2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (Genel-Sohbet) (130. sayfa)

-
-
Haa teşekkür ederim. Jade oda ile Jade Oda Kısmi Deniz Manzaralı Oda farkı nedir acaba?
_____________________________ Hayat bir gün, o da bugün. -
Jade arka tarafa bakıyor, kısmi deniz yan tarafa bakıyor hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Aman hocam severek gittiğimiz bir grup vardı :( Nerede okudunuz acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
Pekii Rixos Premium Belek mi yoksa Regnum Carya mı ağır basar ? (Planım 2025 Mayıs ayı sonu )
_____________________________ Hayat bir gün, o da bugün. -
Yorumları okuyunca Voyage Belekten se Sorgun daha cok tavsiye ediliyor gibi geldi:) Herhalde bu sene tatili Voyage Sorgun olarak yapacağız
_____________________________ -
Belek daha modern bir mimari olsa da misafirlerin geri dönüş memnuniyet oranına baktığımızda Sorgun :)))
Rixos Belek e gitmedim (Tekirova ya gitmiştim) o nedenle o oteli çok yorumlayamam ama Regnum a 2 ya da 3 kez gittim ve bir daha asla dedim. İnanılmaz bir tesis ama berbat yönetiliyor. Hizmet çok zayıf yemekler segmentinin en kötüsü. Ara ara merak edip yorumları okuyorum (klasik yabancı sitede) bu sene daha da kötüleşmiş sanırım. Bir de paralı plaj koymuşlar orada hizmet iyiymiş normal plaja kimse bakmıyormuş falan. Kısaca ben o paralara niçin Regnum tercih edilir hiç anlamıyorum.
Bir de Regnuma ilişkin şu anımı da yazayım. Merak edip baktım 3 kez gitmişiz sonuncusu Pandemi zamanında. O sene de özellikle tesis çok büyük diye tercih etmiştik. Gittik öncelikle tesisin yarısını kapatmışlardı. Neyse olabilir sonuçta pandemi zamanı çok misafir yoktur ondandır dedik. Sonra ne beklersiniz otelin sahibi pandemide biz oradayken Antalyalı eş dost kim varsa bir gece organize etmeye karar vermiş. Gece otel doldu taştı onun misafirleri nedeniyle oturacak yer bulamadık odamıza döndük. Böyle de bir sahibi var Regnum un.
Temmuz da ben de oradaydım Görkem hocam güzel özetlemiş, yürüme mesafesi denildiği gibi 10 dk değil 3-5 dk'dır maks. o da keyifli oluyor. Yiyecek içecek kalitesi oldukça iyi. iki sene Dolce Vita ya gittikten sonra buranın denizi maalesef tatmin etmiyor özellikle dalga olduğunda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionpiece -- 23 Eylül 2024; 9:26:19 >_____________________________ -
O bütçelerle ikisine de gitmezdim herhalde :)
Cullinan ya da Gloria Serenity denenebilir tesisler bu iki alternatifin dışında.
Ben yukarıda da yazdım bu sene Serenity e 5.kez Cullinan a 2.kez gittik. Kaç kez gittiğimizi yazmamın nedeni aslında Serenity nin en sevdiğimiz otel olduğunu belirtmek için ama bu sene bizi kaybetti. Cullinan ne kadar güzelleştiyse Serenity o kadar kötüleşmişti. Yani bu segmentte plajda iskelede yattığınız yere hizmet vermeyen tek otel zaten Serenity. Hadi onu kabullendik ama bari alkol kalitesini yarı fiyatındaki otellerle aynı tutma. Köpüklü şarap olarak Sevilen Pırlanta vardı. Kokteyllerde başında beklemezseniz Baileys yerine Bakers Field vodka olarak Gilbeys tekila olarak Jimador kullanıyorlar. Gerçekten hiç beklemediğimiz alışık olmadığımız bir durumla karşılaştık bu sene. Cullinan ise müthişti cidden.
2025 için üst segmentte 4 gece 70k civarına çıkabilecek üyeler için aşağıda yazdığım tarih fiyat değişimin son günü olarak
Cullinan Belek 23-27 Mayıs 76.380
Ekim 1-30 Boyunca yine 4 gece 82.846
Hocam bizde 2023 de arcadiadaydık. Tekrar alsak mı dıye düşünüyoruz ama içecekler çok sıcaktı, şişe içecek yoktu, dondurma sadece acık olarak ve 1-2 saatlik periyodda 3 ceşit vardı o da erimek uzereydi. Tesis için bendeki en olumsuz şeyler bunlar kalmış aklımda bu yılda bu sıkıntılar varmıydı?
Kirman Calyptus 20-24 Mayıs son tarih olacak şekilde 4 gece fiyat veriyor sonra 5 gece kısıtı geliyor, 27.720 fiyat veriyor, 19-23 Mayıs tatili değerlendirmek isteyenler bakabilir.
Norm Oriental fiyat kıralım öncesi son tarih 22-26 Mayıs 4 gece 26.784
Akra Kemer kendi sitesinde 19 Mayıs tatilini çok uygun fiyatlara açmıştı ödeme koşulları iyi değildi 4 taksitle. ETS’den kontrol ettiğimde artmış bir fiyatla açmış 19 Mayıs haftasını.
Bu paylaşımları forumda bir tek yüksek fiyatlı oteller konuşuluyor bu forum nasıl fiyat performans forumu gibi sorularla yazan üyelere bu fırsatlarla yardımcı olabilmek amacıyla yazıyorum.
Akra Kemer’de de 30k 40k arası bütçeyi aşmadan değerlendirilebilecek en doğru tarihleri de yazayım:
19-23 Mayıs fiyat kırılma öncesi son tarih Fransız balkonlu son 1 oda: 34.692 bu tarihten sonra fiyat yükseliyor
21-25 Eylül Fransiz balkonlu son 1 oda 38.741
Fiyatın kırıldığı müsaitlik olan en uygun fiyatlı ilk tarih bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senayakbas -- 23 Eylül 2024; 9:50:32 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Aslında tamamen oğlu Ali Şafak Öztürk bakıyor, o zamanlar Antalyaspor Başkanıydı. Otelde devamlı futbolcuları görmek mümkündü. Pandemi öncesi gittiğimizde Podolski vardı. Adam tamamen keyfine göre takılıyor otel misafirlerini umursadığı falan yok. O an canı ne isterse onu yapıyor genelde.