'de forumda online süresini arttırıp hem insanlara yardımcı olur, hemde kendisinten tatil satın alabiliriz. Forumu konu hakkında meşgul ettiğimiz için kusura bakmayınız, saygılar.

@Ersin Tekin Tatilyum

• FRaNZ FeRDiNaND F kullanıcısına yanıt

Biz 2024 Ocak ara tatilinde gittik Voyage Belek'e. Yazın Adult +16 olarak hizmet veren havuz, kışın açık ısıtmalı havuz olarak hizmet veriyor. Büyük havuzun yan tarafında. Su sıcaklığı 28 derece civarıydı ama ortam rüzgarlı ve serin olduğu için biz kullanamadık açık havuzu. Kapalı havuzda ortam ve su sıcaklığı 30 derece civarındaydı ve çok ideal bir yüzme imkanı sunuyordu. Tek sıkıntı, hınca hınç kalabalık olmasıydı. Şezlong sorunu ister istemez oluyor genelde çocuklu aileler kapalı havuzu tercih edince. Kış konseptinde kapalı olan lunapark, sömestr tatiline özel olarak açıktı ve şansımıza hava 3 gün boyunca güneşli olduğu için her gün lunaparkta bulunduk çocuklarla. Dönme dolaptan, Ethno Belek inşaatını izledim birkaç gün  

Aquapark kısmı kapalıydı. Dışarıdaki çocuk kulübünü de sömestr tatiline özel açtılar.

Sahil kısmı ve iskele doğal olarak kapalıydı. Sahildeki çim alanlara kadar şezlonglar kuruluydu ve servis buralara yapılıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mickael Pote -- 23 Eylül 2024; 11:45:35 >

• Gloria verde geçen seneye göre %25 koyarak açmış makul bence. Aquapark önemsemeyen yemek kalitesi ve hizmete önem veren düşünebilir.

• Ersin Bey foruma hoşgeldiniz.2-3 gündür çok takip edemiyorum Norm Bodrum'dayız.
    Eski bir acenta çalışanı meslektaşınız olarak sizi görmek sevindirdi.
    Emekleriniz, detaylı videolarınız için teşekkür ederiz.
    İlerleyen süreclerde tatilyum olarak DonanımHaber kullanıcılarına özel indirim,kampanya vs düşünürseniz eminim win win olarak coğu kişi için katkı olacaktır.

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.