2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (Genel-Sohbet) (135. sayfa)

-
-
beach snack te de güzel menüler var. Orası devam ediyordur mutlaka. Ayrıca 7/24 Gusto da bence mutlaka denenmeli. Şimdilik biz Cuisine 24 kadar olmasa da çok kaliteli menüleri var. ( antrikot - somon - avakado salatta vb )
kokoreç,midye vb öğleden itibaren restaurrantın önündeki havuzun yanındaki barda olmalı. Sokak lezzetleri olarak. Tabii her gün olmayabilir, menüler günlük değişiyor orada.
antrikot vb et menüleri için videoda gördüğünüz gibi bir büfe yapmışlardı. kokoreç,midye, Dry Age vs büfe sunumunun ortalama 15-20 günde bir yapıldığını söylemişti orada şef arkadaşımız.. Ama büfede normal ızgara çeşitleri her gün olacak denilmişti.
-
otelle ilgili biraz yorum yapayım;
7-14 eylül 2024 7 gece kaldık
6 gece alınca 1 gece bedava oluyor bu otel
ana restaruant yemek çesidi az, ama lezzetli. Kırmızı et 7 gece konaklamamda (1 kez et döner, 2 kere köfte, 2 kerede dana tandır kebap denk geldi )
Alkoller lobby bardda 24 saat kaliteli , pool barda bir alt kalite
snack çok zayıf, aile çay bahcesindeki pide, hamburger, patetes kızartması daha iyidir eminimki.
Gözleme; kesinlikle güzeldi.Sipariş usülü üretiliyor. (bazı otellerde ortaya konuyor, onu sevmiyorum) gözleme olmasa 14.00 dan 19.00 a kadar aç gezebilirdik.
Animasnyonda dart- su topu- havuz oyunları oynattılar.
Mini club fena değil, çok fazla cocuğu kaldırcak kapasiteside yok .
Hergün önce mini disco(cocuklar için) ardından dans yada canlı müzik yada dj performans vardı.
Kahvalttı gayet iyiydi. Çeşit bol.
Sahil temiz iyi, ama taşlık. Şezlong oldukca yeterli
Personel sayısı yetersiz, masaya servis yok
Otel kücük bir otel zaten, ama müşteri ilişkileri kuvettli, ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorlar.
Bana göre f/p oteli.
2025 eylülde voyage sorgunun gecesi 14 bin tl olduğu bir yerde bu otel maks 7-8 bin tldir.
-
Gündüz alakartı ücretsiz değil mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sanırım siz ETS'den yaptırdınız. Çağrı merkezi üzerinden yapılan değişiklikler bazen uygulamaya yansımayabiliyor ama bu sorun değil. Değişiklikle ilgili son hali size mail olarak atarlar zaten. Mesela ilk rezervasyonuma daha sonra otel değişikliği, kişi ekleme falan derken 3 defa fark ödeyerek bile değişiklik yaptığım oldu, ETS bu işleri çok profesyonelce hallediyor, merak etmeyin.
-
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sanırım tek getirisi 7.500 tl'ye varan puan olur %25 kampanyasının. Ben mesela 61k'ya aldım. %25 çıktı otel 71 k oldu. ama 5.000 puan verdi. Arada 5k kalır fark aynı zamanda ödeme kolaylığı olur. Bakalım ne olacak ocak ayını bekleyeceğiz gibi.
-
Bunların aynısı sahildeki snackte vardı.
Çokda bi artısı yok sanki :D
Edit:
He pardon burası Gusto sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 23 Eylül 2024; 14:27:35 > -
Fotoğrafları ve deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyoruz :)
-
Alacartları ücretli.
Gusto ücretsiz.
-
-
Aynen böyle açar.
-
He bu arada Norm'a dair acaip bi eksi puan geldi aklıma.
Lahmacunun yanında naparsanız yapın domates alamıyorsunuz. Salata alıp içinden ayıklamak mümkün. Ama direk domates vermiyorlar. Bu çok saçma gelmişti bana :)
-
birazdan en son hali ile tüm menü linkleri gelmiş olacak. Menülerin sabit olmadığı günlük ve dönemsel olarak değişebildiğini belirttiler. Birazdan paylaşacağım
-
güzel puan ama 7.500- 5.000 :). markette çok işe yarıyor :)) her ne akdar yine cebimizden çıkmış olsa da, o anda bedava epey alışveriş yapmış olma hissiyatı veriyor.
-
free file format apps
Çevrimiçi QR Code Barkodunu Okuyunhttps://products.aspose.app/barcode/tr/recognize/qr
Bu site ile açılabiliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hocam 1 yaş durumundan emin değilim, otelden bilgi almakta fayda var. Bizim sorduğumuz çocuklar 9 ve 4 yaştı.
-
Ben de temmuz ayı için 2 çocuktan dolayı Port Nature tercih ettim ve Jolly Tur un bir acentesinden %25 olarak işlem yaptım. Hayırlısı diyelim umarım iyi bir tatil ile bu yazı tamamlamış oluruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizde fiyat değişmedi hocam. 1 ve 5 yaşlarında. Almadık gerçi ön ödemeyi kaçırdığım için. Ön ödemesizde almayı düşünmüyorum açıkçası çok mantıklı gelmiyor bana.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet ücretsiz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X