|
Bildirim
Byd türkiyede patlama yapacak vergi avantajıyla. Birde fiyat makul seviyede olursa varsa. Yıkarlar burayı. Ben hala 58inç tv olayına alışamadım. Gözünü seveyim maliyet vs oluyor diye araça ait her şeyi şu ekrana görmüyorsunuz birde. Klima ve ses tuşlarını bırakın Manuel olarak. Çok mu şey istiyoruz.
|
Ülkemizde fabrika açması büyük şans. Piyasaya araç sürmeye başlarsa ortalık fena karışacak
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
BYD |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 12 Ağustos 2024; 23:7:29 > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Araç üreticileri LİDAR sarmaya başlamış. |
|
Avrupalı markaların gece gördüğü kabuslar |
çok güzel... şu Dolphin gelsin... Micro segmenti ve A segmenti merak ediyoruz... https://www.byd.com/eu/car/dolphin |
Fiyat bağımsız söylüyorum Xiaomi SU7 çok daha güzel. |
Elektrikli araçlarda hızlı şarj süresinin 10 dakikaya düşürülebilmesi gerekiyor. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
9bin dolarlık modeli de var. O Tr de üretilirse yıkar geçer ortalığı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BYD Seagull modeli iki versiyonu var 300 ve 400 km olmak üzere Türkiye de üretilirse ortalama 800-900 bin TL ye satışa çıkabilecek rakam deniyordu.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Herkesin bildiği bu bilgiyi kendi kendine keşfetmiş olman büyük bir başarı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fabrikanın kapasitesi yıllık 150bin araç. Avrupanın dişinin kovuğuna yetmez... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |